2021 Şubat Anneleri

Erkekti kardesim annem greyfurt ve soda tuketiyodu çok

Evde bir kız ismiyle dolanıyorduk hamile olduğumu öğrenmeden önce temsili söyleyip durduk hala bile babası öyle sesleniyor ama ikimiz de erkek diye hissetmeye başaldık Allahım sağlıklı hayırlı afiyetli nasip etsin tabii

Bide sol koltuk altım acıyır bi kaç gündür
Gene topiklerden birinde koltuk altı ağrırsa erkek oluyor diye okumuştum

Bugün yemek tarifine youtubeden bakarken bi an kendimi banyoda buldum fotolara bakmak izlemek bile yetti

Merhaba ilk gebeligim cevremde buyuk kimse yok son adet tarihim 10 mayis 8 9 haftalik hamileyim de 1 haftadir kanamam var çamur gibi doktor progeston diye bi ilac verdi fitil olarak kullanmami istedi ama yasim 20 oldugu ivin bana biraz kotu davraniyor doktorlar bisey de anlatmiyolar korkmama gerek var mi

Doktorun mizaciyla alakali birşeydir canım niye yaşından dolayi kötü davransin ki
Lekelenme kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar hatta kırmızı bile gelebilir ama bol su içip istirahat etmelisin çok geçmiş olsun

Bende de oldu canım hem kırmızı hem kahverengi fitilini at lavabo harici kalkma dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…