- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.601
- 83
Çok geçmiş olsun şifa bulmanızı, hepimizin bebeklerine sağsağlim kavuşmasını dilerim Rabbim den.Kızlar uykudan yoğun akıntı hissi ile uyandım. Bir baktım iç çamaşırımda kan var.. Lavaboya gittim sulu kanamam vardı.. Baya korktum ağladım bebeğe bişi oldu diye. Normalde kontrolümde 2 gün sonraydı. Eşimde hastanede nöbetçi. Evde kimse yoktu. Eşime mesaj attım. Direk ambulans çağırdı eve. gece 4 te ambulansla hastaneye gittim. Ambulanstaki hemşire bana kızdı bunun için ambulansı meşgul edionuz vs. Bende kanamam olduğunu izah ettim.eşimin çalıştığı hastaneye vardım. Kadın doğum altan muayene etti şükür ki bebeğim de sorun yok. Ama düşük riski var dedi ilerde de erken doğum riski var dedi. Korktum baya
Dr'a sorun arayıp bence, ıhlamur gibi bitkisel çaylar bile iki bardaktan fazla önerilmiyor hamileyken. Çok geçmiş olsun, grip nezleye en iyi ilaç bol su, bol bol içinKızlar nezle oldum, sambucol tarzı şeyler kullanabiliyor muyuz? Bağışıklığı yükseltmek içinnormalde kullanıyodum, böyle hasta gibi olcağım zamanlarda ama gebelikte
hiç fikrim yok c vit aldım yatıyorum şimdilik.