2021 Şubat Anneleri

Hayırlı günler arkadaşlar bu 2.hamileligim hcg degerim 270 çıktı şayet bebişim varsa ilk bebegimle aynı gün olacak inşallah dogum tarihi
Hayırlı olsun hoşgeldiniz varsa ne demek baya var inşallah benim 2. Beta 237 çıkmıştı ondan 6 gün sonra keseyi gördüm

Benim ilki 3 kat artıyordu 2 tane düşüğüm oldugu için malesef bebek görmeden sevinemiyorum Bi daha kan testi yapmam haftaya direk keseyi görmeye giderim
Doğru benim de 3 kat arttı. O zaman kafanızı bulandırmayın aynen direk kese görmeye gidin. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler

Valla soda, muz ,kaşar peynir, su , domates,salatalik ,balik,findik,fistik,ceviz,badem, bunlar bebeğe de kilo aldıran anne depolarını da besleyip takviye yapan gıdalar.

*çiğ ete dokunma
*aşısız kedi,köpekle cok içli olma tüyleri tehlikeli olur
*dolaplara yüksek yerlere uzanma, kolunu uzatma
*ve bol bol uyu bebek gelince cok özliceksin uykuyu
(Simdilik aklima gelenler bunlar aklima geldikce yazarim )

Arkadaslar size bilgi bu aralar maydanoz tüketmemeye çalışn düşğge neden oluyor muz, kasar peyniri tahin tüketin bebegin büyümesi için, ananas tüketmeyin mide bulantısı varsa ilk hamileligimde yogurt ekmek bana şifa gibi gelmisti hala devam ederse zofer diye bir ilaç var doktorunuza danısıp kullanın hiçbir zararı yok ben kullandım çevremdekiler de dua etti bana sormak istediğiniz Baska seyler varsa yanıtlayabilirm

Çok sağol canım şimdilik uygulamaya çalışıyırum inşallah sağlıkla devam eder ❤❤❤

Yine geldikçe yaz

Evet bu aralar bende hep yoğurtlu şeyler yiyesim geliyor mideme iyi geliyor
Bulantı yok ama yanma çok var

Rabbim sağlıkla afiyetle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ❤❤❤

Ben homozigotum şimdi ecopirin ilaç kullanıyorum bu hafta iğneye başlama olasılığım çok yüksek ancak iğne fobim olduğu için doktorum erteledi yoksa en başında verecekti
[/QUOTE]
Benimde 1 homozigot 1 heterozigot mutasyonlarım var. Aslında hangi geninizde olduğu sormak istemiştim. Mesela faktörv leiden homozigotsa tartışmasız direkt veriliyor çok önemli bi gen. Benim pai serpine 4g/4g homozigot mhtfrc677t heterozigot . Bu genlerle kimi dr gerekli kimi dr gereksiz diyor. Kıyaslma yapmak adına sormuştum arada kalmak çok kötü bi durum

sizinle aynı günüz yediğim tek şey etimek peynir başka hiçbişi midemde durmuyo

Kizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bişeyiniz yoktur dua ediyorum

Oğluşların adını ben koydum. Bunu eşim ben koyucam dedi. Hiçte güvenemiyorum bu konuda ama söz verdik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…