benim iki oğlumda gelişimleri iki haftada geriden gelirdi, bi sıkıntı olmadı sadece 2700 gr civarı doğdularİğne kullanıyorm canım onun dozunu yükseltti coraspirini kullanma denişti şuan kullanmıyorm hayır pazaryesi günü devlet jastanesinde hemde genel ultasonda bebek 6+3 çıkmştı şuan 6+6 olması gerekirken özler gidiyorm 6+1 çıkıyo yani 1 haftada felişemeyen bebeğn zatn kalbi durmsdı lazm değilmi aklım almıyo
Ben keseden bahsediyorum benim henüz bebek olusmamıs siz bebegin boyunu diyorsunuz normal oYoo kalp atışı dinledik
Heee kese mi 14 mmBen keseden bahsediyorum benim henüz bebek olusmamıs siz bebegin boyunu diyorsunuz normal o
Teşekkürler canımgeçen furkan kayabaşoğlunn canlı yayını izledim dedi ki havuza da denize de girilebilir eğer düşük risknz ya da bir problemnz yoksa suya girdikten sonra uzun süre ıslak kalmayın mayo değiştirin kurulanan problem olmaz dedi
Yok canım benim de 1 cm di 7 haftalikkenBebek zaten de yani az mı gelismis diye sordum
Öyle arada fark olur ilk haftalarda önemli olan kese ve bebeğin gelişimi devam ediyor sonuçta gelişmese kalp durur bı sıkıntı olur yaniİğne kullanıyorm canım onun dozunu yükseltti coraspirini kullanma denişti şuan kullanmıyorm hayır pazaryesi günü devlet jastanesinde hemde genel ultasonda bebek 6+3 çıkmştı şuan 6+6 olması gerekirken özler gidiyorm 6+1 çıkıyo yani 1 haftada felişemeyen bebeğn zatn kalbi durmsdı lazm değilmi aklım almıyo
Tamam canim teşekkür ederimYok canım benim de 1 cm di 7 haftalikken
Ama kese oluştuysa bebek de oradadir bence merak etmeyinBen keseden bahsediyorum benim henüz bebek olusmamıs siz bebegin boyunu diyorsunuz normal o
Girdim valla denize. Havuza giremedim ama 20ser dakika denize girdim sabah ve akşam üzeri. Çok iyi geldi bana.bir tatile denize soğuk suya atlmaya o kadar ihtiyacım var ki
Havuzun temizliği sorun olabiliyor. Normalde bile çok sağlıklı bulmuyorum havuzu. Ama denizde sorun olmuyor. Doktoruma yinede sordum sorun olmaz diyince gönül rahatlığıyşa girdimNe bileyim mikrop falan kapmaz miyiz
İğne kullanıyorm canım onun dozunu yükseltti coraspirini kullanma denişti şuan kullanmıyorm hayır pazaryesi günü devlet jastanesinde hemde genel ultasonda bebek 6+3 çıkmştı şuan 6+6 olması gerekirken özler gidiyorm 6+1 çıkıyo yani 1 haftada felişemeyen bebeğn zatn kalbi durmsdı lazm değilmi aklım almıyo
Benimde cuma günü kanamam oldu hastanede yattım bugün çıktım düşük riski var dedi banada progestan verdi 200 lük. Bi an önce sigarayı bırak kuzum düşerse kendini çok suçlu hissedersin sigaradan mı diyeMerhaba hanımlar,
Persembe günü akıntı içinde kan sızıntısı vardı. Cuma günü ilişki sonrası kanamam oldu. Kanamam başladıktan iki saat sonra doktoruma muayene oldum. Zaten geç gelişen kese, az artan hcg sebebiyle benden çok umudu olmadığını düşündüğüm doktorum artık bir karar vericez dedi. Vaginal ultrasonda kalp atışı duyduk. Embriyo cuma 0,66 cm idi. Embriyo ve kalp var bunu korumamız lazım dedi. Kanamam kesildi. Toplamda 1-2 saat sürdü. Kahverengiye yakın vişne çürüğü lekelenme az az devam ediyor. Kanın nerden geldiğini söylemedi . Bir çok sebebi olabilir diyor. Ama düşük riski var dedi ve progestan verdi. Düşük olacaksa da olacak progestan olacak düşüğü önlemez diyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bazen dehşete kapılıyorum. Benim sevindiren ayrıntı bu ultrason görüntüsü ile haftasını nerdeyse yakalamış olması. Salı kese ve yolku gördüğümüzde 5 hafta küsür görünüyor diyordu cuma embriyo uzunluğu 0,66 cm 6 hafta 4 gün diyor. Doktorum çok olumlu biri değil onu da anlıyorum. Her an her şey olabilir ve müdahale edilemez ama değiştireyim mi bu doktoru bilmiyorum. Daha hamile olduğumu anne babalar hariç kimseye söyleyemiyorum. Nasılsa düşük olacak diye tam olarak sigarayı bırakamıyorum. Kafam çok karışık
6+4 dü sanırım vajinal duyuldu, hayırlı olsun gebeliğiniz benimd ikinci gebeliğim inşallahmerhaba arkadaşlar, ben 6+4 günlük hamileyim, doktora gitmedim henüz, kalp atışını duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz, karından ultrasonla mı duyulabildi yoksa alttan mı duyuldu, doktora gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum bu yüzden bekledim, inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız benim üçüncü bebeğim olacak iki oğlum var
Çok zor olmuş siçin için yaSelam kızlar yazamadım bi kaç gündür girip okuyup okuyup kaçtım hiç halim yok, bulantım bol yemek hazırlayamıyorum eşim de makarna hazır mantı pizza öyle şeyler hazırlayabiliyo anca mahvolduk kaç gündür, bir yandan aöf sınavlarına giriyorum. Sıcak ayrı bastı
Aa nasıl yendiniz ben de kan görünce bayılıyorumİnşallah yenersin benide kan tutuyordu kan verdiğim zaman tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor içime fenalık hissi geliyordu taki ilk hamileliğime kadar ilk hamileliğimde dua ede ede cesaretimi toplayarak yendim fobimi sende yenebilirsin rabbimin YA ŞAFİ esmasını oku bol bol ben kan aldırırken hep okudum normal zamanda da çektim gerçekten faydasını gördüm sende görürsün inşallah
Bende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyoÖyle arada fark olur ilk haftalarda önemli olan kese ve bebeğin gelişimi devam ediyor sonuçta gelişmese kalp durur bı sıkıntı olur yani
Kuzum inşAllah 99 çıktı kalp atışı internette normal yazıyo doktor yavaş diyo ee devlette pazartesi bebk 6+3 çuktı bidde detaylıya aldılsr emin olmak için özele geliyorm 6+1 bebek küçülürmü durup dururkenbenim iki oğlumda gelişimleri iki haftada geriden gelirdi, bi sıkıntı olmadı sadece 2700 gr civarı doğdular
Kuzum hiç bilmyieom inşAllah öyledir kafayı yicem başka doktora başka bu doktor başka ölçüyp benek dureup dururken küçülürmü ya anlamıyorm kiCanım tamamen doktor ölçümü ultrasonla alakalı bi durum korkacak bişe yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?