- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
çok sağolGeçmiş olsun ve gözün aydınRandevu aldım bu hafta yaptırıcam inşallah
evet çok önemli bu testler devlette yaptıramadım hamilelikten önce bakıyoruz diyen saçma bir doktora denk geldim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağolGeçmiş olsun ve gözün aydınRandevu aldım bu hafta yaptırıcam inşallah
evet çok önemli bu testler devlette yaptıramadım hamilelikten önce bakıyoruz diyen saçma bir doktora denk geldim.
6.7 mm yazıyo canımCanim ne kadar olmuş bebek bana 1 cm dedi 7+1 im
Kızlar bebek haftasını yakalıcak mı yoksa ultrosona göre mi doğum hesaplanacak sormayı unuttumBebeği gördük kalp atışını doktor gördü. Normalde 8+2'yim ultrasona göre 6+4 dedi. Kalp atışını duymak için haftaya gel dedi. Kan ve idrar verdim. Onlara da bakacak. Güzel gidiyor maşallahya ama ilişki yasağına devam dedi. Kanamam yok bi problemim yok bu doktor bana 2 3 haftadır ilişki yasaklıyor tutunsun iyice diyor. Saçma değil mi sizce de?
Kızlar bebek haftasını yakalıcak mı yoksa ultrosona göre mi doğum hesaplanacak sormayı unuttum
Benimki de 6+4müş canım ama güncelleme yapmadı. Demek ki ultrona göre mi doğum olcakKızlar doktordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk şükür biraz cılızdı çünkü 7 haftalık değil de 6+1 miş geç döllenme dedi doktor sat 17 mayıs olarak güncelledi. Herkesten güzel haberler bekliyorum
Aklıma geldikçe çok şükür diyorum Rabbim Her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizler de sağlıkla kucağımiza alalımNe kadar sukretsek az![]()
Bebeğin ne zaman gelmek isterse Rabbim vaktini ne zaman belirlediyse o zamana göre. O kadar çok olasılık var ki canım erken doğum, kordon dolanması, kaka yemesi bla bla bla...Benimki de 6+4müş canım ama güncelleme yapmadı. Demek ki ultrona göre mi doğum olcak
Bebeğin ne zaman gelmek isterse Rabbim vaktini ne zaman belirlediyse o zamana göre. O kadar çok olasılık var ki canım erken doğum, kordon dolanması, kaka yemesi bla bla bla...Son adet tarihine göre 40 hafta hesaplanıyor. Cihazda ölçümlerinde ileri de olabiliyor geri de. Ben 5+3 te gittiğimde 6+1 dedi. 6+6 da gittim 6+2 dedi ultrason ölçümü... Oturup aa bebeğim Bir buçuk haftada 1 günlük büyümüş diye pimpiriklenmedim. Kızım hep 10 gün ilerdeydi cihazda 40+2de sezeryan oldum.
37de ntsde dogum sancım cıktı. Çok erken diyip Dr um igne yaptı geciktirmek için. 38den sonra hep sancı var akşam sabah bekledik ama ne yumuşama ne de 1 cm açılmamaşallah 40 hafta beklediniz helal olsun benim ki 36 da falan doğsa olmazmı![]()
37de ntsde dogum sancım cıktı. Çok erken diyip Dr um igne yaptı geciktirmek için. 38den sonra hep sancı var akşam sabah bekledik ama ne yumuşama ne de 1 cm açılmaeltim dalga geçtiydi 1 yaşında doğursaydın noldu gene sezeryan oldu demişti.
Bekledim hem de ağustosun deli sıcaklarında sancıyla bekledim.
Anladım canım teşekkür ederimBebeğin ne zaman gelmek isterse Rabbim vaktini ne zaman belirlediyse o zamana göre. O kadar çok olasılık var ki canım erken doğum, kordon dolanması, kaka yemesi bla bla bla...Son adet tarihine göre 40 hafta hesaplanıyor. Cihazda ölçümlerinde ileri de olabiliyor geri de. Ben 5+3 te gittiğimde 6+1 dedi. 6+6 da gittim 6+2 dedi ultrason ölçümü... Oturup aa bebeğim Bir buçuk haftada 1 günlük büyümüş diye pimpiriklenmedim. Kızım hep 10 gün ilerdeydi cihazda 40+2de sezeryan oldum.
Haha çok iyiymişben 7,5 aylık doğmuşum annemnde sutu acıymıs hiç anne sütü almamşm anneme diyormki bak ne ekonomkmişim sana hep kar :)
Haha çok iyiymişbenimki beni hep sömürdü yeni sütten kestim.
23 ay boyunca gece gündüz emdi
![]()
O zmn bnmki de normal dimi6.7 mm yazıyo canım
Ağrıyla birlikte yeşil akıntı geldiği için endişe ettim, ilk çoçuğumda bu kadar ağrım olmamıştı teşekkür ederim, şase dediğiniz nasıl birşelBazen ani hareketlerde bıçak saplanır gibi oluyor. Bebek vajinadan gelen damarlandan besleniyor normal bu kramplar enfeksiyondan değildir kronikse durumunuz. Bir de akıntı yeşil renk olmadığı müddetçe panik yapmayın. Benim tahlilde eritrosit lökosit pozitifti ama hiç önemsemedi doktorum. Şaşe falan verir diyordum vermedi.
Aynı benimde kalkınca ağrım artıyor, resmi bi kurumda çalışıyorum yarın en yoğun gün sabahtan randevu aldım rapor isteyeceğim siz evde misinizŞuan yatıyorum kalkınca ağrım oluyor olmadı yazıcam doktoruma korkuyorum![]()
tek kullanımlık ilk hamileliğimde vermişlerdi suya karıştırıp içiliyor.Ağrıyla birlikte yeşil akıntı geldiği için endişe ettim, ilk çoçuğumda bu kadar ağrım olmamıştı teşekkür ederim, şase dediğiniz nasıl birşel
Bu doktorun yaptığı ölçüm alanına göre cihaza göre değişir ama üzmeyin kendinizikızlar çok kötüyüm kalp atışını duyduk bebek 1 hafta geriden geliyo ve bebeğe göre kesem küçük bapıcm bilmyrm çok üzgünm![]()