Evet 1 paket 1 numaradan aldım. Zaten 2 hafta ancak dayandi. Günde 5_6kezdegistiriyorum. Sleepy naturale benimki.Sleepy 1 ile mi başladınız acaba? Çok küçük diye yorumlar var da.. bende alacağım ama kaçlı paketi alsam, 1 numara çok mu küçük gibi kaygılarım var. Sleepy Bio mu Normal natural mi bu arada?
Sleepy natural 1 kullanıyorum Küçük değil Prima 1 büyük geldi sızdırdı. Oğlum 3.450 hala 1 kullanıyorum benSleepy 1 ile mi başladınız acaba? Çok küçük diye yorumlar var da.. bende alacağım ama kaçlı paketi alsam, 1 numara çok mu küçük gibi kaygılarım var. Sleepy Bio mu Normal natural mi bu arada?
Ben de gümüş kapak kullanıyorum Kanama olmadı Ama benim hala sağılacak kadar değil Şükür minnoşa yetiyorKızlar göğüsleriniz ne dueumda?
Benim o kahverengi halka dışındaki kısım kırmızı kırmızı damar doldu. Bu damarla bni korkutuyor.normal mi değil mi bilemedim? Aşırı ağrım oluyor sağa sola yatamıyorım.bazen bezeleşiyor.masaj yapıyorum fln. Sağmaktan da helak oldum
Hmm ben bio olanı alayım diyorum. Ocak ayında çıktı lansmanaEvet 1 paket 1 numaradan aldım. Zaten 2 hafta ancak dayandi. Günde 5_6kezdegistiriyorum. Sleepy naturale benimki.
1 le başlayacağım bende teşekkür ederimSleepy natural 1 kullanıyorum Küçük değil Prima 1 büyük geldi sızdırdı. Oğlum 3.450 hala 1 kullanıyorum ben
Canım koku biraz düşündürücü yaa..orayı hep kuru tutmak lazım.. istersen bir dr göster ya da göbek bakım orayı temin et derim.. sıkıntı olmasın..bizim 12. Gün göbek çoktan düştü ama arada zibina kan lekesi bulaşıyor tam kapanmadı hala..göbek bakım a devam ediyorum 5 günlükten beriArkadaşlar biz 4 gün oldu da göbek deliğinin iç tarafında sanki sulanma var, birde hafif koku ama kızartı falan yok bazı yerler normal yazıyor ama bilemedim
Göbek bakım spreyi temin et demek istedim canimArkadaşlar biz 4 gün oldu da göbek deliğinin iç tarafında sanki sulanma var, birde hafif koku ama kızartı falan yok bazı yerler normal yazıyor ama bilemedim
Aynen azcik yardımcı olsalar bizde rahatlariz iyi yapmışsın bnde yarın yuklenicem yoruldum artık zaten evde beyfendiYok ya berbat bir bez bugün prima aldık da daha kullanmadım. Kullanınca yazarım sonucu
Ya bünyelerimiz farklı kimine uyku kimine su kimine beslenme süt yapıyor.
Ben de bugün eşimle tartıştım yemek bile yiyemedim verdim bebeği de büyüğü de bakıyor. Mama veriyor. Sanırım lohusa depresyonu oldum sayesinde!
190lı fazla gelebilir şöyle ki 1 numara gerçekten küçük. 1 no 40lı iki paket aldım sonrasında 2noya geçtik. Bebeğin kilosuna göre değişiyor tabi kullanım sayısı süresi. Bacak lastikleri çok sıkıyor 2 no bileHmm ben bio olanı alayım diyorum. Ocak ayında çıktı lansmana190 lı 1 paket alsam inşallah küçük gelmeden bitiririm, o konuda endişe ediyorum.
