2021 Şubat Anneleri

Herkese günaydın arkadaşlar. Bayagidir okuyorum ama firsat bulupta yazamadim. Oglumun canli dersleri odev vs derken gun bitiyor yazmaya firsat olmuyor. Bizim cinsiyet hala belli olmadi. Kendini saklıyor melegim. O yuzden henuz bir alisveris telaşına girmedim. Çarşamba kontrolum var sonrasinda detayliya gün alabilecem. Devlet hastanesine gittigim icin bolumu acmalari gerekiyor. Insallah herkes saglicakla alir bebisini kucagina.

Benim 2.gebeligim oldugu icin uzun zamandir hissediyorum hareketlerini. Hissetmeyen arkadaslar panik yapmayin insanlarin dediklerine de fazla kulak asmayin. Ozellikle ilk gebelik cok gec donemde hissediliyor o yuzden zaman verin heyecaniniza. Şimdiden insanlarin dedigini takarsaniz yandiniz. Cunku susmazlar bebek kilo almiyor mu yemiyor musun emziriyor musun yan yatir iyi giydir ben boyle yapardim aman sen tecrubesizsin neden az emzirdin say say bitmez yani. Oğlum da yasadim ve hepsine de sizin anneliginizi sorguluyor muyum deyip susturdum gercekten moral bozucu ve stres sebebi oluyor.

Birsey daha soylemek istiyorum burda hepimiz birbirimizle paylasim yapmak icin birlikteyiz. Ben cok yazmaya katilamasam da okuyup ben de boyle hissediyorum yalniz degilmisim deyip rahatlıyorum. Fakat normal olarak bazen anlasmazliklar cikiyor hamileyiz bazen hic olmadik seylere alınabiliyoruz birbirimiz kirmadan konuşmak en guzeli sonra emin üzülüyor insan. Bir diger soylemek istedigim şeyde lutfen şu akrabamin bebegi boyle dogmus su tanidigima doktor boyle demis ben yazmak dahi istemiyorum kotu hissettiriyor çünkü bunlari yazmayin insan cok etkileniyor. Anliyorum sizi kotu niyetle yazmiyor kimse ama inanin gecen burda okudugum birsey yuzunden ruyalar gordum ve kendimi gun boyu iyi hissetmedim. Başkalarıni cok etkileyebileceğini unutmayin. Cok uzun oldu hepiniz iyi ki varsiniz saglikla kucagimiza alalim insallah bebislerimizi.💙

Dediğine katılıyorum canım 50 li kilolar 60 lıların alma payı farklı oluyor bende 64 le başladım ilk haftalarda hiç almadım 13.haftadan sonra başladım şimdi 68 im benim amacım 15-16 yla kapatmakta bebeklerimiz sağlıklı olsun da yediklerimiz onlara yarasın da o önemli ❤
Gunaydinlar iyi haftalar olsun sevgili anneler, ben de 68 ile basladim 66 ya düştüm ilk zamanlar. Ama istahim cok acik 75 gordum bugun tartida. 5. ayimiz bitiyor. Ilk gebeligimde yine 68 ile baslayip 77 ile doguma girmistim 40.haftada sezaryen olmustum. Napicam ben ya? Bi de gebelik sekeri vardi bende diyet yapmistim ilk gebeligimde. Bu gidişle yine şeker çıkabilir. Bu hafta diyete baslamam lazim

Gunaydinlar iyi haftalar olsun sevgili anneler, ben de 68 ile basladim 66 ya düştüm ilk zamanlar. Ama istahim cok acik 75 gordum bugun tartida. 5. ayimiz bitiyor. Ilk gebeligimde yine 68 ile baslayip 77 ile doguma girmistim 40.haftada sezaryen olmustum. Napicam ben ya? Bi de gebelik sekeri vardi bende diyet yapmistim ilk gebeligimde. Bu gidişle yine şeker çıkabilir. Bu hafta diyete baslamam lazim
Şeker den şüpheleniyorsan muhakkak doktoruna danış canım önceden yapmışsın yine dikkat ederek devam edersin inşallah ❤️🤲

maşallah çok az kilo almşssn darısı bana inşallah :) nasıl anlıyosun gebelik şekeri olduğunu peki benm ilk gebelk tecrübeli değilm

Günaydın herkese ben de henüz kilo almadım neden böyle derken bu hafta 2kilo almışım. Birden pat diye 2 kilo almam beni korkuttu açıkçası :(

Günaydın hepinize arkadaşlar aşıdan geldim aynı zamanda kanda verdim sağlık ocağında ilk aşıda ağrı olmamıştı şimdi çok ağrıyor

