Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlersiniz canım. Allah esirgesin bebeğini.Günaydın kızlar kaç gündür yazamadım cuma günü kanamam oldu birden regli kanaması gibiydi aynı çok korktumhemen doktoruma yazdım bekledi beni gitmedi hastaneden sağolsun eşim işten çıktı hemen gittik baktık çok şükür herşey yolundaydı iki tane fitil verdi doktorum kanamam durdu ama ömrümden ömür gitti şokumu yeni atlatıyorum kalp atışını duyduğum an nasıl ağladım anlatamam Çarşamba günü kontrolüm var umarım herşey hala yolundadır
Merhaba göğüsleriniz büyük mü ? Büyük göğüslü insanlarda böyle şeyler oluyor. Benim bir arkadasımda yeni oldu hiçbir sey cıkmadı.
Benimde sol göğsümde kitle var ama kızımi emzirirken farkettim Dr eğer oynuyorsa iyi huylu dur dedi öyle duruyor aldırmadım
Boşuna cennet anaların ayağının altında değil, hormonlar sayesinde gebelikte başlıyor çoğu sorun stres. inşallah bu duygu durum bozukluğu, sürekli ağlama isteği, agresifli olma ve sinirlilik hali kalıcı hasarlara dönüşmeden atlatırız hep birlikte, çektiklerimizde günahlarımıza kefaret olurAynen ben de öyleyim neden oluyor hayat çok boş geliyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Amin canım inşallahBoşuna cennet anaların ayağının altında değil, hormonlar sayesinde gebelikte başlıyor çoğu sorun stres. inşallah bu duygu durum bozukluğu, sürekli ağlama isteği, agresifli olma ve sinirlilik hali kalıcı hasarlara dönüşmeden atlatırız hep birlikte, çektiklerimizde günahlarımıza kefaret olur
Benimkiler alt sınır konusunda birşey demediler hatta sıfıra kadar yolu var benim için.Canım bende de hashimato var tiroidlerde ama TSH normal Aralıkta olduğu için ilaç vermiyor endokrin doktoru hamilelikte de dediğin gibi her ay tahlile gidiyorum ama benim TSH 1 civarı geçen başka bir hashimato lu arkadaşım TSH in 2 nin altında olmasi da sıkıntı dedi ama bu zamana kadar hiç bir doktor böyle bişey dememisti net Aralık ne diyor senin doktorun alt ve üst değer olarak
Yok canım süt kanalı değil benimki de ceviz büyüklüğünde iyi huylu kitle dedi Dr bazen büyüyor bazen küçülüyor oynuyor tehlikeli değil dedi ins seninki de öyle biseydir oynuyor mu seninki deGeçmiş olsun size de, Dr tehlikeli görmediğine göre belki süt kanallarındandır sizinki. İnşallah hepimiz atlatırız bu kistleri kitleleri
Kaçıncı.hafta sizin acabaŞimdi hastane den çıktım kese 14mm bebek için 2 hafta sonra dedi ama 2 hafta sonra geç bence
Kendi arabanızla birkaç saatte bir durup biraz yürüyerek gidebilirsin.Kızlar bu haftalarimizda seyahat yapabilir miyiz doktorunuz bir şey dedi mi
6+2 su anKaçıncı.hafta sizin acaba
Çok sağol cnm amin benim de tek duam buGeçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlersiniz canım. Allah esirgesin bebeğini.
Çok sağol cnm amin hepimizin inşallahçok geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallah
Benim 6+6 da bakıldı kaç mm söylemedi ama ekranda bir yerde 0.97 cm yazıyordu az o zaman size gore6+2 su an
Coraspin e devam ediyor musun iğne falan baslatmadi mi doktorKızlar ben kafayı yicem piskolojm bozulduÖzelde bebeğnnkalp atışları var bebek gelişmiyo görünüyo devlet hastenesinin ultrasonunda normal gözüküyo haftası napıcğmı şaşırdım artk farklı çıkıp duruyo benek durup dururken küçülürmü ya
O zaman tek.cozum farkli bir yere daha gitmek benceKızlar ben kafayı yicem piskolojm bozulduÖzelde bebeğnnkalp atışları var bebek gelişmiyo görünüyo devlet hastenesinin ultrasonunda normal gözüküyo haftası napıcğmı şaşırdım artk farklı çıkıp duruyo benek durup dururken küçülürmü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?