2021 Şubat Anneleri

benim iki oğlumda gelişimleri iki haftada geriden gelirdi, bi sıkıntı olmadı sadece 2700 gr civarı doğdular

Teşekkürler canım

Öyle arada fark olur ilk haftalarda önemli olan kese ve bebeğin gelişimi devam ediyor sonuçta gelişmese kalp durur bı sıkıntı olur yani

Ne bileyim mikrop falan kapmaz miyiz
Havuzun temizliği sorun olabiliyor. Normalde bile çok sağlıklı bulmuyorum havuzu. Ama denizde sorun olmuyor. Doktoruma yinede sordum sorun olmaz diyince gönül rahatlığıyşa girdim

Canım tamamen doktor ölçümü ultrasonla alakalı bi durum korkacak bişe yok bence

Benimde cuma günü kanamam oldu hastanede yattım bugün çıktım düşük riski var dedi banada progestan verdi 200 lük. Bi an önce sigarayı bırak kuzum düşerse kendini çok suçlu hissedersin sigaradan mı diye

6+4 dü sanırım vajinal duyuldu, hayırlı olsun gebeliğiniz benimd ikinci gebeliğim inşallah

Çok zor olmuş siçin için ya allah kolaylık versin benimde yarın annem geliyor raporluyum evdeyim annemlerih iş yeri corona izninde hala, aileleriniz uzakta mı

Aa nasıl yendiniz ben de kan görünce bayılıyorum

Öyle arada fark olur ilk haftalarda önemli olan kese ve bebeğin gelişimi devam ediyor sonuçta gelişmese kalp durur bı sıkıntı olur yani
Bende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyo

benim iki oğlumda gelişimleri iki haftada geriden gelirdi, bi sıkıntı olmadı sadece 2700 gr civarı doğdular
Kuzum inşAllah 99 çıktı kalp atışı internette normal yazıyo doktor yavaş diyo ee devlette pazartesi bebk 6+3 çuktı bidde detaylıya aldılsr emin olmak için özele geliyorm 6+1 bebek küçülürmü durup dururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…