Doktorunuz bişey dedi mi bu konuda sizeBenim kese de değişik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz bişey dedi mi bu konuda sizeBenim kese de değişik
Hayırlı olsun kalp sesini duymana sevindim darısı başıma inşallah ilk defa öyle bir şey duydum ilaç kullan dediyse ihmal etmeyin moral bozmayın dua edin bol bol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Vajinal atılan ilaçta en az 20 dakika imkan varsa 1.saat yatmak gerekiyorCrnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku
AMİNNN hepimiz inş.Patladıysa ağrınız olur benim hamilelik öncesi olmuştu ağrılıydı, benimde ikinci ğebeliğimrabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Hiç böyle bişey duymadım.benim bildigim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yaparlar. Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız derler hatta. Kalp atışını duymuşsun hiç kafaya takip stres yapma. Kalp atisini duymuşsun bunun keyfini yasa bence.Canım bugün gittim kalp sesini duydum.
Kızlar bişey sorcam lütfen bilen ve ya yaşayan cevaplayabilir mi moralim bozuldu
Az önce doktordan geliyorum bebeği ve kalp atışını duydum ama doktor kesenin yuvarlak olmasını söyledi benim kesem daire uzun bişekildeydi düşük riski varmış progestan diye ilaç yazdı ayrıca.. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. Kesesi uzun olupta düşük yapan var mı moralim bozuldu doktorun konuşmasından.
Benimkisi jel ve yurmem söylendi kesinlikle ve duygugum herkes de yürüyor jeldeVajinal atılan ilaçta en az 20 dakika imkan varsa 1.saat yatmak gerekiyor
Aynen ben de kese şekline göre cinsiyetinin belirlenmesini duydum. Kendimi çok iyi hissediyordum taaki doktor öyle konuşuncaya kadar.. Allah büyük.Hiç böyle bişey duymadım.benim bildigim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yaparlar. Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız derler hatta. Kalp atışını duymuşsun hiç kafaya takip stres yapma. Kalp atisini duymuşsun bunun keyfini yasa bence.![]()
Bişey demedi haftası ile uyumlu bı sıkıntı yok dediDoktorunuz bişey dedi mi bu konuda size
Anladım canım. Sağlıcakla bebeğimize kavuşuruz inşallahBişey demedi haftası ile uyumlu bı sıkıntı yok dedi
İnşallah canimAnladım canım. Sağlıcakla bebeğimize kavuşuruz inşallah
Senin de mi lekelenmen var canım?yok artmıyor zaten ben lekelenmeden öncede kullanıyordum her ihtimale karşı biraz hafifledi gibi sanki dünden beri ama ilk 5 gün ne arttı ne azaldı bakıcam takip ediyorum şimdilik stabil gibi.
evet PKO yum. o yüzden. ama olması bile mucize şükürler olsun. 2. cocugumSizinde mi geç döllenme
Memorial da ediyor hem çatal da yok cok mutluyum orda ekranlar son teknoloji detaylı.üst ultrasonKızlar aranızda İstanbul’da olup doktor muayenesinde eşini kabul eden hastaneye giden ver mı? Benim gittiğim hastane kabul etmiyor eşim çok merak ediyor
Ben de onu kullanıyorum ama şuan kanamam olduğu için uzanmam gerekiyo. Birde pütürcükler birleşip parmak gibi pıhtı beyaz şeyler geliyo muCrnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku
Evet ya geliyor hatta bazen kahverengi leke geliyor onunla mi ilgili bilmiyorum gerçi onu surmeden de geldi bugün tehlikeli mi acaba bu kahve lekeBen de onu kullanıyorum ama şuan kanamam olduğu için uzanmam gerekiyo. Birde pütürcükler birleşip parmak gibi pıhtı beyaz şeyler geliyo mu
Doktoruna hiç sordun mu? Benim kanamam var dünden beri çok korkuyorumEvet ya geliyor hatta bazen kahverengi leke geliyor onunla mi ilgili bilmiyorum gerçi onu surmeden de geldi bugün tehlikeli mi acaba bu kahve leke
Daha önce de oldu mesaj attım devam etmiyorsa önemli degil dedi kesilmişti ama ara ara oluyor ben daha kontrole hiç gitmedim cuma gidiyorum...senin kanama çok mu yani kırmızı mi kahve mi doktor ne dediDoktoruna hiç sordun mu? Benim kanamam var dünden beri çok korkuyorum
Ben mi yanlış okudum arkadas fitilden bahsetmiyor muyduCrnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku