Maşallah canım evet çok şükür sayısız şükürler olsun Rabbime
Bizde ilk 8 ay düşünmemiştik sonra da baya bekledik Allahım nasip etti inşallah sağlıkla devam eder
walla işyerinde sadece 2,5 litre içiyorum. ayran bitki çayı hariç bi de evde 2 3 bardak içiyorumdur bence içmesem ne halde olacağım kim bilir. ama karar verdım yürüyüş yapmam gerek hakikaten
amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız burdaki herkes hatta tüm anne adayları
Evet en az 2 litre ve daha fazlasını içiyorum günlük ped kullanmıyorum peçete koyarım ve sık sık değiştiririm pamuklu iç çamaşırı kullanırım ama yok olmuyorGeçmiş olsun canımm su içiyor musun sana yine demiştim ama suyu çok fazla içenfeksiyonun tedavilerinden biri suuu
Bide günlük ped kullanma
Çamaşırını sık değiştirebilirsin canım
Enfeksiyon çok zor bilirim
Evet en az 2 litre ve daha fazlasını içiyorum günlük ped kullanmıyorum peçete koyarım ve sık sık değiştiririm pamuklu iç çamaşırı kullanırım ama yok olmuyor ☹
Aynı şeyleri bende yaşıyorum sol kasığımda şu an işteyim çok zorlandım, ve doktor kalp atışı duymadah şu an bişi veremem dediKızlar günaydın benim de geçmeyen bi enfeksiyonum varhamilelikten önce de zaten hep yaşadığım bi sorundu doktorum ilaç verdi ama geçmedi kontrolüm cuma günü dün gece çok ciddi sağ kasığımda kramplar oldu uykumdan uyandım sizde de böyle kramplar oldu mu hiç çok korktum ilk defa
Allah razı olsun canım progestanı mı atıp yatıyorum annemlerdeyim ilk kez yaşadığım için garipsiyorum desteğin için sağol Allah ne muradın varsa versinWhiteswan34 kuzum canını sıkma Allahın izniyle bir şey yoktur. Tek değilsin bak bunu yaşayan. Gönlünü ferah tut.
Ankaraya geldim yol mahvetti hava değişimi bir de iyice şiştim gazdan iki büklümüm. Çakmakla kimse yanıma yanaşmasın diyorumkızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.
Bazen ani hareketlerde bıçak saplanır gibi oluyor. Bebek vajinadan gelen damarlandan besleniyor normal bu kramplar enfeksiyondan değildir kronikse durumunuz. Bir de akıntı yeşil renk olmadığı müddetçe panik yapmayın. Benim tahlilde eritrosit lökosit pozitifti ama hiç önemsemedi doktorum. Şaşe falan verir diyordum vermedi.Aynı şeyleri bende yaşıyorum sol kasığımda şu an işteyim çok zorlandım, ve doktor kalp atışı duymadah şu an bişi veremem dedi
Şuan yatıyorum kalkınca ağrım oluyor olmadı yazıcam doktoruma korkuyorumAynı şeyleri bende yaşıyorum sol kasığımda şu an işteyim çok zorlandım, ve doktor kalp atışı duymadah şu an bişi veremem dedi
Ankaraya geldim yol mahvetti hava değişimi bir de iyice şiştim gazdan iki büklümüm. Çakmakla kimse yanıma yanaşmasın diyorum
Bazen ani hareketlerde bıçak saplanır gibi oluyor. Bebek vajinadan gelen damarlandan besleniyor normal bu kramplar enfeksiyondan değildir kronikse durumunuz. Bir de akıntı yeşil renk olmadığı müddetçe panik yapmayın. Benim tahlilde eritrosit lökosit pozitifti ama hiç önemsemedi doktorum. Şaşe falan verir diyordum vermedi.
Amin cümlemizin kiniHayırlı uğurlu olsun...Rabbim sağlıcakla devam ettirsin hepimizin hamileliklerini
Kızlar doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür biraz cılızdı çünkü 7 haftalık değil de 6+1 miş geç döllenme dedi doktor sat 17 mayıs olarak güncelledi. Herkesten güzel haberler bekliyorum
kızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.
Bebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahgorursnuz inşallah
Hangi ilacı kullandın canım doktoruma sorayım ben de. Bıktım bu bulantı hissinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?