Tamam canım çok sağol bende bi Tülay hanıma bakarım :)
Canım şimdi çok açık adres vermiyim burdanyani sosyla alan olduğu için ne bileyim
Senin 3 kat olarak artmıs büyük ihtimal degerin benim oglumda öyleydi senin de erkek olmasınBenim
Benim o zaman hcg 69746,80 di..
Doktor ultrasyonda baktığında 6 hafta 1 gün dedi. Ama benim hesabıma da 6 haftalık olmasına bir gün vardı..
İnşallah duyarsın canım :)
Canım 3 4 gündür bulanıyor 6.haftaya girdim başladı
Çarşamba günü keseyi gördük çok şükür ama kalp atışını daha duymadık onun için çamlıcadan devam etmek istiyorum inşallah
Sen gördün mü keseyi
Madem öyle bir ihtimal var niye yazıyor kiAdini okumadim benimkininde ama dikkat edin dedi bünyeniz kaldirmaya bilir hemen birakin kaldirmazsa bnde korkumdan daha agzima surermiyim onu
Ben de farkındayım eşim de hemşir. O da değerin normalden fazla artmış inşallah ikizdir diyordu ne alaka derdim :) sağlıklı olsunda hiç farketmiyor ama ben de erkek hissediyorum ne acaipse. His işte :)Senin 3 kat olarak artmıs büyük ihtimal degerin benim oglumda öyleydi senin de erkek olmasın
Bendede öyle olmuştu. Mide bulantısı oluyor yemekten sonra özellikle :) koku hassasiyetimde olmaya başladı. Et yememeye başladım tiksiniyorumYok daha gitmedim kese icin bile yarina randevu aldim ama gidicem insallah ☺ benimde yemekten sonra midem bi tuaf oluyo ama bakalim bulantilar olucakmi
Yok yakininda bilindik bir yer varmi diye sormustum bende avm soyledim o yüzden acik olmasın diyeaynen git git denk geliriz belki bigun
Benimde adet olacağıma belim ağrıdı genelde aynı ağrı oldu belimde düşebilirde dedi doktor ama çok şükür iyiyiz şimdilik umudunu yitirme dua et sigarada içme ilk bebeğiniz miİnşallah ama benim karnım sızlıyor adet olacakmışım gibi. Allah büyük, umut etmekten başka seçeneğim yok maalesef.
Yok daha gitmedim kese icin bile yarina randevu aldim ama gidicem insallahbenimde yemekten sonra midem bi tuaf oluyo ama bakalim bulantilar olucakmi
Hee anladım canım çakmak köprüsüne yakınım diyip o zamanben biraz safım da
Bendede öyle olmuştu. Mide bulantısı oluyor yemekten sonra özellikle :) koku hassasiyetimde olmaya başladı. Et yememeye başladım tiksiniyorum
Hadi güzel haberlerle gel canım
Benim de ilk zamanlar bulantı yoktu
Aşırı derecede yanma vardı
Dedim oh midem bulanmıyor
Ama 3 gündür başladı annesinin minik çileği büyüyor demekki diyorum mutlu oluyorum yinede
Bulantım da var kusma da var canım. Pekmez yiyince geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyorÇok yakinda geliyor o zaman bulantili günler desene
Hep bir öğürme pozisyonundayım özellikle koku geldiği zamanBulantım da var kusma da var canım. Pekmez yiyince geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyor
Estağfurullah kizben bekarken orda oturuyodum biraz zorlasak akraba cikicaz
Bulantım da var kusma da var canım. Pekmez yiyince geçiyor ama 1 saat sonra tekrar başlıyor
He valla zorla bir kaşık ağzıma koyuyorum. Hiçte sevmem pekmezi. Mide bulantısına iyi geliyor gerçektenAaa pekmez yiyince geciyomu kizinmi olucak acaba
Aynen yaa
Yaa bişey sorucam ben hamile değilken asla bir şişe sodayı bitiremezdim
Ama bugün baya nerdeyse 2 şişe içtim zararı olur mu acaba
Çok hararetim var ama içme suyu olmasına rağmen içerken miden bulanıyor
Maden suyu midemi rahatlattı sanki
Kendime şaşırdım valla bir şişeyi yalnız başıma bitirdiğimi hatırlamam çünkü
İnşallah cnm
Valla bulanti olsun istiyorum biraz ya belki kilo veririm
He valla zorla bir kaşık ağzıma koyuyorum. Hiçte sevmem pekmezi. Mide bulantısına iyi geliyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?