- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
İnş erkenden de biterBenimki 5 haftamin icinde basladi belkide daha once baslamisdi suanda sabah aksam bulantiyla bogusuyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş erkenden de biterBenimki 5 haftamin icinde basladi belkide daha once baslamisdi suanda sabah aksam bulantiyla bogusuyoruz![]()
Bilemicem cnm bugjn 8 haftalik oldum hala devam edito oda 1 hafta onden gidiyorum ben ama malesefki yola devamİnş erkenden de biter
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda Allah saglıklı bir evlat nasip eder benimde kanamam başladıAminn allahım gönlüne göre versin benim de bebeğim buyumedı boş gebelik yaşadım iki gindir kanama var daha çok kahverengi şekilde sabah kürtaj olacağım hayurlisi boyleymis
Birazda bize bağlı aşırı yüklenmezsek almayız ama hormonlarla alakalı işte iştah açılıyor sağlıkla gelsinlerde kilo verilir canımÇok iyi o zaman 65 le bitirsem göbek atarım. Bu ilk gebeliğim benim
Canım sen bekledinmi bi süre.Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda Allah saglıklı bir evlat nasip eder benimde kanamam başladı
ben 31 kilo aldım ilkinde:) allahtan boy vardı da yuvarlanarak gitmedim hastaneyehamilelikte öyle olmuyor işte çıkmam dediğin kiloların üstüne çıkarabiliyor minnak seni
![]()
Olsun sonucunu düşün bebiş gelecek tüm bunlara değecekBilemicem cnm bugjn 8 haftalik oldum hala devam edito oda 1 hafta onden gidiyorum ben ama malesefki yola devam![]()
Sigarayı direkt kestiniz mi kaçamaklar oldu mu, çok mutsuzum sigara konusundaben 31 kilo aldım ilkinde:) allahtan boy vardı da yuvarlanarak gitmedim hastaneyesigarayı da bıraktım yedim de yedim
![]()
Aa bende bayramın 2. Günü öğrendim ve 51 kiloydumbende ramazanda 51 kiloydum ramazandan cikdik hamile oldugumu orendim bayramin 2 gunuydu ondan buyani olmusum 53 kilo vercegime aldim hadi allahim sonumuzu hayir ede 10 kilo alsam yeterli diye dusunuyorum ama bilemicemde
![]()
Sigara gibi kötü alışkanlığım yok çok şükür ama mide bulantım 5 aya kadar sürdü 9.haftada başladı ilk hamileliğimde bunda da öyle mi olur bilmiyorumben 31 kilo aldım ilkinde:) allahtan boy vardı da yuvarlanarak gitmedim hastaneyesigarayı da bıraktım yedim de yedim
![]()
Benimki de öyle diyebiliriz.midem bulanıoo halsizim yapamıcam diyorum neden diyorKızlar peki eşleriniz nasıl tepki veriyo benim eşim tam Bi embesil gibi davranıyor. Sizinkileri merak ettim![]()
Bizimkinin de beyninde Bi ufalma var, zaten gıcık oluyorum hamile kaldığımdan beriBenimki de öyle diyebiliriz.midem bulanıoo halsizim yapamıcam diyorum neden diyorKayınpederime uyuz oluyorum bu ara ben de, kocamın yapması gerekenleri yapıyor. Gitmiş erik toplamış bana
5 kız torunu var. Erkek olmadı bunda Bi hevesli sanki kocam o
![]()
Maşallah darısı başıma, ben de Bi iki fırt çekiyorum gündeKalp sesini duyunca bırakıcam diye söz verdim. Öyle de oldu, hiç tiksinti olmadı bende, içsem içerdim, çünkü Bayaa içiyordum. Oruç tutar gibiydim :) doğumdan 8 ay sonrasına kadar içmedim arada eşimden Bi dal iki dal otlanıyordum emzirdiğimden abartamadım. Onu da bıraktım...
Doktora geldim ama daha önümde 2 kişi var kuzum çok bekleyecem gibi
Ya neyse olsun biraz sabretDoktora geldim ama daha önümde 2 kişi var kuzum çok bekleyecem gibi
Normal insan hep onlara patlıyor biz bişilerle savaşırken onlara dünya rahatBizimkinin de beyninde Bi ufalma var, zaten gıcık oluyorum hamile kaldığımdan beri![]()