2021 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun kalp sesini duymana sevindim darısı başıma inşallah ilk defa öyle bir şey duydum ilaç kullan dediyse ihmal etmeyin moral bozmayın dua edin bol bol Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Teşekkür ederim canım darısı başına.. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi alırız kucağımıza

Crnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku
Vajinal atılan ilaçta en az 20 dakika imkan varsa 1.saat yatmak gerekiyor

Canım bugün gittim kalp sesini duydum.

Kızlar bişey sorcam lütfen bilen ve ya yaşayan cevaplayabilir mi moralim bozuldu
Az önce doktordan geliyorum bebeği ve kalp atışını duydum ama doktor kesenin yuvarlak olmasını söyledi benim kesem daire uzun bişekildeydi düşük riski varmış progestan diye ilaç yazdı ayrıca.. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. Kesesi uzun olupta düşük yapan var mı moralim bozuldu doktorun konuşmasından.
Hiç böyle bişey duymadım.benim bildigim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yaparlar. Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız derler hatta. Kalp atışını duymuşsun hiç kafaya takip stres yapma. Kalp atisini duymuşsun bunun keyfini yasa bence.🙂

Hiç böyle bişey duymadım.benim bildigim kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yaparlar. Yuvarlaksa erkek fasulye gibiyse kız derler hatta. Kalp atışını duymuşsun hiç kafaya takip stres yapma. Kalp atisini duymuşsun bunun keyfini yasa bence.🙂
Aynen ben de kese şekline göre cinsiyetinin belirlenmesini duydum. Kendimi çok iyi hissediyordum taaki doktor öyle konuşuncaya kadar.. Allah büyük.

Kızlar aranızda İstanbul’da olup doktor muayenesinde eşini kabul eden hastaneye giden ver mı? Benim gittiğim hastane kabul etmiyor eşim çok merak ediyor
Memorial da ediyor hem çatal da yok cok mutluyum orda ekranlar son teknoloji detaylı.üst ultrason

kızlar bu fasulye yok yuvarlak bir hikaye bence. çünkü haftasna göre şekil değişiyor bence. İlk gittigimde ekrandan yuvarlak gördüm. ikinci gittigimde fasulye gibi. bence haftası ilerledikce fasulyeleşiyor.

Crnone jel kullanıyorum ve sürdükten sonra kesinlikle en az onbeş yirmi dk yurumem gerektiğini sıkı sıkı tembih etti hem doktor hem her konuştuğum hemşire eczacı vs ısı ile dağılıyor vücuda cunku
Ben de onu kullanıyorum ama şuan kanamam olduğu için uzanmam gerekiyo. Birde pütürcükler birleşip parmak gibi pıhtı beyaz şeyler geliyo mu

Kızlar kafanıza bişey takıldığı zaman kağan kocatepe diye bi doktor var onun videolarını izleyin. Adamın videolarını izleyip rahatlıyorum ben.
bu kese meselesini de sizin gördüğünüz kese değil rahim boşluğu, biz karından ultrasonla bastırdığımız için şekli değişiyor. Asıl kese o bebeğin tam etrafında yuvarlak diyor. Linkini ekledim bi izleyin isterseniz.

Ben de onu kullanıyorum ama şuan kanamam olduğu için uzanmam gerekiyo. Birde pütürcükler birleşip parmak gibi pıhtı beyaz şeyler geliyo mu
Evet ya geliyor hatta bazen kahverengi leke geliyor onunla mi ilgili bilmiyorum gerçi onu surmeden de geldi bugün tehlikeli mi acaba bu kahve leke

Doktoruna hiç sordun mu? Benim kanamam var dünden beri çok korkuyorum
Daha önce de oldu mesaj attım devam etmiyorsa önemli degil dedi kesilmişti ama ara ara oluyor ben daha kontrole hiç gitmedim cuma gidiyorum...senin kanama çok mu yani kırmızı mi kahve mi doktor ne dedi

Ben mi yanlış okudum arkadas fitilden bahsetmiyor muydu

Back
X