2021 Şubat Anneleri

Bebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallah 😍 ya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?

canım benim 4 haftadır yasak walla :) hem bak geriden geliyo benim gibi muhakkak dinleyelim bence

kızlar benim de rezene papatya çayı içmeme rağmen kuru kayısı yememe rağmen de inaılmaz bir karın şişliğim var kabızım ve gaz sancımda var bulantım ilaç sayesinde geçti.
Rezene ve papatya hamileyken içilmez doktoruna sor bence ben maydanoz bile yemiyorum hepsi mesane Rahim de etkili oluyor

benim bi arkadaşım 7,5 aylık doğum yaptı . işte onunda geriden gelme önce 2 3 günmüş gittikçe 1 aya kadar uzamış ve erken almak zorunda kalmışlar ve 40 gün yoğun bakımda kaldı bebiş o yüzden doktor değil ama arkadaşım söyledi bana geriden gelmeye dikkat et iyi beslen falan dedi

Aşermeleriniz başladımı sizin, benim erken mi başladı ne, canım sürekli domates istiyo iki günde iki poşet yedim😂

bu domatese ilgi bende de var sabahları ekmek arası peynir domates yiyorum yumurta benimde canım istemiyor zaten yağda hiç istemiyor haşlama işte eşim yaparsa haftasonları yiyorum.

ya hakkaten nasıl geeçicek bu gaz sanırım ben kiloluym die daha çok yaşıyorm 168 boy 70 kiloyum
ben de kiloluym şu an 1.75 e 72yim ama sanmam ya zayıf da çekiyordur bu sıkıntıyı. Ben ilkinde kabızlıgımdan anlamıştım hamileliği. Bu defa süreğen Bi ishal süreci yaşadığım halde şiş ve gazlıyım🙈🙈

Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız

bende de kahverengi lekelenme var 1 haftadır dr a gittim bebekte sıkıntı yok dedi progestan kullanıyorum alttan kan sulandırıcı+coraspin +sıcakta etkilemiş olabilir dr içinde aktif kanama alanı yok dedi.kırmızıya dönerse coraspini bırakırsın dedi.

bu domatese ilgi bende de var sabahları ekmek arası peynir domates yiyorum yumurta benimde canım istemiyor zaten yağda hiç istemiyor haşlama işte eşim yaparsa haftasonları yiyorum.
Bende öyleyim sabah akşam domates peynir yiyebilirim ama yemek falan çok ağır görünüyo bana

Bebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallah 😍 ya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Canim ne kadar olmuş bebek bana 1 cm dedi 7+1 im

benmde idrar yaparken bazen hafif yanma oluyor. ben de yeşil renk akıntı olmadığı mddtçe beklycem iyice kanka oldm doktorlarla 1 aydır her hafta gttm resmen
Ya sorma bben de olabildiğince uzak durucam diyordum şu toxo plazma rubella testlerini hala yaptıramadım onun için 2. Kez gidicem. 2li test düşünmüyorum 3.lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da Bi hafta önce 3 hafta sonra gel dedi onu ben en az 4 5 hafta yaparım🙈 bıktım hastanelerden ürküyorum bir şey geçecek diye.

Ya sorma bben de olabildiğince uzak durucam diyordum şu toxo plazma rubella testlerini hala yaptıramadım onun için 2. Kez gidicem. 2li test düşünmüyorum 3.lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum. Doktorum da Bi hafta önce 3 hafta sonra gel dedi onu ben en az 4 5 hafta yaparım🙈 bıktım hastanelerden ürküyorum bir şey geçecek diye.

aa çok haklısınız bana da 3 hafta sonra gel dedi sizce ben de yaptır mıyım mı 2li test?

ben sadece sağlık ocağındaki hormon ve kan testlerini yaptırabildim

idrar toxoplazma rubella benm de duruyor 3 haftaya hepsini yaptırmayı düşünüyordum zaten benim damarlarım o kadar inceki hiç kan alamıyolar çok zorlanıyorum

Kızlar ben bir şey soracağım. Dün dr a gittim son adet tarihim 3 mayıs. İlk gittiğimizde dr un söylediği ve hamilelik programlarına da göre dün 7+6 dıydım, dün kalp atışını dinledik. Gelişimi nasıl normal mi dedm dr a normal 7+2 günlük dedi. Kalp atışına göre mi tekrr haftası günü değişiyor? Var mı aynı durumu yaşayan/bilen?
benim de son adet 3 mayıs geçen hafta salı yani 23 haziranda tam 7 haftalık çıktı 6+7 yani şu an yarın 8 haftalık olmam lazım ya ölçümü cihaz yapıyo bebeğin boyuna göre.2-3 gün yanılma payı olabilir dedi dr um.

benim de son adet 3 mayıs geçen hafta salı yani 23 haziranda tam 7 haftalık çıktı 6+7 yani şu an yarın 8 haftalık olmam lazım ya ölçümü cihaz yapıyo bebeğin boyuna göre.2-3 gün yanılma payı olabilir dedi dr um.

benim de sat 4mayıs ben de şuan 2 gün geriden geliyorum

İlişki yasaklaması normal canim ilk haftalarda düşük riski çok fazla

Back
X