2021 Şubat Anneleri

Nasıl geçti sizin kaçıncı hafta benim de geçse keske uyuyamıyorum ben zaten magnezyum alıyorum

hep lekeydi benim kahverengiydi bence dinlen hiçbirşey yapma vur kafayı yat bi de dr kanama alanı gördü mü içerde progestanın faydasını görürsün umarım.
İlk başta kesenin yanında var demişti ama bu kanamanın onla alakası yok dedi anlamadım Azaldı allahtan bir de bebeğim hala sağlıklıysa rahat bi nefes alıcam

Kızlar mide bulantısına ne yapıyosunuz leblebi ve kraker bende işe yaramadı çok kötüyüm 4 gündür doktora sırada bulamıyorum aile hekimine gitsem ilgilenir mi sizce

Kızlar mide bulantısına ne yapıyosunuz leblebi ve kraker bende işe yaramadı çok kötüyüm 4 gündür doktora sırada bulamıyorum aile hekimine gitsem ilgilenir mi sizce

ilgilenir evet doktora görünün kusyormusunz doktor bana günde 4e kadar kusma normal ama üzeri seni yıpratr ilaç kullanrsn demişti

ilgilenir evet doktora görünün kusyormusunz doktor bana günde 4e kadar kusma normal ama üzeri seni yıpratr ilaç kullanrsn demişti
3 oluyo ama kusmasamda sürekli devam ediyo kustuktan sonra 1 saat kadar iyiyim sonra tekrar başlıyo ayağa kalktığım gibi içim dönüyo sanki sürekli yatıyorum

3 oluyo ama kusmasamda sürekli devam ediyo kustuktan sonra 1 saat kadar iyiyim sonra tekrar başlıyo ayağa kalktığım gibi içim dönüyo sanki sürekli yatıyorum

evet
bana da yatmak daha ii geliyo ama mecbur işe gidiyorum. günlük işleri olanlar da mecbur kalkmak zorunda o sebeple aile hekimine gidin bence belki bana yaptğı gibi ilaç verirler

sizinle günlerimiz de aynışymış

evet
bana da yatmak daha ii geliyo ama mecbur işe gidiyorum. günlük işleri olanlar da mecbur kalkmak zorunda o sebeple aile hekimine gidin bence belki bana yaptğı gibi ilaç verirler

sizinle günlerimiz de aynışymış
Evet calışmıyorum ama kimsem yok yardım edecek yemek bile zor yapıyorum diğer işler aldı başını gitti zaten.bugünü de bi geçiriyim yarın gidiyim aile hekimine kadın doğuma randevum te 14 ünde.
Günler aynıymış :) siz çalışıyosunuz Allah size daha çok yardım etsin daha zor

sağolun tek olmak da çok zor size de Allah yardım etsin.

en azından benim yemeklerimi sağolsun annem yapıp dolabıma koyuyor.
siz muhakkak gidin bn de çok kötüydüm şuan çok şükür iyiyim

sağolun tek olmak da çok zor size de Allah yardım etsin.

en azından benim yemeklerimi sağolsun annem yapıp dolabıma koyuyor.
siz muhakkak gidin bn de çok kötüydüm şuan çok şükür iyiyim
Teşekkür ederim yarn gidiyim yoksa başa çıkamıyorum artık hiç bişey yapamıyorum

Merhaba bayanlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim ilk gebeligim cok zoe gecti premture dogum yaptım herseyin ayni olmasindan cok korkuyorum sanki ogluma haksızlık yapmis gibi hissediyorum oda bi cocuk simdi abi gibi olucak istanbulda oturuyorum sizler nerde oturuyosunuz hangi hastahaneye gidiyosunyz mide bulantilariniz kacinci haftada basladi

merhaba kolay gelsin benim bulantım gazım ve kabızlığım çok özellikle 6. haftadan beri başladı

ben ataşehirde oturuyorum ve ataşehir avicenna hastanesne gidiyorum.

hakkınıza hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucağnıza alır, oğlunuzla birarada büyütürsünüz

Hayırlısı olsun neden pramtre doğum yaptınız acaba

Kızlar doktor herşey normal kese güzel oluşmuş dedi ama haftasını ben sormayı unuttum o da söylemedi
Acaba kaç haftalıktır tecrübeli anneler yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 20200701_124754.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 65

İlk hamileligim bulantı yonunden cok az di çok şükür bu nasil olucak bakalim kalp atisi felan dinledinizmi

Hayırlısı olsun neden pramtre doğum yaptınız acaba

Gelismedi ve suyum bitti 33 haftada 30 hafta uyumlu 1600 gram bebek dünyaya getirdim gebeligim 4.ayindan itibaren hep yattim hem rahiz agzi kisalmasi hem erken doğum riski vs baya zordu hastahanelerde yattim insallah bunda boyle sorunum olmaz oglum zor durumda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…