2021 Şubat Anneleri

Kızlar dişim ağrıyor bi kaç gündür 2.trimester tedavi için uygun yazıyor internette ama yine de tedirginim. Bu konuda tecrübesi olanların bilgisine ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla ilerlersiniz canım. Allah esirgesin bebeğini.

Aynen ben de öyleyim neden oluyor hayat çok boş geliyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Boşuna cennet anaların ayağının altında değil, hormonlar sayesinde gebelikte başlıyor çoğu sorun stres. inşallah bu duygu durum bozukluğu, sürekli ağlama isteği, agresifli olma ve sinirlilik hali kalıcı hasarlara dönüşmeden atlatırız hep birlikte, çektiklerimizde günahlarımıza kefaret olur

Amin canım inşallah Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bu durumdayken biraz insan ilişkileri de bozuluyor sanırım ben de çok agresifim

Benimkiler alt sınır konusunda birşey demediler hatta sıfıra kadar yolu var benim için.
Ama benim durumum biraz daha farklı alt değer açısından onu da göz önünde bulundur istersen. Çünkü değer arttıkça kanser hücrelerinin tekrar aktif olma ihtimali var. Zaten lenflerimde yine aktifleşmiş bir şey vardı.

Şimdi biz hekim olmadığımız için birbirimizin durumundan bir çıkarım yapmaya çalışıyoruz. Ancak onlara göre her hastanın durumu ayrı başka bir çok şeyi aynı anda gözetiyorlar. Bu sebeple bir yorumda bulunmak doğru değil diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun size de, Dr tehlikeli görmediğine göre belki süt kanallarındandır sizinki. İnşallah hepimiz atlatırız bu kistleri kitleleri
Yok canım süt kanalı değil benimki de ceviz büyüklüğünde iyi huylu kitle dedi Dr bazen büyüyor bazen küçülüyor oynuyor tehlikeli değil dedi ins seninki de öyle biseydir oynuyor mu seninki de

Kızlar bu haftalarimizda seyahat yapabilir miyiz doktorunuz bir şey dedi mi

Kızlar ben kafayı yicem piskolojm bozuldu Özelde bebeğnnkalp atışları var bebek gelişmiyo görünüyo devlet hastenesinin ultrasonunda normal gözüküyo haftası napıcğmı şaşırdım artk farklı çıkıp duruyo benek durup dururken küçülürmü ya

Coraspin e devam ediyor musun iğne falan baslatmadi mi doktor

O zaman tek.cozum farkli bir yere daha gitmek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…