2021 Şubat Anneleri

Baharatlı yemek de sebep olabilir, tatlı yemek de. Bu enzimler genelde karaciğer yağlanmasında yüksek çıkar. Ki genelde de öyledir. Bir ihtimal de hepatit b. Ama ona da bakılıyor zaten hamileliklerde, doğumlarda o yüzden o değildir😁bebeği etkilemez bol bol enginar yiyin karaciğerin için mevsimi de...

karaciğer yağlanması şu dönem çok normal dedi benim dr um hamileliğin başında ilaçlardan kaynaklı oluyor dedi.

Canım bende 7+1 de gittim benimkiside 1 cmdi minnoşum benim ♥ 🧿 bu hafta üzüm olduk 8+2 yiz bugün.. 🍇 🤰🏼normalde 9+2 olmam gerekiyordu ancak düzensiz adet gördüğüm için geç döllenme olmuşuz ama ileride tarihini yakalıyormuş. Hepimiz İçin hayırlısı olsun🙏🏻🤲🏻
aynı durumdayız. hayırlısıyla ilerlese mucize oldu benimki . Allah sağlık versin

Selam kızlar huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı aranızda :110:
Merhaba ben de şu ara yaşıyorum huzursuz bacak sendromu mu bilmiyorum ama gece sürekli bacaklarimi hareket ettiroyrum ve nasıl.tarif etsem bilemedim.ama böyle bacaklarım içten gidiklaniyor sanki çok sinir uyutmuyor sizin nasil

Kızlar aranızda İstanbul’da olup doktor muayenesinde eşini kabul eden hastaneye giden ver mı? Benim gittiğim hastane kabul etmiyor eşim çok merak ediyor

merhaba bende 2 bebeğime hamileyim cuma günü kalp atışlarını da duyduk benm hesabıma göre 7+2 doktorum 6+3 görünüyor dedi geç döllenme sanırım. ilk randevum da sadece keseyi görmedik birde kist varmış ve patlamış serbest sıvıda var dedi ve çok ağrın olur dedi o yüzden kalp atışlarını duyana kadar korktum ağrım var ama kalp atışları da var çok şükür 3 hafta sonra yine gel dedi uzun yürüyüşleri ve ilişkiyi de yasakladı. hiçç iştahım yok ve yerdiğimi de çıkarıyorum 1 kilo verdim. 2 gündür de karnımda sol tarafta seğirme şeklinde pıt pıt bir şeyler oluyor sizde de oluyomu :KK64:

merhaba bende 2 bebeğime hamileyim cuma günü kalp atışlarını da duyduk benm hesabıma göre 7+2 doktorum 6+3 görünüyor dedi geç döllenme sanırım. ilk randevum da sadece keseyi görmedik birde kist varmış ve patlamış serbest sıvıda var dedi ve çok ağrın olur dedi o yüzden kalp atışlarını duyana kadar korktum ağrım var ama kalp atışları da var çok şükür 3 hafta sonra yine gel dedi uzun yürüyüşleri ve ilişkiyi de yasakladı. hiçç iştahım yok ve yerdiğimi de çıkarıyorum 1 kilo verdim. 2 gündür de karnımda sol tarafta seğirme şeklinde pıt pıt bir şeyler oluyor sizde de oluyomu :KK64:
Patladıysa ağrınız olur benim hamilelik öncesi olmuştu ağrılıydı, benimde ikinci ğebeliğim🙂 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

5+6da gittim duyamadı benimkini perşembe günü 7+2 olacağım Allah nasip ederse inşallah duyarım kalp atışını
Canım bugün gittim kalp sesini duydum.

Kızlar bişey sorcam lütfen bilen ve ya yaşayan cevaplayabilir mi moralim bozuldu
Az önce doktordan geliyorum bebeği ve kalp atışını duydum ama doktor kesenin yuvarlak olmasını söyledi benim kesem daire uzun bişekildeydi düşük riski varmış progestan diye ilaç yazdı ayrıca.. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. Kesesi uzun olupta düşük yapan var mı moralim bozuldu doktorun konuşmasından.

Kızlar bişey sorcam lütfen bilen ve ya yaşayan cevaplayabilir mi moralim bozuldu
Az önce doktordan geliyorum bebeği ve kalp atışını duydum ama doktor kesenin yuvarlak olmasını söyledi benim kesem daire uzun bişekildeydi düşük riski varmış progestan diye ilaç yazdı ayrıca.. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. Kesesi uzun olupta düşük yapan var mı moralim bozuldu doktorun konuşmasından.
Eşim de çok üzüldü. Moralim bozuldu. Doktor abartmıştır inşallah

Benim kese de değişik

Hayırlı olsun kalp sesini duymana sevindim darısı başıma inşallah ilk defa öyle bir şey duydum ilaç kullan dediyse ihmal etmeyin moral bozmayın dua edin bol bol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Benim bildiğim en az yarım saat uzanmak lazım kullaninca. Bende kullanıyorum oyle yapıyorum
Crnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku

Back
X