Bebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Rezene ve papatya hamileyken içilmez doktoruna sor bence ben maydanoz bile yemiyorum hepsi mesane Rahim de etkili oluyorkızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.
Ayycanım benim 4 haftadır yasak walla :) hem bak geriden geliyo benim gibi muhakkak dinleyelim bence
Rezene ve papatya hamileyken içilmez doktoruna sor bence ben maydanoz bile yemiyorum hepsi mesane Rahim de etkili oluyor
Pekigayet doktor onaylı benmki 2 fincandan fazla içme dedi
Aşermeleriniz başladımı sizin, benim erken mi başladı ne, canım sürekli domates istiyo iki günde iki poşet yedim
ben de kiloluym şu an 1.75 e 72yim ama sanmam ya zayıf da çekiyordur bu sıkıntıyı. Ben ilkinde kabızlıgımdan anlamıştım hamileliği. Bu defa süreğen Bi ishal süreci yaşadığım halde şiş ve gazlıyımya hakkaten nasıl geeçicek bu gaz sanırım ben kiloluym die daha çok yaşıyorm 168 boy 70 kiloyum
kasık batması normal 2 ayım dolacak bende arada hala daha oluyor.Kızlar bu sabah kasık batması yaşıyorum ara ara aranızda yaşayan varmı ? Normal mi
Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız
Bende öyleyim sabah akşam domates peynir yiyebilirim ama yemek falan çok ağır görünüyo banabu domatese ilgi bende de var sabahları ekmek arası peynir domates yiyorum yumurta benimde canım istemiyor zaten yağda hiç istemiyor haşlama işte eşim yaparsa haftasonları yiyorum.
Ultrason görüntüsü var mı canimkızlar çok kötüyüm kalp atışını duyduk bebek 1 hafta geriden geliyo ve bebeğe göre kesem küçük bapıcm bilmyrm çok üzgünm
Canim ne kadar olmuş bebek bana 1 cm dedi 7+1 imBebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Ya sorma bben de olabildiğince uzak durucam diyordum şu toxo plazma rubella testlerini hala yaptıramadım onun için 2. Kez gidicem. 2li test düşünmüyorum 3.lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da Bi hafta önce 3 hafta sonra gel dedi onu ben en az 4 5 hafta yaparımbenmde idrar yaparken bazen hafif yanma oluyor. ben de yeşil renk akıntı olmadığı mddtçe beklycem iyice kanka oldm doktorlarla 1 aydır her hafta gttm resmen
Ya sorma bben de olabildiğince uzak durucam diyordum şu toxo plazma rubella testlerini hala yaptıramadım onun için 2. Kez gidicem. 2li test düşünmüyorum 3.lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da Bi hafta önce 3 hafta sonra gel dedi onu ben en az 4 5 hafta yaparımbıktım hastanelerden ürküyorum bir şey geçecek diye.
benim de son adet 3 mayıs geçen hafta salı yani 23 haziranda tam 7 haftalık çıktı 6+7 yani şu an yarın 8 haftalık olmam lazım ya ölçümü cihaz yapıyo bebeğin boyuna göre.2-3 gün yanılma payı olabilir dedi dr um.Kızlar ben bir şey soracağım. Dün dr a gittim son adet tarihim 3 mayıs. İlk gittiğimizde dr un söylediği ve hamilelik programlarına da göre dün 7+6 dıydım, dün kalp atışını dinledik. Gelişimi nasıl normal mi dedm dr a normal 7+2 günlük dedi. Kalp atışına göre mi tekrr haftası günü değişiyor? Var mı aynı durumu yaşayan/bilen?
benim de son adet 3 mayıs geçen hafta salı yani 23 haziranda tam 7 haftalık çıktı 6+7 yani şu an yarın 8 haftalık olmam lazım ya ölçümü cihaz yapıyo bebeğin boyuna göre.2-3 gün yanılma payı olabilir dedi dr um.
1 hafta geri ve ileri normal sayılıyor.Benim de ulturasonda 5 gün geride neden öyle oluyor ki cihazdan mi kaynaklı hersey sağlıklı dedi ama neden geriden geliyor 5 gün geride
İlişki yasaklaması normal canim ilk haftalarda düşük riski çok fazlaBebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Oyleymis canım Sağol cevabın için sağlıkli olsunlar inşallah1 hafta geri ve ileri normal sayılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?