2021 Şubat Anneleri

Kızlar protein ağırlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ben, eşim füme hindi salam almış baya, çok da severim protein oranı aşırı yüksek ama salam iyi değil diyolar çiğ gibi olduğundanmı işlenmiş diyemi ne bilemedim yenmezmi ki

Kızlar peki eşleriniz nasıl tepki veriyo benim eşim tam Bi embesil gibi davranıyor. Sizinkileri merak ettim 😁

😂😂bende ramazanda 51 kiloydum ramazandan cikdik hamile oldugumu orendim bayramin 2 gunuydu ondan buyani olmusum 53 kilo vercegime aldim hadi allahim sonumuzu hayir ede 10 kilo alsam yeterli diye dusunuyorum ama bilemicemde 🤷‍♀️
Aa bende bayramın 2. Günü öğrendim ve 51 kiloydum 🥰 birebir aynı ilk doktora 5+1de gittim 52.4 çıktım sonraki hafta da aynı çok şişkinliğim vardı ama bi rahatsızlık geçirdim şuan 50.7 falan kilom inşallah bebişler için yeterli olan kiloları alırız sadece 🤪😊

Kalp sesini duyunca bırakıcam diye söz verdim. Öyle de oldu, hiç tiksinti olmadı bende, içsem içerdim, çünkü Bayaa içiyordum. Oruç tutar gibiydim :) doğumdan 8 ay sonrasına kadar içmedim arada eşimden Bi dal iki dal otlanıyordum emzirdiğimden abartamadım. Onu da bıraktım...

ben 31 kilo aldım ilkinde:) allahtan boy vardı da yuvarlanarak gitmedim hastaneye🤭🤭 sigarayı da bıraktım yedim de yedim🙈
Sigara gibi kötü alışkanlığım yok çok şükür ama mide bulantım 5 aya kadar sürdü 9.haftada başladı ilk hamileliğimde bunda da öyle mi olur bilmiyorum

Kızlar peki eşleriniz nasıl tepki veriyo benim eşim tam Bi embesil gibi davranıyor. Sizinkileri merak ettim 😁
Benimki de öyle diyebiliriz.midem bulanıoo halsizim yapamıcam diyorum neden diyor😑 Kayınpederime uyuz oluyorum bu ara ben de, kocamın yapması gerekenleri yapıyor. Gitmiş erik toplamış bana😬😬 5 kız torunu var. Erkek olmadı bunda Bi hevesli sanki kocam o🙈

Benimki de öyle diyebiliriz.midem bulanıoo halsizim yapamıcam diyorum neden diyor😑 Kayınpederime uyuz oluyorum bu ara ben de, kocamın yapması gerekenleri yapıyor. Gitmiş erik toplamış bana😬😬 5 kız torunu var. Erkek olmadı bunda Bi hevesli sanki kocam o🙈
Bizimkinin de beyninde Bi ufalma var, zaten gıcık oluyorum hamile kaldığımdan beri 😂😂

Kalp sesini duyunca bırakıcam diye söz verdim. Öyle de oldu, hiç tiksinti olmadı bende, içsem içerdim, çünkü Bayaa içiyordum. Oruç tutar gibiydim :) doğumdan 8 ay sonrasına kadar içmedim arada eşimden Bi dal iki dal otlanıyordum emzirdiğimden abartamadım. Onu da bıraktım...
Maşallah darısı başıma, ben de Bi iki fırt çekiyorum günde

Bizimkinin de beyninde Bi ufalma var, zaten gıcık oluyorum hamile kaldığımdan beri 😂😂
Normal insan hep onlara patlıyor biz bişilerle savaşırken onlara dünya rahat🙊 bugün işteyim arıyor ne yicez . Saat 2, gündüz akşam yemeği 7de🤭insan Bi sorar nasılsın nasıl oldu miden😁😁

Back
X