Bakıyorumhoşuma gidiyor bakmak
İlk olunca böyle oluyorsa demekİlk hamilelikler öyle sanırım şimdi beşikti kıyafetti var bizde kızımın unisex kıyafetleri de vardı saklamıştım duruyorlar ikinci bebeğim benim heyecanlıyım ama kıyafet beşik konusunda değil
Hayırlı olsun hoşgeldinizHayırlı günler arkadaşlar bu 2.hamileligim hcg degerim 270 çıktı şayet bebişim varsa ilk bebegimle aynı gün olacak inşallah dogum tarihi
Şubat sonu mı gözüküyor doğum?Hayırlı günler arkadaşlar bu 2.hamileligim hcg degerim 270 çıktı şayet bebişim varsa ilk bebegimle aynı gün olacak inşallah dogum tarihi
28 subat canımŞubat sonu mı gözüküyor doğum?
Benim ilki 3 kat artıyordu 2 tane düşüğüm oldugu için malesef bebek görmeden sevinemiyorum Bi daha kan testi yapmam haftaya direk keseyi görmeye giderimHayırlı olsun hoşgeldinizvarsa ne demek baya var inşallah benim 2. Beta 237 çıkmıştı ondan 6 gün sonra keseyi gördüm
Siz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤
Doğru benim de 3 kat arttı. O zaman kafanızı bulandırmayın aynen direk kese görmeye gidin. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişlerBenim ilki 3 kat artıyordu 2 tane düşüğüm oldugu için malesef bebek görmeden sevinemiyorum Bi daha kan testi yapmam haftaya direk keseyi görmeye giderim
NeedennBen geçen ay daha çok bakıyodum şuan saf gibi oldum
Valla soda, muz ,kaşar peynir, su , domates,salatalik ,balik,findik,fistik,ceviz,badem, bunlar bebeğe de kilo aldıran anne depolarını da besleyip takviye yapan gıdalar.Kilo almak benimde sorunum
Kendimi çok şiş hissediyorum bende
Çok acıkma yok şükür hatta canım pek bişey istemiyor
Sürekli karnım ağrıyor tuvalete çıkamamışım gibi
Ve gaz sancısı dolanıyor karnımda
İnşallah sağlıkla büyüyıdur benim minik çileğim
İnşallah kolay geçer hamileliklerimiz canım
Bence sakin olalım faydalı besinler konusunda birbirimizi bilgilendirelimm
İnşallah çok sagolunDoğru benim de 3 kat arttı. O zaman kafanızı bulandırmayın aynen direk kese görmeye gidin. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler
Needennteyzesi de 2 tane zıbın almış bi minnoşş. Kızım erken daha naptın dedim
Valla soda, muz ,kaşar peynir, su , domates,salatalik ,balik,findik,fistik,ceviz,badem, bunlar bebeğe de kilo aldıran anne depolarını da besleyip takviye yapan gıdalar.
*çiğ ete dokunma
*aşısız kedi,köpekle cok içli olma tüyleri tehlikeli olur
*dolaplara yüksek yerlere uzanma, kolunu uzatma
*ve bol bol uyubebek gelince cok özliceksin uykuyu
(Simdilik aklima gelenler bunlar aklima geldikce yazarim)
Arkadaslar size bilgi bu aralar maydanoz tüketmemeye çalışn düşğge neden oluyor muz, kasar peyniri tahin tüketin bebegin büyümesi için, ananas tüketmeyin mide bulantısı varsa ilk hamileligimde yogurt ekmek bana şifa gibi gelmisti hala devam ederse zofer diye bir ilaç var doktorunuza danısıp kullanın hiçbir zararı yok ben kullandım çevremdekiler de dua etti bana sormak istediğiniz Baska seyler varsa yanıtlayabilirm
Amin inşallah tasfiyem çubuk kraker e fazla yüklenmeyin hersey den tiksinirsinizEvet bu aralar bende hep yoğurtlu şeyler yiyesim geliyor mideme iyi geliyor
Bulantı yok ama yanma çok var
Rabbim sağlıkla afiyetle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin❤❤❤
Ben homozigotum şimdi ecopirin ilaç kullanıyorum bu hafta iğneye başlama olasılığım çok yüksek ancak iğne fobim olduğu için doktorum erteledi yoksa en başında verecektiMerhaba hangi genlerinizde mutasyon vR sizin?
@hayatyolcusuyum merhaba sizde sanırım kn sulandırıcı iğnw ve hap kullanıyorsunuz ? Benimse mutasyonlrım var da . Kızımda mutasyonlrı bilmemie tağmen gitmiş olduğum prof ipne hap kullandırmadı ve sağlıklı bi şekilde kızımı dünyaya getirdim. Şimdi başka bi dr a gidiyorum. O iğne w hap kullanmalısın diyor. Rapor çıkRtmK için gittiğim dr gerel yok neden kullancaksın diyor. Kafam karıştı iyice sizilerin mutasyonlarınız neler acaba?
Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar
Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bişeyiniz yoktur dua ediyorumKizlar burdaki herkez nerdeyse tanir beni lutfen bana dua edin kaza gecirdim araba carpdi bana kafam one arkaya gitti geldi bebege bise olmaz dediler ama cok korkuyorum acildeyim kolum incildi galiba
Oğluşların adını ben koydum. Bunu eşim ben koyucam dedi. Hiçte güvenemiyorum bu konuda ama söz verdik artık.evet Beren, eşime ben koyucam adını demiştim öyle de yaptım. Umarım gönlünüze göre olur. Bizim ikincinin adını Rabbim o günleri gösterirse babası koyacak, o yüzden bu defa isim arayışı yapamıyorum. Arada erkek olursa Ahmet Eren koyalım diyorum, ama hiç oralı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?