2021 Şubat Anneleri

24 günlüğüz pişik bizde de var uyku sorunu rezene çayı içiyorum hem süt hem gaz için iyi göbeğide geçti ama poposu ne yaptıysam geçmedi ıslak mendillerini yıkıyorum sudocrem kullanıyorum yok bana mısın demedi pişik
Acı ya da asitli şeyler yiyor musun? Pişiğe o da sebep olabiliyor.
Baktım cnm dediklerine de çok pahalı bize gore
Canım acelen yoksa joieyi takipte kal ben 1200 falanken 700 küsüre almıştım. Baharda bebek arabalarında indirim oluyor ebebekte

Beni de alın aranıza😭
Gel bacım anca beraber gün sonu yazalım sadece kilo aldıran ne yediysek
Bir defasında diyetisyene gitmiştim ne yediysen yaz demişti yiyorsun ama elin varmıyor yazmaya yediklerim arasına mesela çikolata yazmamak için yiyemiyordum
Buraya da yazalım sadece kilo aldıran gün içinde ne yedik kaç litre su içtik başlayalım yarın sonundaoldu sonundaoldu

Kızlar yine ben 😁 sezeryan sonrası ayaklarım davul gibi şişti var mı böyle bişi yaşayan nasıl geçer yürümekte zorlanıyorum artık

Sütünün akış hızı nasıl ? Bide ağlaması falan var mı ?
Canım ben kafayı sıyurmak üzereyim, o kadar güzel sütüm vardı ama bebeğim emem diği için sağıp veriyorduk sonra yavaş yavaş başladı birini emerken rahat 30 ml süt iniyordu. 3-4 kere kıyafetim süt oluyordu nazar mı oldu ne oldu anlamadım o süt gitti😱 sarılıktan dolayı emzirme sonrası mama içti bi hafta kadar sonrasında da günde 3 kere olacak şekil içti, Bebeğim gündüz maşallah sakin ama gece uykusu yok

Gel bacım anca beraber gün sonu yazalım sadece kilo aldıran ne yediysek
Bir defasında diyetisyene gitmiştim ne yediysen yaz demişti yiyorsun ama elin varmıyor yazmaya yediklerim arasına mesela çikolata yazmamak için yiyemiyordum
Buraya da yazalım sadece kilo aldıran gün içinde ne yedik kaç litre su içtik başlayalım yarın sonundaoldu sonundaoldu
Tmm cnm inşallah az önce helva yedim😂 karnım zil çaldı yumurta kırdım yedim😂bugün son😂

24 günlüğüz pişik bizde de var uyku sorunu rezene çayı içiyorum hem süt hem gaz için iyi göbeğide geçti ama poposu ne yaptıysam geçmedi ıslak mendillerini yıkıyorum sudocrem kullanıyorum yok bana mısın demedi pişik
Canım pamuğu islat öyle sil evin sıcaksa kaka sonrası poposunu yıka sonra krem sur bı kaç kere böyle dene geçer o zmn

Acaba kimlerde sarılık vardı?
Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun. Bizim değerimiz 19du. Ertesi gün 14e düştü. Onun ertesi gün 13 ile taburcu olduk. Sonrasında anne sütü ve mama ile atlattık çok şükür.
Lütfen ağlama ben de çok ağladım sütüm geç geldi.
Evet beyni etkilediğini bende okumuştum hatta doktor da öyle söyledi çok korktum. Ama hangi değerde beyne etki yaptığını bilmiyorum.
Daha fazla araştırma yapma içini ferah tut. Güle oynaya alacaksın o bebeğini kapıdan evine gelceksin.
Taburcu olduğunda doğum yapıp geldiğimden daha çok bayram havası vardı bizim evimizde.
Allahım kimsenin çocuğunu yoğun bakımda yatırmasın. Orda başka anneleri dinledikçe beterin beteri varmış çok şükür demiştim.

Ya kızlar gaz sancısı çekiyoruz. Emzirdikten sonra hemen yatırmamaya başladım. Geğirerek gazını çıkarmasını istiyorum. Ama olmuyo galiba ben yapamıyorum. Gazının olmaması ihtimali var mı her emzirmede?
Bağırsaklara inince de aşağıdan zor çıkıyor.
Dün gece emzirdim çıkmadı gaz bıraktım yerine 1 buçuk saat sonra feryat figan. Hatta ağlamaktan bi ara sesi gitti. Sonra bi aşağıdan bi yukardan gazı çıktı rahatladı.
Şimdi de emzirdim uğraştım o kadar yok çıkmadı gaz. Ne yapmam lazım?

Ya kızlar gaz sancısı çekiyoruz. Emzirdikten sonra hemen yatırmamaya başladım. Geğirerek gazını çıkarmasını istiyorum. Ama olmuyo galiba ben yapamıyorum. Gazının olmaması ihtimali var mı her emzirmede?
Bağırsaklara inince de aşağıdan zor çıkıyor.
Dün gece emzirdim çıkmadı gaz bıraktım yerine 1 buçuk saat sonra feryat figan. Hatta ağlamaktan bi ara sesi gitti. Sonra bi aşağıdan bi yukardan gazı çıktı rahatladı.
Şimdi de emzirdim uğraştım o kadar yok çıkmadı gaz. Ne yapmam lazım?
Elini kubbe yaparak sırtına vur eğer bağırsaklara inerse de karnını aç ellerni birbirine sürterek osıt ve onun karnına saat yönüne masaj yap bacaklarını karnına çek indir biraz rahatlatabilir. Hemşire bana her emzirmede mide gazını mıtlaka çıkar ciğere iner yoksa demişti.

Back
X