2021 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun bence olmayacak siz de aklınıza getirmeyin böyle.seyler. benim de çok endişelerim var daha kontrele.bile gitmedim cuma gideceğim inşallah siz de sağlıkla kucaginiza alırsınız umarım oğlunuz da onu çok sevecek tahmin ettiğiniz gibi olmaz bence Allah sabrini verir

Sizin ilk bebekmi kanda kac cikti dege ve kac haftalik sata göre Tek duam inanin rahim boyutum küçükmüş bir yerden sonra bebek gelismiyomus doktorlar oyle söyledi ama Rabbime sığındım o bu zamanda verdiyse bir bildigi vardir.

Aynen verdiyse vardır bir bildiği benim tüp bebek 2 haziranda transfer yapıldı en son adet tarihim 14 Mayısti canım....benim tuplerimde sorum vardı ve ameliyatla alındı Mart ayında sonra işte tüp bebek yaptık yani artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağim tek çare tüp bebek ve evet ilk hamilelik ilk bebek benim

Yaa niye tedirginsin kan vermedinmi kuzum insallah saglikla kucagina alirsin

Baya ileri attığından emin ol içeri doğru girmeyince çok akıyor ileriye atsanda akıyor acaba neden lekelenmen çoğaldı doktora sordun mu canım
Dr a dedim ağızdan alsam olur mu olur dedi .. bilmiyorum ya zaten ilaç dışarı gelince gerisi de geliyor idare edicem artık bı süre.zaten korkudan ileri de atamam bu de sürekli uğraşmak istemiyorum enfeksiyon falan olur diye de korkuyorum

Nasıl geçti sizin kaçıncı hafta benim de geçse keske uyuyamıyorum ben zaten magnezyum alıyorum
Benim 2.gebelikte çok fenaydı bacaklarım sızlıyordu sırf bu yüzden Dr a gitmiştim pihtilasma falan yok dimi sende

Yaa niye tedirginsin kan vermedinmi kuzum insallah saglikla kucagina alirsin
Yok ondan değil canim ya kan verdim çok da iyi çıktı şükür ama ben panik atak hastasıyım sana diyorum ama ben asıl çok her şeyi kafaya takıyorum yok şöyle mi olur böyle mi ne bileyim işte ben de erken doğumdan korkuyorum ya da işte kendimle ilgili yok tansiyon şeker çıkar mı falan diye var da var

Doç dr Mehmet aral atalay a gidiyorum hem jimerde hem kendi muayenesi var cok memnunum cok temkinli cok ilgili cok tecrubeli bi doktor
Hiç duymamıştım ismini çok şaşırdım, hemen araştırıcam. Muayene ücreti nedir? Sadece jimerde mi doğum yaptırıyor?

Kizlar oncelikle Allahim hepinizin bebeklerini sag saglim kucaklariniza almayi nasip etsin Ben asilama yaptirdim ve 10 gun sonra sonucum belli olacak. Sans getirsin ugur olsun diye buraya yaziyorum, devami da gelsin diye Hamilelerin duasi kabul olurmus, insallah ben de sizlerle bu sayfada yazisirim

Inşallah bebegin sana tutunur ve hayırlısıyla kucağına alırsın

Kızlar hazimsizliga ve huzursuz bacak sendromuna günde 1 tane maden suyu çok iyi geliyor. Ben ilk gebeligimde günde bazen 2 tane maden suyu içerek magnezyum hapı kullanmama gerek kalmadı hiç bacak sendromu falan yaşamadım. Hem içinde kalsiyum da olduğu için çocuğunuzun kemik gelişimine çok faydası oluyor.

Sağol canım deneyecegim

Herkese merhaba, doktor seçiminize lütfen dikkat edin dün gittiğim doktoru enfeksiyonu önemsemezten buğün gittiğim doktor öyle şey mi olur düşüklerin en büyük sebebi enfeksiyon dedi, enfeksiyon rahim agzında yara ve kanama yapmış, ve kum döküyor olabilirmişim, sürüntü aldı Pazartesi çıkacak sonuçlarım fitil ve progestan başladğ, 6+4 vajinal olarak kalp atışını duyduk çok şükür darısı bekleyenlerin olsun

Kızlar doktor herşey normal kese güzel oluşmuş dedi ama haftasını ben sormayı unuttum o da söylemedi
Acaba kaç haftalıktır tecrübeli anneler yorumlar mısınız rica etsem
Bir hesaplama yapıyorlar öyle yaptım kese boyutuna göre 5+2 çıktı

Hayır nasıl anlarım pıhtılaşma olup olmadigini
Adetlerin nasıl oluyordu pihtili mi..valla bn gittim Dr a bacaklarımın ağrısından duramadim demir eksikliği falan zannettim halbuki pihtilasma dan dolayiymis araştırma Hastanesi'nde Kan alıyorlar ordan takip ediyor Dr lar ama her Dr anlamıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…