Grenoble bolgesindeyim ben fransaninAyy gözüm korkuyor böyle düşününceBi de İzmir şuan çok sıcak Fransa nasıl ve Fransa nın neresi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grenoble bolgesindeyim ben fransaninAyy gözüm korkuyor böyle düşününceBi de İzmir şuan çok sıcak Fransa nasıl ve Fransa nın neresi
![]()
BenYüzünde sivilce çıkan var mı kizlar
Bende cikmadi normalim bitane cikmisdi dedim yuzum hep sivilce olcak ama bise olmadi oda soldu gitti baskada cikmadiYüzünde sivilce çıkan var mı kizlar
Benimde 5+1 de aynı kesem 7.2 mm falandi canım doktor da mm ye göre hesapliyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Inşallah kuzumAmin canım çok sağol hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Yok cnm yani bu şekilde ben anlamiyorum yaziyor ama sag tarafinda kalmış haftasi son adet tarihine yore kac haftalik oluyosun
Aradım jimeri. Bende emre uysala gidiyorum muayene ücreti 300 lira. Doç dr a gitmeyi tercih ederim tabiki. Araştıracağım daha çok teşekkürler280 lira. Evet bildiğim kadarıyla orda yaptırıyor sadece. Riskli gebelik uzmanı. Bi araştır hakkinda olumsuz yorum yok zaten
Bu hesap 9. Haftaya kadar doğru sonuç veriyormus sonrası için hesaplamayalım üzülürükSon adet tarihime göre 5+6 yım canım
Ama kese boyutuna göre bi arkadaş 5+2 olarak hesapladı![]()
Bu hesap 9. Haftaya kadar doğru sonuç veriyormus sonrası için hesaplamayalım üzülürük![]()
6+5 te gittim duymadık ama gördük sonra 7+2 de gittim azıcık duydumTamam canımm öyle yapalımm
Kalp atışı için 10 gün sonra dedi ama acaba daha mı geç gitsem hem biraz daha büyümüş olur
Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada gittiniz![]()
6+5 te gittim duymadık ama gördük sonra 7+2 de gittim azıcık duydum
Doktorun cagirdiysa git kuzum hem kontrol olur bebeğini görürsün![]()
Benim değerlere ve toxsoplazma bakıldıBugün devlete gittim ama şimdi doktor arıyorum bi doktor var aklımda ona geçiş yapıcam inşallahona ilk kez gidicem ya o yüzden bende 7 hatta 8 haftalık gitmeyi düşünüyorum
Bide tahlil falan isticekti sonra araya kaynadı ben ilk kan verdiğimde baya şeye bakılmış ama acaba bu aylarda farklı olarak neye bakıyorlar ?
İnşallah canım brnim çok sağolBenim değerlere ve toxsoplazma bakıldı
Baya birsey var di hepsini bir arada çıkardı doktorum sağolsun .
Ozaman öyle yap canım 7 + günlerde gidebilirsin inşallah iyi bir doktor denk gelir![]()
Troid falan yapıyorlarmis ama toxsoplazma yapamazlar sanırım dış laboratuar da yapıldı benim ki .İnşallah canım brnim çok sağol
Aile hekimi de yapar mı bu tahlilleri acaba
Troid falan yapıyorlarmis ama toxsoplazma yapamazlar sanırım dış laboratuar da yapıldı benim ki .
En güzeli kadın doğum doktoru ne isterse hepsini yaptırmak tekrar tekrar kan vermemiş olursun
Inşallah öyle yapDoğru dyosun canım o zaman bi ara kadın doğumdan randevu alıp giderim hepsini yaptırırım inşallah![]()