Doç dr Mehmet aral atalay a gidiyorum hem jimerde hem kendi muayenesi var cok memnunum cok temkinli cok ilgili cok tecrubeli bi doktorburcusami selam bursalısınız sanırım sizde? Hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsunuz? Memnunmusunuz?
Nasıl geçti sizin kaçıncı hafta benim de geçse keske uyuyamıyorum ben zaten magnezyum alıyorumBenim de öyleydi geceleri uyuyamıyordum sürekli nereye koysam nasıl tutsam bu bacakları diye düşünüyordum çok şükür geçti o şiddetli ağrılarım yok şuan bi arkadaşımda da olmuş doktoru magnezyum vermiş gece yatmadan önce içiliyormuş rahat uyumak için dilerseniz doktorunuza danışın
İlk başta kesenin yanında var demişti ama bu kanamanın onla alakası yok dedi anlamadımhep lekeydi benim kahverengiydi bence dinlen hiçbirşey yapma vur kafayı yat bi de dr kanama alanı gördü mü içerde progestanın faydasını görürsün umarım.
Kızlar mide bulantısına ne yapıyosunuz leblebi ve kraker bende işe yaramadı çok kötüyüm 4 gündür doktora sırada bulamıyorum aile hekimine gitsem ilgilenir mi sizce
3 oluyo ama kusmasamda sürekli devam ediyo kustuktan sonra 1 saat kadar iyiyim sonra tekrar başlıyo ayağa kalktığım gibi içim dönüyo sanki sürekli yatıyorumilgilenir evet doktora görünün kusyormusunz doktor bana günde 4e kadar kusma normal ama üzeri seni yıpratr ilaç kullanrsn demişti
3 oluyo ama kusmasamda sürekli devam ediyo kustuktan sonra 1 saat kadar iyiyim sonra tekrar başlıyo ayağa kalktığım gibi içim dönüyo sanki sürekli yatıyorum
Evet calışmıyorum ama kimsem yok yardım edecek yemek bile zor yapıyorum diğer işler aldı başını gitti zaten.bugünü de bi geçiriyim yarın gidiyim aile hekimine kadın doğuma randevum te 14 ünde.evet
bana da yatmak daha ii geliyo ama mecbur işe gidiyorum. günlük işleri olanlar da mecbur kalkmak zorunda o sebeple aile hekimine gidin bence belki bana yaptğı gibi ilaç verirler
sizinle günlerimiz de aynışymış
Evet calışmıyorum ama kimsem yok yardım edecek yemek bile zor yapıyorum diğer işler aldı başını gitti zaten.bugünü de bi geçiriyim yarın gidiyim aile hekimine kadın doğuma randevum te 14 ünde.
Günler aynıymış :) siz çalışıyosunuz Allah size daha çok yardım etsin daha zor
Teşekkür ederim yarn gidiyim yoksa başa çıkamıyorum artık hiç bişey yapamıyorumsağolun tek olmak da çok zor size de Allah yardım etsin.
en azından benim yemeklerimi sağolsun annem yapıp dolabıma koyuyor.
siz muhakkak gidin bn de çok kötüydüm şuan çok şükür iyiyim
Merhaba bayanlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim ilk gebeligim cok zoe gecti premture dogum yaptım herseyin ayni olmasindan cok korkuyorum sanki ogluma haksızlık yapmis gibi hissediyorum oda bi cocuk simdi abi gibi olucak istanbulda oturuyorum sizler nerde oturuyosunuz hangi hastahaneye gidiyosunyz mide bulantilariniz kacinci haftada basladi
o işlerden ben de anlamadığım için ultrasonu attım bie bilen yorumlar die kese boyuutunu ben bilmiyorm benimki kaç
Kızlar mide bulantısına ne yapıyosunuz leblebi ve kraker bende işe yaramadı çok kötüyüm 4 gündür doktora sırada bulamıyorum aile hekimine gitsem ilgilenir mi sizce
Hayırlısı olsun neden pramtre doğum yaptınız acabaMerhaba bayanlar 13 aylık oğlum var ve bugün 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim ilk gebeligim cok zoe gecti premture dogum yaptım herseyin ayni olmasindan cok korkuyorum sanki ogluma haksızlık yapmis gibi hissediyorum oda bi cocuk simdi abi gibi olucak istanbulda oturuyorum sizler nerde oturuyosunuz hangi hastahaneye gidiyosunyz mide bulantilariniz kacinci haftada basladi
merhaba kolay gelsin benim bulantım gazım ve kabızlığım çok özellikle 6. haftadan beri başladı
ben ataşehirde oturuyorum ve ataşehir avicenna hastanesne gidiyorum.
hakkınıza hayırlı olsun dilerim sağlıkla kucağnıza alır, oğlunuzla birarada büyütürsünüz
Cnm kağıdın sag tarafinda yaziyor bilgileri genelde ama attigin fotoda goremedimKızlar doktor herşey normal kese güzel oluşmuş dedi ama haftasını ben sormayı unuttum o da söylemedi
Acaba kaç haftalıktır tecrübeli anneler yorumlar mısınız rica etsem
İlk hamileligim bulantı yonunden cok az di çok şükür bu nasil olucak bakalim kalp atisi felan dinledinizmi ☺
Hayırlısı olsun neden pramtre doğum yaptınız acaba
Yaaa cok şükür Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin hepimizin inşallah bende 2 hafta sonraya aldım randevu simdi gitsemde duyulmaz anca kese görürüm diye düşünüyorumevet dnledm çok şkür 2 kez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?