- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Monurol adı.Ağrıyla birlikte yeşil akıntı geldiği için endişe ettim, ilk çoçuğumda bu kadar ağrım olmamıştı teşekkür ederim, şase dediğiniz nasıl birşel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Monurol adı.Ağrıyla birlikte yeşil akıntı geldiği için endişe ettim, ilk çoçuğumda bu kadar ağrım olmamıştı teşekkür ederim, şase dediğiniz nasıl birşel
Aynı durumdayız hamileliğimin ilk gününden kahverengi ve açık pembe lekeden beri fenalık geldik. Bir gün olmasa bir gün mutlaka geliyor progestan falan fayda etmedi. Çamşamba dr a gideceğim inşallah herşey yolundadır.Bende bel ağrısı ve kahverengi akıntı ara ara devam ediyor 16 hazirandan bu yana hem kırmızı da oldu kanamam şimdi kahverengi 2 gün olmasa 3.gün kesin oluyor randevum perşembe günü ya sorun olur mu acaba bu kadar uzun sürmesi ilk hamileliğimde yaşamadım bu şekilde tecrübesizim bu konuda![]()
Canım ben birebir aynı genlere sahibim. Kimi dr iğne kullan kimi gerek yok kim doğru kim yanlışSizin hangi genlerdi benim pai 4g 4g mthfr a1298c homozigot
Ben kesinlikle iğne kullanılması gerektiğini düşünüyorum çünkü çok araştırdım özellikle pai 4g 4g olanlar normal bir kadına göre 2.7 kat daha çok düşük yapıyomuş dört doktor ile görüştüm hepsi iğne kullan dediCanım ben birebir aynı genlere sahibim. Kimi dr iğne kullan kimi gerek yok kim doğru kim yanlış![]()
İnşallah sorun olmaz acile gittiğimde doktor yoğun kanama aşırı ağrı olursa gelirsin acile dedi perşembe günü benimde randevum progestan bende de işe yaramıyor sanırımAynı durumdayız hamileliğimin ilk gününden kahverengi ve açık pembe lekeden beri fenalık geldik. Bir gün olmasa bir gün mutlaka geliyor progestan falan fayda etmedi. Çamşamba dr a gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Yuksek bir oran 2 kat cidden.. bu kiloya göre mi acaba genlere göre mi veriliyor kiBen kesinlikle iğne kullanılması gerektiğini düşünüyorum çünkü çok araştırdım özellikle pai 4g 4g olanlar normal bir kadına göre 2.7 kat daha çok düşük yapıyomuş dört doktor ile görüştüm hepsi iğne kullan dedi![]()
Genlere göre veriliyor diye biliyorum üç ve fazlası gende sorun varsa 6mg iğne kullanıyormuş larYuksek bir oran 2 kat cidden.. bu kiloya göre mi acaba genlere göre mi veriliyor ki![]()
Benim Dr um da 1 pedi dolduracak kadar kanama olmadığı sürece korkma demişti 2 haftadır sabırla Çarşamba'yı bekliyorum.İnşallah sorun olmaz acile gittiğimde doktor yoğun kanama aşırı ağrı olursa gelirsin acile dedi perşembe günü benimde randevum progestan bende de işe yaramıyor sanırım
Allah yüzümüze baksin valla canım. Dr lar hemde en unlu proflar kullanma dedi ama bencede kullanmak lazım çok araştırdım burdan okudum hep aklımda sorun olarak kaldı bu durumGenlere göre veriliyor diye biliyorum üç ve fazlası gende sorun varsa 6mg iğne kullanıyormuş lar
Bence kullan diyenini bulana kadar uğraş çünkü çok sinsi bir sorun bu kimisi ilk çocuğu doğuruyor ikinciyi istediğinde bu sorunla karşılaşıyor çok okudum burda 38 haftaya kadar gelip pıhtılaşma yüzünden bebeğini kaybedeni Allah yardım etsin herkeseAllah yüzümüze baksin valla canım. Dr lar hemde en unlu proflar kullanma dedi ama bencede kullanmak lazım çok araştırdım burdan okudum hep aklımda sorun olarak kaldı bu durum
1 ped dolmuyor ama arada bel ağrısı oluyorBenim Dr um da 1 pedi dolduracak kadar kanama olmadığı sürece korkma demişti 2 haftadır sabırla Çarşamba'yı bekliyorum.
Bende inanmıyorum canım sayfada bir arkadaş birebir bizle aynı genlere sahib 26 haftalik yavrusunu kaybetmiş allah yardımcımız olsun zor bir durum.Bence kullan diyenini bulana kadar uğraş çünkü çok sinsi bir sorun bu kimisi ilk çocuğu doğuruyor ikinciyi istediğinde bu sorunla karşılaşıyor çok okudum burda 38 haftaya kadar gelip pıhtılaşma yüzünden bebeğini kaybedeni Allah yardım etsin herkese
Bugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni yaBen kesinlikle iğne kullanılması gerektiğini düşünüyorum çünkü çok araştırdım özellikle pai 4g 4g olanlar normal bir kadına göre 2.7 kat daha çok düşük yapıyomuş dört doktor ile görüştüm hepsi iğne kullan dedi![]()
Baş hekime falan şikayet etsenize ya düşerse ne olacak sorumluluğunu alabilecek mi başka doktora gidinBugün gittiğim Dr yok iğne vermiyoruz bu genlere aslında dalga geçiyor sanki benle 2 düşük olmuş hala gülüyor geriz..sinir etti beni ya
Ben 5+6 da gittim duyamadım 7+1 de gidicem nasip olursa kalp atışı için hayırlı olsun bebişinizKalp atışını kaç artı kaçta gördünüz ceva yazabilirmisiniz lütfensiz bir ay önden gidiyorsunuz
![]()
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun 4+3 deym 6+5 de gitsem sıkıntı olmazsa diyorum duyarmyz kiPardon 7+2 de gidicem nasip olursa
Ya zaten Dr um özelde sınır ediyorlar insanı ya bı de gülmesi beni sinir etti sanki senaryo oynuyoruz bı Dr ile papaz oldum bunla da papaz olursam ilçede tek kadın dogumcu zaten.. diycektim zaten sorumluluk alacak mısınız diye de neyse dedim sabirBaş hekime falan şikayet etsenize ya düşerse ne olacak sorumluluğunu alabilecek mi başka doktora gidin