BAşın sağolsun canım rabbim içine ferahlık versin içinde bulunduğun durumdan hayırla çık, umarım emzirme danışmanı ile çözüm bulursunYok cnm ya benm bebiş ilk günden beri tutmuyordu silikon göğüs ucu aldım onnla emiyor ama 5 dk anca hemen uyuyor. O yüzden de sğrekli sağıp biberonla veriyorum.silikon uçla da sadece ucunu tutuyor ve acayip sıkıştırıyor çok cnm acıyor.
Sağmaktan da yoruldum.çok vakit kaybediyorum ama napim en azından anne sütü içiyor diyorum
Emzrme danışmanı bakacağım ama fırsatım olmuyor hiç.
Eşimle boşanıyoruz ,anneannemi kaybettim.. berbat bir dönemden geçiyorum maalesef
Sen 28 mayısa göre baz al, benim 15 mayıstı sat tahminş doğum 19 şubattı, doktorun sat’a göre beklenen doğum tarihi ne söyledi önemlinolan o28 mayıs son adet tarihim, 26 Haziran ilk ultrason kağıdımda kese göründüğündeki yani 5 haftalık yazıyor. 4 hafta olmuyor mu ben anlamadım?
Genelde çok akıyor sütüm ağzına verene kadar üstüme bile akıyor ondan olabilir evet.Sütün tazyikli gidiyor olabilir mi ? Bazen süt çok çok gittiğinde de nefeslerini kontrol edemeyebilirler süt gidişini sağanilirsen kontrol et istersen ondan sonra doktora gidersin.
Emzik emerken yapmıyor meme emerken yapıyor , evet burnu sık tıkanıyor. Bana nefesini tutuyor gibi geliyor emerken nefes almadan emiyor sonra durup hızlı hızlı alıyor.Burnu kirlide olabilir benim kızın burnuna serum fizyolojik sıkıp çekince geçiyor o hızlı nefes alma. Bir de bebekler son enerjilerine kadar kullanıyor emerken ondanda olabilir
Büyük ihtimalle ondan öyle oluyodur hem kendi emiyor Hemde süt fazla akıyor yutması zor oluyordur o da bebeği yorar nefes nefese kalır . Öyle durumlarda emzirme pozisyonları farklı oluyor onları araştir istersenGenelde çok akıyor sütüm ağzına verene kadar üstüme bile akıyor ondan olabilir evet.
Emzik boş ama enerjiye ihtiyaç yok. Emzirme danışmanları fazla gelen süt için ada çayı öneriyorlar sabah ve akşam bir fincan tüketilirse tazyikli gelmezmiş süt. Benim sütüm az olduğu için denemedim tabiEmzik emerken yapmıyor meme emerken yapıyor , evet burnu sık tıkanıyor. Bana nefesini tutuyor gibi geliyor emerken nefes almadan emiyor sonra durup hızlı hızlı alıyor.
Canım yine sen bilirsin tabi ki eviniz sıcak ise daha sık yıkayabilirsin. Biz 2 günde 1 yıkıyoruz. Ben daha iyi uyuyor hem de daha iyi büyür diyorlar. Ben tek başıma yıkayamam annem.veya eşim yardım ediyor.Hametan arada kullanıyorum. Artı hakiki zeytinyağı, troysd diye bir pişik kremi kullanıyorum. Bir de bepanthol var.
Çok sık duş aldıramıyorum üşütür diye. 20 günde 3 kere aldırdım.
Benim oğlum da ne bana ne de eşime benziyor. Ameliyat anında görmesem değişmişler çocuğu diyeceğim.Eşime psikopatça bakmalarım sonuç verdi kızlar bebişimin çenesindeki gamze, burun, göz, kaşındaki asimetrisine kadar kopyalamışım
Öyle mi deneyeyim bakayım teşekkür ederim.Emzik boş ama enerjiye ihtiyaç yok. Emzirme danışmanları fazla gelen süt için ada çayı öneriyorlar sabah ve akşam bir fincan tüketilirse tazyikli gelmezmiş süt. Benim sütüm az olduğu için denemedim tabi
Araştırayım teşekkür ederimBüyük ihtimalle ondan öyle oluyodur hem kendi emiyor Hemde süt fazla akıyor yutması zor oluyordur o da bebeği yorar nefes nefese kalır . Öyle durumlarda emzirme pozisyonları farklı oluyor onları araştir istersen
Biz de 2 no ya geçtik 1 aylık olduk sayılır. Ama sleepy bio 2 no, prima premium 2 no dan daha küçük. Prima premium 4 kg dan başlıyor. Sleepy bio 3 kg dan başlıyor.Hadi ya190dan az 32li var.. ondan 2 tane alayım olmazsa, teşekkür ederim ..
Sleepy bio ile premium care arasında mekik dokuyorum.prima ile başladım.ikisi de sızdrdı. Prima bacak kısımlarını sıkıyor. Gevşek bağlasam belden açık kalıyor bende mi 2 ye geçsem. Kg a göre 1 no amaBiz de 2 no ya geçtik 1 aylık olduk sayılır. Ama sleepy bio 2 no, prima premium 2 no dan daha küçük. Prima premium 4 kg dan başlıyor. Sleepy bio 3 kg dan başlıyor.
Canım göbek bakım seti aldım eczane den..sprey ve mendilleri var göbeğine sıkıp mendiliyle iyice silip kuruluyorum.. sonra da göbeğinin üstüne bir mendil kapatıyorum..Göbek bakım nedir cnm? Aynı durumdayız. Bir de primayı gece taktım sabah çıkardım süper çıktı. Sleepy kötüymüş ve küçükmüş
Ben sleppy natural kullanıyorum bazen uyurken geceleri uzun süre değiştirmediğim oluyor hiç sızdırma yapmadı .Sleepy bio ile premium care arasında mekik dokuyorum.prima ile başladım.ikisi de sızdrdı. Prima bacak kısımlarını sıkıyor. Gevşek bağlasam belden açık kalıyor bende mi 2 ye geçsem. Kg a göre 1 no amabilemedim bu işi
Ben hic cikarmiyorum hep ustumde korseKızlar korse kullanan var mı? Günde kaç saat takmak gerekiyor ben her gün 1-2 saat takıyorum ama yeterli mi
Hadi ya o kadar takmak mı gerek? Bir yerde okumuştum belli saatlerde takılsın diye bilemedimBen hic cikarmiyorum hep ustumde korse
Merhaba Şubat anneleri.Güzel günlerde büyüsün bebişleriniz. Nasipse ben mart annesi olacağım. Bebeğe aldığım kıyafetler hep yetmeyecek gibi his oluyor bende. günde kaç kez üst baş değiştiriyorsunuz? 0-3 1-3 baya alt üst.takım ve tulumumuz var ama hep ince şeyler. Çift kat giydirince yetmeyecek gibi geliyor. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Bende sleepy nin bezini kullaniyorum, islak mendil değil temizleme pamuğunu su ile islatip siliyorum. Bacaklarinin iç kismi kizariyor. Paket bitince değiştirmeyi düşünüyorum.Yaa bende sleepy kullanıyorum bacaklarının iç kısmı pişik oldu. Bezden mi ıslak mendilden mi bilemedim. O da sleepy.
Biz de 1 aylık olsak hatta 40 olsak da düzene girse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?