Kız aynı şey benimde aklımda inan ki
71 72 lerde dolanıp duruyom Allahım inşallah çok kilo almadan doğururuz ❤❤ amin
Valla zarari varmi bilmiyorum ama annem kardeşime hamileyken şişe sise icerdi mide yanmasi ve hararetten kardesimde 4 yasindayken soda delisiydi
Anaaa kardeşin kız mı erkek mi
Hemen kendimce tahmim yapmaya çalışmam peki
Ben diyetteydim ya 5 kilo verdim hamile oldugumu öğrendim bi 5 kilo daha vereydim super olucakti ama bakalim tek umudum istifra
Aynen ama internetten baktım da hamilelikte pekmez tüketmek istenirse doktora da danışmak gerekiyormuş bakalım cuma günü kontrol var bir söyliyim zararı var mı diyeİyi cnm gecicide olsa rahatlıyorsan onada şükür diyelim
Pekmez mi geçiriyor mideni aksine benim daha çok bulandırıyor pekmez ben limonla ve tuzlu şeylerle daha çok bastırmaya çalışıyorum midemiBulantım da var kusma da var canım. Pekmez yiyince geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyor
Erkekti kardesim annem greyfurt ve soda tuketiyodu çok
Pekmez mi geçiriyor mideni aksine benim daha çok bulandırıyor pekmez ben limonla ve tuzlu şeylerle daha çok bastırmaya çalışıyorum midemi
Limonun her halini yiyorumBende limoni yiyemiyorum
Değişiyor demekki hayırlısı olsun hakkımızdaBende limoni yiyemiyorum
Doktorun mizaciyla alakali birşeydir canım niye yaşından dolayi kötü davransin kiMerhaba ilk gebeligim cevremde buyuk kimse yok son adet tarihim 10 mayis 8 9 haftalik hamileyim de 1 haftadir kanamam var çamur gibi doktor progeston diye bi ilac verdi fitil olarak kullanmami istedi ama yasim 20 oldugu ivin bana biraz kotu davraniyor doktorlar bisey de anlatmiyolar korkmama gerek var mi
Bende ama tansiyonum düşük genelde çok yesemde çok yiyemiyorumLimonun her halini yiyorumsuyunu sıkıp sıkıp içiyorum su katmadan
Benimde hep yerlerde tansiyon ama şeker düşürmek için de yoğurt ve limon karıştırıp yemek iyi geliyor bulantiyi kesiyorBende ama tansiyonum düşük genelde çok yesemde çok yiyemiyorum
Bende de oldu canım hem kırmızı hem kahverengi fitilini at lavabo harici kalkma dinlenMerhaba ilk gebeligim cevremde buyuk kimse yok son adet tarihim 10 mayis 8 9 haftalik hamileyim de 1 haftadir kanamam var çamur gibi doktor progeston diye bi ilac verdi fitil olarak kullanmami istedi ama yasim 20 oldugu ivin bana biraz kotu davraniyor doktorlar bisey de anlatmiyolar korkmama gerek var mi
Limonun her halini yiyorumsuyunu sıkıp sıkıp içiyorum su katmadan
Aynen canım değişiyor :)Değişiyor demekki hayırlısı olsun hakkımızda
Şekerim normal sıkıntım yok çok şükür de tatlı yiyemiyorum zaten genelde tuzlu ve ekşiBenimde hep yerlerde tansiyon ama şeker düşürmek için de yoğurt ve limon karıştırıp yemek iyi geliyor bulantiyi kesiyor
Bünyeden bünyeye değişir canim
Çok şükür sorun olmasın inşallah bende öyle eksi ve tuzluŞekerim normal sıkıntım yok çok şükür de tatlı yiyemiyorum zaten genelde tuzlu ve ekşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?