Şeker den şüpheleniyorsan muhakkak doktoruna danış canım önceden yapmışsın yine dikkat ederek devam edersin inşallah ❤🤲
Merhsba, Gebelik şekeri testi yapılacak zaten rutin uygulama 2 hafta sonra kontrolum var hayırlısı. Bu iki hafta diyet yapicam mecbur. Yoksa Eylul ayinda her hafta 1 kg almis oluyorum🤤

maşallah çok az kilo almşssn darısı bana inşallah :) nasıl anlıyosun gebelik şekeri olduğunu peki benm ilk gebelk tecrübeli değilm
Ilk gebelikte (7 yil önce) 50 ml sekerli su icirmislerdi. Öncesinde kan alip açlık sekerine bakildi. 1 saat sonra da tokluk bakıldı. Orada bende gebelik sekeri çıkmıştı ama çok sınırda. Yine de diyetisten ve endokrinolog kontrolünde son 3 ayimda diet yapmıştım. Gebeligi toplam 9 kg alarak tamamlamıştım.

Benide sağlık ocağından aradılar gebelik takibi ve tetanoz aşısı için ama bu ara çok fazla izin aldım işyerinden nasıl gidicem bilmiyorum :/

Ilk gebelikte (7 yil önce) 50 ml sekerli su icirmislerdi. Öncesinde kan alip açlık sekerine bakildi. 1 saat sonra da tokluk bakıldı. Orada bende gebelik sekeri çıkmıştı ama çok sınırda. Yine de diyetisten ve endokrinolog kontrolünde son 3 ayimda diet yapmıştım. Gebeligi toplam 9 kg alarak tamamlamıştım.

anladım belki bu sfr çıkmaz o zaman inşallah

yok ben bu ay gidicem işe yani ekimi de bitiricem inşallah kısmet olursa, kasımın da ilk haftası giderim sonra bırakırım diye düşünüyorm
Beni de işyerinde o kdar sinir ediyorlar ki, eşime de ne anlatsam istifa et diyor. Doktora gidiyoruz rapor verin diyor. İşkolik bir tip olduğum için coronaya rağmen bu stresle bir de fabrikada coronayla uğraşarak çalışıyordum.Ekim çalışır Kasım rapor alırım diyordum eşimi geçiştirmek için Ama canıma tak etti. Bende 10 gün rapor alıp 3 gün işe gideceğim sonra yine bir 10 gün artık kaçamak çalışacağım karar verdim 😁🙈

Beni de işyerinde o kdar sinir ediyorlar ki, eşime de ne anlatsam istifa et diyor. Doktora gidiyoruz rapor verin diyor. İşkolik bir tip olduğum için coronaya rağmen bu stresle bir de fabrikada coronayla uğraşarak çalışıyordum.Ekim çalışır Kasım rapor alırım diyordum eşimi geçiştirmek için Ama canıma tak etti. Bende 10 gün rapor alıp 3 gün işe gideceğim sonra yine bir 10 gün artık kaçamak çalışacağım karar verdim 😁🙈

bence de benm de şuan 18 gün rapor hakkım var ben de alıcam kasımda 15 gün de yıllık iznimi kullanırım

hesaplarıma göre 7 aralık 32. hafta oluyo ondan önce doğum izni alamıyorm sanırm ben de böyle yol buldum yani ekim bi bitsin aydınlık gunler beni bekler

Screenshot_20200927_214837_com.zoobagames.android.hamilelik.webp
kızlar dün okudum dizedr göndermek istedim

Eki Görüntüle 2697565 kızlar dün okudum dizedr göndermek istedim
Erken değil mi bunun için? Kendi isteğine göre pozisyon değişiyor şuan alanı geniş. Alan daralmaya başlayınca belli olur bence. Bu arada telefonda iki farklı uygulama var burada da gebelik takvimi var hepsine ayrı şey yazıyo. Özellikle boy ve kilo o kadar farklı ki acaba hangisi doğru veya doğru var mı? Çok şey okuyup kafamızı da karıştırııyoruz sanki ben böyle düşünmeye başladım

Eki Görüntüle 2697565 kızlar dün okudum dizedr göndermek istedim
Bunu ben de okudum dün ama saçma geldi yani biz nasıl değiştirebiliriz ki? İstediği gibi takılıyor orda😁 bir de kızlar karın ağrısı olan var mı adet ağrısı gibi değil ama daha yukarda. Acaba çok yemek yedim midem şişti ondan mı sıkıştırdım çocuğu ?😊

Back
X