Doktorunuz 2 hafta da 1 mi çağırdı bana 1 ay sonra gel dedi şimdi stroycan ın okuyunca 1 ay beklememelimiyim diye düşündüm
Bencede daha cok gidin ilk zamanlar nolur nolmaz. Benim doktorum her hafta çağrıyo gerçi benim riskli gebelik o yüzden ama yine de en fazla 2 haftada bir gidin
ben kan tahlilleri de yaptırdım toxoplazma gibi tahlilillerm kaldı 22 tahlil istemişti 5 tane falan kaldı 2 hafta sonra yaptırabilirsnz bi skntnz yok dedi sadece
Doktoru mu değiştirsem diye de düşünüyorum doktor çok rahat bu rahatlığı hem avantaj hem dezavantaj gibi geliyo sormadığınız sürece hiç birşey söylemiyo kadın 1 ay bana çok uzun geldi size sormak istedim
Canım evhamda bebeklerimize zarar çünkü. Kalp atışlarının hızını sayısını takip etmek inan seni rahatlatmak yerine sürekli strese sokacak. Bir kayıptan sonra bir de ilk gebelik böyle çok normal. Ben de topikte kilosunu, boyunu, bacak boyunu, kafa ölçümümü dert ediyordum; böyle 2-3 çocuklu anneler salla ya Allah nasıl verdiyse onu yaşayacağız napıcaksın sonlandıracak mısın ya da elini karnına sokup düzeltebilecek misin derdi. Haklılarmış. Sizlerin kafası rahat olsun diye ben De yazabiliyorum böyle. Ama elinde değil onu da anlıyorum. 3-4 ay geçsin keyfini sürersin inşallahBen sordum kuzum dakikada kaç atıyor normal mi galan diye. Bir arkadaş burda bana çok evham yapıyosun falan demişti bilip bilmeden insanlara boş kefeden sallamam çok kolay geliyo. Ben bir önceki düşüğümde kalp atışını duymuştum çok iyiydi. Duyduktan 2 gğn sonra ölmüş içimde ben de herşey normal diye 2 hafta doktora gitmemiştim benek içimde 2 hafta ölü kalmıştı. Ve içimde sulanmıştı kürtajda çok zorlanmışlardı. Maalesef bunları yaşayınca insan korkuyor. Ama kimsenin ne yaşadığını bilmeyen çok bilmiş insanlar kafalarına göre sallayabiliyor. Ben buraya soru yazıyorum bana cevap vermek isteyen anneler ne güzel yazıyor eğer vermek istemezse zafen vermezler ☺
Bana ilk gittiğimde tahlil yaptırdı ama içinde neler vardı bilmiyorum gecen hafta tahlil istemişmiydik dedi bişeyler istemiztiniz ama neler var bilmiyorum dedim baktı bilgisayardan tekrar istemedisizden tahliller istedi mi peki?
Eğer icin rahat etmiyorsa değiştir bence cnmDoktoru mu değiştirsem diye de düşünüyorum doktor çok rahat bu rahatlığı hem avantaj hem dezavantaj gibi geliyo sormadığınız sürece hiç birşey söylemiyo kadın 1 ay bana çok uzun geldi size sormak istedim
Bana ilk gittiğimde tahlil yaptırdı ama içinde neler vardı bilmiyorum gecen hafta tahlil istemişmiydik dedi bişeyler istemiztiniz ama neler var bilmiyorum dedim baktı bilgisayardan tekrar istemedi
içiniz rahat değilse değiştirin ben de hastane araştırıyorum açıkçası doktoru sevdim ama hastane içime sinmedi
ortalama 10 güne bulantılarınız başlar kendinze nazar etmeyin
Bi karar verebilirsem değiştiricem :)Eğer icin rahat etmiyorsa değiştir bence cnm
Sonuçta ilk aylar herkes için riskli
Amin inşallah tasfiyem çubuk kraker e fazla yüklenmeyin hersey den tiksinirsiniz
İnşallah canımBizdeki şansa bakar mosın sen git en faydalı şeyden sudan tiksin.
maden suyu da deniyorum olmuyor,soğuk suyu bile zorla içiyorum. Plasenta için gerekiyor dedin ya bittim ben orda
Allahım çabucak geçer inş bu günlerimiz
İmtihanın ağırmış kuzum, Rabbim sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun, uzun hayırlı ömürler versin ikinize de.Ben sordum kuzum dakikada kaç atıyor normal mi galan diye. Bir arkadaş burda bana çok evham yapıyosun falan demişti bilip bilmeden insanlara boş kefeden sallamam çok kolay geliyo. Ben bir önceki düşüğümde kalp atışını duymuştum çok iyiydi. Duyduktan 2 gğn sonra ölmüş içimde ben de herşey normal diye 2 hafta doktora gitmemiştim benek içimde 2 hafta ölü kalmıştı. Ve içimde sulanmıştı kürtajda çok zorlanmışlardı. Maalesef bunları yaşayınca insan korkuyor. Ama kimsenin ne yaşadığını bilmeyen çok bilmiş insanlar kafalarına göre sallayabiliyor. Ben buraya soru yazıyorum bana cevap vermek isteyen anneler ne güzel yazıyor eğer vermek istemezse zafen vermezler ☺
Yok teyzesi bebisde yok birazcik bende var kolumda onada şükürler olsun o arabadan bi kolumla cikdimya herkez sasirdiCanım çok çok geçmiş olsun. İnşallah bişeyiniz yoktur dua ediyorum
Gorursunuz ben baya erken dollenme oldugu icin bu kadar ogre bildim 1 hafta onde gittigimizden bide ben doktordan guzel bi fotosunu cekermisiniz dedim biraz ozenle bu kadar ceke bildiMaşallah maşallah hemen hemen aynı günümüz ama ben geç döllenmeyim daha görmedim bu kadar ☹
Gorursunuz teyzesi zamanla oluyo ben biraz erken gordum herseyi burdaki herkezden galibaki odan erken dollenmeden dolayi oldu 1 hafta onden gidiyoruz biz ondan bole herseyimiz belirdi temuzzun 15lerindede cinsiyet icin gidecegim benAyy kurban olduğum Rabbimm
Bu nasıl bir mucize yaa çok güzeell Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canımm
Bende görürüm inşallah bu günlerii
Evet sabitlemis kendiyi orda duruyo teyzesiMaşallah bebişe kesenin ortasında sanki tam
Neye bakmiyorumki anneme diuorum yurt disinda oldugumuz icin turkiyeden herseyini al gel parayi cek bankamdan annemde bi bekle kizim hayirlisiyla cinsiyetini orenelim neymis diye bende benim yavrum kiz olcak gorursunuz bak diyorumSiz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤
Gorursunuz teyzesi zamanla oluyo ben biraz erken gordum herseyi burdaki herkezden galibaki odan erken dollenmeden dolayi oldu 1 hafta onden gidiyoruz biz ondan bole herseyimiz belirdi temuzzun 15lerindede cinsiyet icin gidecegim ben
Aaa ne güzel cinsiyetini gösterir inşallah sağlıkla doğar hayırlı evlat olurGorursunuz teyzesi zamanla oluyo ben biraz erken gordum herseyi burdaki herkezden galibaki odan erken dollenmeden dolayi oldu 1 hafta onden gidiyoruz biz ondan bole herseyimiz belirdi temuzzun 15lerindede cinsiyet icin gidecegim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?