2021 Şubat Anneleri

Masallah aralari kac yas benim oglum la arası 3 yas olacak korkuyorum biraz oglum cok hareketli uyku sorunu var 🙈🙈 saglikla kucaginiza alin insallah
Amiiin.. Allahım herkese sağlıkla kucağına alıp analı babalı hayirli sağlıklı büyütmek nasip etsin..benim ilk oğlum 9... ikinci oģlum 5 yaşında bunada oğlan dedi dr 😀😀 çok şükür iki oğlumda da sıkıntı yaşamadım güzel anlaştılar büyüdüler artık tabi.. Allah dagina gore kisini veriyor yaa.. biri hareketli ise digerini daha sakin veriyor Rabbim buna inaniyorum ben.. ilk cocugum cok sakindi ikinci hareketliydi dengeledi yani.. insallah bunda da cok zorlanmam..insallah sizde cok zorluk cekmeden büyütürsünüz

Amiiin.. Allahım herkese sağlıkla kucağına alıp analı babalı hayirli sağlıklı büyütmek nasip etsin..benim ilk oğlum 9... ikinci oģlum 5 yaşında bunada oğlan dedi dr 😀😀 çok şükür iki oğlumda da sıkıntı yaşamadım güzel anlaştılar büyüdüler artık tabi.. Allah dagina gore kisini veriyor yaa.. biri hareketli ise digerini daha sakin veriyor Rabbim buna inaniyorum ben.. ilk cocugum cok sakindi ikinci hareketliydi dengeledi yani.. insallah bunda da cok zorlanmam..insallah sizde cok zorluk cekmeden büyütürsünüz

Insallah benim oglum cok zor bi cocuk duam kızının sakin olmasi 😇

Farklı bir cihazla mı bakıyor yoksa her ay gittiğinizde baktığı ile mi ?
Kızımda farklı cihazdı sonuçları doktor da sonradan görüyor
Kızlar dun gece karın agrısı ile acıldeydım serum taktılar tahlil yaptılar tahlil sonucuma bakabilir misiniz antibiyotik verdi acık doktoru ama kullanmaya korkuyorum kendi doktoruma da ulasamadım napsam bilemedim
Tatlım eşim böbrek rahatsızı o yüzden anlar idrar testlerinden (ama sonuçta doktor değil)
Bana geçen ay olmuştu tek kullanımlık toz suyun içine konulan antibiyotik vermişlerdi bol bol su içtim tekrarlamadi. Antibiyotik almasın senin gibi bol bol su içsin dedi

herkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
İlk hamilelikte 20 haftamda hissetmiştim hem bu durum kişiden kişiye değişirken çevredekilerin garipsemesi de çok garip tatlım üzme kendini

Arkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Tatlım tehlikeli bir durum olarak görme bu zamana kadar kanama oldu mu benim ilk hamileliğimde plasenta öndeydi bebek plasentaya vurdukça kanama olur az olur ama dedi endişe etme demişti hamileligim boyunca 3 defa kanama oldu
Bir de normal doğum düşünüyorsan olmaz demişti çünkü bebeğin önünde bir duvar var gibi düşün demişti o zamanlar beni sezeryana yönlendiriyor demiştim sinirlenmistim doktoruma çünkü normal doğumu çok istiyordum
Sonuç olarak normal doğum istediğim için bekledim ama gelmedi sancim bile çıkmıyordu testlerde 40+4 de mecburi sezeryan oldum
Kısacası korkulacak bir şey yok sadece kanama olduğu için hergun ayakları yükseğe koyarak dinlemiyordum

Arkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Canım bana da doktor aynı şekilde plasenta önde dedi ama 13. haftada 24. Haftadan sonra net konuşulur dedi şuan tekrar baktı önde değildi çocuk büyüdükçe yer degistiriyormus plasenta tabi herkes de aynı olmayabilir değiştirmeye bilir bakalım bende yine tekrar 24. Haftayı bekliyorum kanamam da çok şükür hiç olmadı daha ama kötü bir durum değil doğum şeklini etkiliyor o da bebeğimiz sağlıklı doğsun da önemli değil bence🤲❤️

Arkadaşlar plasenta önde derken neyi kastediyorsunuz,rahim ağzına yakın aşağıda olmasını mı?
Bana da doktor önde dedi o yüzden hatta bebek hareketleri hissetmezsin demişti ama önde derken göbek derisinin tam altını kastetti. Eğer böyleyse nasıl normal doğuma engel oluyor?

Arkadaşlar plasenta önde derken neyi kastediyorsunuz,rahim ağzına yakın aşağıda olmasını mı?
Bana da doktor önde dedi o yüzden hatta bebek hareketleri hissetmezsin demişti ama önde derken göbek derisinin tam altını kastetti. Eğer böyleyse nasıl normal doğuma engel oluyor?
Evet o konuda biraz arkadaşa cevap verirken o öyle kullandığı için yani aşağıda canım benimki öyleydi şuan yer değiştirdi bende arkadaş ondan bahsediyorum diye düşündüm ama yanlış anlamış olabilirim

Kızlar, pandemiyi neden olarak gösterip doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izine ayrılabiliyormuşuz. Ve bu süre zarfı ücretsiz izin diye geçmesine rağmen pandemi kaynaklı olduğu için maaş yatıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar, pandemiyi neden olarak gösterip doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izine ayrılabiliyormuşuz. Ve bu süre zarfı ücretsiz izin diye geçmesine rağmen pandemi kaynaklı olduğu için maaş yatıyor diyorlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Canim.benim.bildigim şimdilik 17 kasima.uzatildi
Ondan sonra da ücretsiz izin ödeneği uzatılır mi bilemiyorum
Örnek veriyorm kasimda analık izne ayrılırsak martta bitmiş oluyo eger hala martta bu ödenek devam ederse alabiliriz bence

Ben devlette hemsireyim bizde öyle bişey yok arkadaşlarım ücretsiz izne çıktı doğumdan sonra işte maaş yatmiyor

Sizin dediğiniz kısa çalışma ödeneği. Ona şirketinizin başvurması gerek ve sadece bir çalışan için başvurulan bir şey değil o. Tüm çalışanlar için başvuruluyor. Yani ben böyle biliyorum netten araştırın bir. İşkurun sitesinden bakın

Back
X