Evet kuzum eczaneye de sorduk gaz damlasını. 1 aylık olana kadar tavsiye etmiyoruz demişler. Çarşamba 1 aylık oluyor sabrediyorum alıcam valla. O biogaiadan alcam.Hayırlı olsun öncelikle, Rabbim analı babalı büyütsün. Sezeryan sonrası benim de şişti, hatta biri diğerinden büyüktü ayağımın. Parmaklarıma hissiyatsızlık uyuşma da vardı. Dra sordum sezeryan sonrası kimi bünyede ödem olur dedi. Ödemi atmak için iğne yapabiliriz ama sütü de alır götürür demişti. Dayandık tabi bu duruma. Benim kimsem yok başka Bi çocuğum da var, yatıp dinlenemedim hiç. Geçti şükür 1 ayı bulmadan.
Gaz damlası hala kullanmıyor musun. 1aylık muhabbeti okudum vermemiş asm falan. Öyle bir şey yok. Canım gaz yüzünden ilk bebeğime Lavman yapıldı. O derece etkiliyor kakayı gaz, zorlandıklarından yapamıyorlar. Tek dedikleri drların beslenmesini azaltın oluyordu. Kimi mama da yapar azaltamıosan marka değiştir ikinci kutuda. Yüzükoyun yatır yanındayken sırtını sıvazla aşağı doğru boşlukların da aynı şekilde ve pat pat vur poposuna sırtına.
Mamayı bıraktık biz günde 1 kere belki veriyorum belki vermiyorum.
Kakasını yaparken ıkınıyor zorlanıyor. Mamadan mı dedim ama yine aynı.