2021 Şubat Anneleri

Suan 6 ayligim cok fena haldeyim 9 ay sonrasi nasil olcam diye cok merak ediyorum neyseki gaz dediniz biraz icim rahatlar
İlk gebeliğimde de aynı oldu hatta o zaman tecrübesizlik göbeğim var diye seviniyodum
Bulantılar başladı iki gündür kızımda 20. Haftaya kadar çektim serumla beslemişlerdi çok korkuyorum şu an ki duruma razıyım siz de ne durumda bulantılar

Verdi ama kahve lekelenmem oldu diye biraktirdi
Niye bıraktırdı bnmde oldu Dr leke ile alakası yok dedi ki haklı çünkü azaldı proluton ve progestan ile destekleyince sıkıntı yok dedi ve kesinlikle coraspin ve iğneyi bırakmayacaksn dedi

Niye bıraktırdı bnmde oldu Dr leke ile alakası yok dedi ki haklı çünkü azaldı proluton ve progestan ile destekleyince sıkıntı yok dedi ve kesinlikle coraspin ve iğneyi bırakmayacaksn dedi
Bilmem ki canim pardon biraz kan da oldu o gün ama sanırım yerleşme kanamasiydi acaba yine kullansam mi

Şimdi internetten baktım da adetin pihtili olması nedenleri arasında pıhtılaşma yazmiyor
Bnm pihtiliydi önceden coraspin den sonra olmadı Dr en iyisini bilir tabi ki de bnm ark da tüp bebek ile hamile kaldı o da kullandı doğum yapan kadar ve 7aylik olana kadar proluton vurundu

Ilk zamanlar bende aldim ama midem basladikdan sonra verdim 2 kiloyu hatta bende diyodum bole gidersem ben daha kpilardan sigmam ama evde durmadan tartoya cikip iniyom
Aynen ben de 59 dum şimdi 60.4 oldum benim.midem bulanmiyor ama sadece reflü var ama yine de yiyorum senin kaç haftalık ya ben de versem keske

Bilmem ki canim pardon biraz kan da oldu o gün ama sanırım yerleşme kanamasiydi acaba yine kullansam mi
Bence bırakma kanama ile alakası yok dedi Dr um özelde bnm Dr da hastaları hep bnm gibi sıkıntılı tecrübeli yani bı beni o anladı

Arayabilirsen sor Dr una bacaklarım ağrıyor de normal değil bu durum vitaminlerle alakası yok 2 defa yasadim aynı seyi

Arayabilirsen sor Dr una bacaklarım ağrıyor de normal değil bu durum vitaminlerle alakası yok 2 defa yasadim aynı seyi
Tamam canım zaten cuma ilk kontrolüm var doktorum daha huzursuz bacak sendromu nu bilmiyor aslında ben de bahceciye gidiyorum doktorum da çok iyi ve ünlü tüp bebek benim

Tamam canım zaten cuma ilk kontrolüm var doktorum daha huzursuz bacak sendromu nu bilmiyor aslında ben de bahceciye gidiyorum doktorum da çok iyi ve ünlü tüp bebek benim
İns cnm hakkında hayırlısı Dr bilir zaten iyiyse .tüp bebek olunca daha hassas oluyor insan zor oluyor çünkü tüm tedbirleri almıştir

İns cnm hakkında hayırlısı Dr bilir zaten iyiyse .tüp bebek olunca daha hassas oluyor insan zor oluyor çünkü tüm tedbirleri almıştir
Of evet ya bant ve jel kullanmaktan içime fenalık geldi bantları bir aydır kullanıyorum ve çok kasindiriyor artık bu sıcakta

Huzursuz bacak benim de çilem aylardır yoktu gebelikle başladı

Benim aslinda bitmisdi diye sevinmisdim ama kaza gecirdim o sarsintidan sonra basladi ama cok feci hale getiriyo beni banyonun yuzunde yattigimi biliyorum cikara bilsemde az rahatlasam

Aynen ben de 59 dum şimdi 60.4 oldum benim.midem bulanmiyor ama sadece reflü var ama yine de yiyorum senin kaç haftalık ya ben de versem keske
Ben 9 haftamin icindeyim az bisede ilerde gidoyoruz 10 haftama yaklasmisimdir cikarma cok feci halde banyonun yuzune yatoyorum az bise vikarsamda rahatlasam diye aa bende cikarma korkusu var hoc sebmedigimden banyoya gidim korkudan geri gidiyo ama 5 dk sonra geri geliyo

Ah canım ya inşallah iyi olursun

Benim aslinda bitmisdi diye sevinmisdim ama kaza gecirdim o sarsintidan sonra basladi ama cok feci hale getiriyo beni banyonun yuzunde yattigimi biliyorum cikara bilsemde az rahatlasam

Geçmiş olsun inşallah bulantılarında biran önce azalır

Geceleri ayagimi nereye koyacagimi bilemiyorum kaç defa uyanıyorum bu sepebten bende

Benim de iki gecedir uyku düzenim mahvoldu çok gıcık bir şey gerçekten anlatamıyorsun da tarifi yok

Yaa buz aküleriyle yatıyorum resmen soğuk biraz iyi geliyor jel filan da sürüyorum soğuk suyla yıkıyorum bazen ama uykuya dalmak uykuya devam etmek çile. Hava da sıcak. Yüz üstü uyumak normalde iyi geliyor ama mercimek rahatsız olmasın diye yüz üstü dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…