- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
- 333
Bence ihtimal bile yokKizlar hayırlı aksamlar benim bi sorum var
Teyzem devlet memuru
Bugun.konustum.ozel sektör hamilelere esneklik geldi haberin yokmu dedi ben mi kaçırdım acaba dedim bilgisi olan varmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ihtimal bile yokKizlar hayırlı aksamlar benim bi sorum var
Teyzem devlet memuru
Bugun.konustum.ozel sektör hamilelere esneklik geldi haberin yokmu dedi ben mi kaçırdım acaba dedim bilgisi olan varmi
Farklı bir cihazla mı bakıyor yoksa her ay gittiğinizde baktığı ile mi ?
Ben yaptiricm cnm ekimin başında insKızlar detaylıyı kendi doktoruna yaptıran var mı?
Amiiin.. Allahım herkese sağlıkla kucağına alıp analı babalı hayirli sağlıklı büyütmek nasip etsin..benim ilk oğlum 9... ikinci oģlum 5 yaşında bunada oğlan dedi drMasallah aralari kac yas benim oglum la arası 3 yas olacak korkuyorum biraz oglum cok hareketli uyku sorunu varsaglikla kucaginiza alin insallah
Kızımda farklı cihazdı sonuçları doktor da sonradan görüyorFarklı bir cihazla mı bakıyor yoksa her ay gittiğinizde baktığı ile mi ?
Amiiin.. Allahım herkese sağlıkla kucağına alıp analı babalı hayirli sağlıklı büyütmek nasip etsin..benim ilk oğlum 9... ikinci oģlum 5 yaşında bunada oğlan dedi drçok şükür iki oğlumda da sıkıntı yaşamadım güzel anlaştılar büyüdüler artık tabi.. Allah dagina gore kisini veriyor yaa.. biri hareketli ise digerini daha sakin veriyor Rabbim buna inaniyorum ben.. ilk cocugum cok sakindi ikinci hareketliydi dengeledi yani.. insallah bunda da cok zorlanmam..insallah sizde cok zorluk cekmeden büyütürsünüz
Kızımda farklı cihazdı sonuçları doktor da sonradan görüyorFarklı bir cihazla mı bakıyor yoksa her ay gittiğinizde baktığı ile mi ?
Tatlım eşim böbrek rahatsızı o yüzden anlar idrar testlerinden (ama sonuçta doktor değil)Kızlar dun gece karın agrısı ile acıldeydım serum taktılar tahlil yaptılar tahlil sonucuma bakabilir misiniz antibiyotik verdi acık doktoru ama kullanmaya korkuyorum kendi doktoruma da ulasamadım napsam bilemedim
İlk hamilelikte 20 haftamda hissetmiştim hem bu durum kişiden kişiye değişirken çevredekilerin garipsemesi de çok garip tatlım üzme kendiniherkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Tatlım tehlikeli bir durum olarak görme bu zamana kadar kanama oldu mu benim ilk hamileliğimde plasenta öndeydi bebek plasentaya vurdukça kanama olur az olur ama dedi endişe etme demişti hamileligim boyunca 3 defa kanama olduArkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Canım bana da doktor aynı şekilde plasenta önde dedi ama 13. haftada 24. Haftadan sonra net konuşulur dedi şuan tekrar baktı önde değildi çocuk büyüdükçe yer degistiriyormus plasenta tabi herkes de aynı olmayabilir değiştirmeye bilir bakalım bende yine tekrar 24. Haftayı bekliyorum kanamam da çok şükür hiç olmadı daha ama kötü bir durum değil doğum şeklini etkiliyor o da bebeğimiz sağlıklı doğsun da önemli değil benceArkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Evet o konuda biraz arkadaşa cevap verirken o öyle kullandığı için yani aşağıda canım benimki öyleydi şuan yer değiştirdi bende arkadaş ondan bahsediyorum diye düşündüm ama yanlış anlamış olabilirimArkadaşlar plasenta önde derken neyi kastediyorsunuz,rahim ağzına yakın aşağıda olmasını mı?
Bana da doktor önde dedi o yüzden hatta bebek hareketleri hissetmezsin demişti ama önde derken göbek derisinin tam altını kastetti. Eğer böyleyse nasıl normal doğuma engel oluyor?
Kızlar, pandemiyi neden olarak gösterip doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izine ayrılabiliyormuşuz. Ve bu süre zarfı ücretsiz izin diye geçmesine rağmen pandemi kaynaklı olduğu için maaş yatıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ben devlette hemsireyim bizde öyle bişey yok arkadaşlarım ücretsiz izne çıktı doğumdan sonra işte maaş yatmiyorKızlar, pandemiyi neden olarak gösterip doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izine ayrılabiliyormuşuz. Ve bu süre zarfı ücretsiz izin diye geçmesine rağmen pandemi kaynaklı olduğu için maaş yatıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Benim doktorum perinatolog o kendi bakacak canımKızlar detaylıyı kendi doktoruna yaptıran var mı?
Sizin dediğiniz kısa çalışma ödeneği. Ona şirketinizin başvurması gerek ve sadece bir çalışan için başvurulan bir şey değil o. Tüm çalışanlar için başvuruluyor. Yani ben böyle biliyorum netten araştırın bir. İşkurun sitesinden bakınKızlar, pandemiyi neden olarak gösterip doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izine ayrılabiliyormuşuz. Ve bu süre zarfı ücretsiz izin diye geçmesine rağmen pandemi kaynaklı olduğu için maaş yatıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
2.ci veya daha fazla gebeligi olanlar kacinci haftada hissettiniz acaba 17+2 hicbisey hissetmiyorum