Canım bazı bebeklerin tam kapanmıyor bi parça kalıyormuş enfeksiyon riskini ortadan kaldırmak için bence götür nitratla yaksınlar. Kafan rahat olsun yoksa günlerce huzursuz olacaksın enfeksiyon mu diye.Arkadaşlar biz 4 gün oldu da göbek deliğinin iç tarafında sanki sulanma var, birde hafif koku ama kızartı falan yok bazı yerler normal yazıyor ama bilemedim
Sertleşiyor rahatsız ediyor diye sağıyorsan tam aksine memeye süte çok ihtiyaç var üret mesajı veriyorsun canım aynı hatayı ben yaptım yarım saate bir emzirdim boşalsın rahatlayım diye. Daha çok birikiyor bu defa. Ağrıdan uyuyamadım. Lahana yaprağı sar mastiti engeller inşallah.Kızlar göğüsleriniz ne dueumda?
Benim o kahverengi halka dışındaki kısım kırmızı kırmızı damar doldu. Bu damarla bni korkutuyor.normal mi değil mi bilemedim? Aşırı ağrım oluyor sağa sola yatamıyorım.bazen bezeleşiyor.masaj yapıyorum fln. Sağmaktan da helak oldum
Panik olma suyunu patlatmaları da suyunun gelmesi gibi bir şey. Sonrasında kendi sancın gelir büyük ihtimal. Belki suniye gerek bile kalmayacak. Suni verseler bile son anlara kadar zorlamaz merak etme. Sancı aralarında uyu dinlen olur mu. Bol bol dua oku seni manen rahatlatır. Doğuma güçlü gireceğin inancın artar. Allah yar ve yardımcın olsun kolayca doğur inşallahKızlar selam yarın doğuma gidiyorum suni sancı vericek normal doğum olacak inş, 40+3 deyim artık. Nolur bana dua edin çok korkuyorum panik oldum
Hametan arada kullanıyorum. Artı hakiki zeytinyağı, troysd diye bir pişik kremi kullanıyorum. Bir de bepanthol var.Benim ıslak mendille sleepy. Ama her bez değiştirmem sudocrem kullanıyorum. Hiç pişik olmadık. Hametan krem de kullanabilirsin. 3 güne bir düş aldiriyorum
Ama altında yok hiç. Bacak iç kısımları sadeceIslak mendil hiç kullanmadım ılık suyla pamuk ıslatıp siliyorum. Islak mendiller sıkıntı bence pişik yapabilir. Sarı kantaron yağı sürdüm ben yine de önlem için. Hafif kızarıklık vardı geçti hemen
Canım gözün aydın inşallah kısa sürede iyileşir bebişİyi geceler kızlar umarım hepinizin işleri yolundadır. Ben cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 6 ya doğru bebeğimi doğurdum. Aynı gün 17.00de de taburcu oldum. Ertesi gün de dahil doğum sonrası kanama sebebiyle çok halsiz düştüm. Bebeğim ise şimdi yoğun bakımda. Ciddi bir hastalığı yok ama yenidoğanlarda olan rahatsızlığı henüz atlatamadı.
İlk günden sütüm su gibiydi ve çıkmıyordu. 3. Gün bebeğimi emzirmeme müsade ettiler ve esas sütüm gelmeye başladı. O kadar mucizevi kiama ben bu süreçte bir üzüldüğümden ertesi gün karşılıklı oturup konuştuk diye sevinçten uyuyamadım. Şimdi ise zombi gibiyim
Size haber vereyim dedim.
İyi olunca geleceğim öperim hepinizi
Sıkıyo mu acaba iç kısımları ondan mı kızarıkAma altında yok hiç. Bacak iç kısımları sadece
190 li çok fazla olur. 80 lik falan alırsın. Zaten günde kez değiştirsen 16 gün gider. Daha sonra 2 numaraya gecersinHmm ben bio olanı alayım diyorum. Ocak ayında çıktı lansmana190 lı 1 paket alsam inşallah küçük gelmeden bitiririm, o konuda endişe ediyorum.
Hadi ya190lı fazla gelebilir şöyle ki 1 numara gerçekten küçük. 1 no 40lı iki paket aldım sonrasında 2noya geçtik. Bebeğin kilosuna göre değişiyor tabi kullanım sayısı süresi. Bacak lastikleri çok sıkıyor 2 no bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?