merhaba canım bn sadece 4 lü tarama testini yaptırdım risk yüksek çıkınca doktorum nifty testini önerdi. Bncede eğer maddi olarak seni sıkıntıyı sokmucaksa 3 lü ve ya 4 lü test yerine genetik testi yaptır derim. Çünkü diğer o 3 lü ve 4lü testte aynı şekilde kesin sonuç vermicek sana.Kızlar selam ben nisan annesi olucam ama size bişey sormam lazım. İkili test yaptırdım biyokimsayal risk 227 de bir cıktı doktorum dedi 3 lü yapalım 16.hafta ama ondada yanılma payı cok oluyomuş. Sizde yaşadınızmı böyle bişey ne yaptınız acaba
Peki detaylı yaptırsak yetmiyomumerhaba canım bn sadece 4 lü tarama testini yaptırdım risk yüksek çıkınca doktorum nifty testini önerdi. Bncede eğer maddi olarak seni sıkıntıyı sokmucaksa 3 lü ve ya 4 lü test yerine genetik testi yaptır derim. Çünkü diğer o 3 lü ve 4lü testte aynı şekilde kesin sonuç vermicek sana.
Ense kalınlıgı burun vs hepsi iyi fazlacada haerektli bebeğim ama bişey varsa bilmek isterim o yüzden öğğrenme peşindeyim ama içim bi yandanda cok rahat bikaç doktordan öneri alıp yolumu çizicem inşallah güzel olacak herşeyKızda ense 2.8 kimyasal değerim de yüksekti. Araştırdığımda pap bilmem ne değeri kız bebeklerde yüksek çıkabiliyormuşyormuş... Bu hamileliğimde de geniş alanda ense 3ün üstü dendi, ikili yaptırmadım o yüzden kimyasalımı bilmiyorum. Ayrıntılıda her ikisinde de down sendromlu olma olasılığının çok düşük oldğunuu öğrendim. Kızım gayet iyi, bu miniğine de Rabbim emanet ettim, perinatolog da yüzde 80 Sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi.. O da sağlıkla gelsin inşallah sizin bebeğiniz de... Annesi bebeğin için en güzeline sen karar veraldırmayı düşüyorsan ya da şimdiden bilmek istiyorum diyorsan nifty denen şu kan testlerini yaptır 3lüyle hiç kafa bulandırıp daha da strese girme Allahtan gelene razıyım diyorsan da 3lü bir şey değiştirmiyecek kararında nifty de.. ikili teste riski düşük çıkıp down sendromlu bebeği doğan da var. Sadece yüzde 30-50 doğru çıkabiliyor bu test... Bu da çok yüksek Bi oran değil güvenirlik açısından
İçin rahatsa o zaman nacizane fikrim ayrıntılına kadar sabret, Allahın izniyle güzel şeyler duyarsın gibi geliyor o zamanEnse kalınlıgı burun vs hepsi iyi fazlacada haerektli bebeğim ama bişey varsa bilmek isterim o yüzden öğğrenme peşindeyim ama içim bi yandanda cok rahat bikaç doktordan öneri alıp yolumu çizicem inşallah güzel olacak herşey
Yarın perinatoloğa bi sprucam bu teste göre erken yapıyolarmı detaylıyı acaba diye. Normalde 22.haftaya randevumu aldım ama önceden yapılıyosa yaptırıcam yoksa özelde araştırma yapıcam bakalımİçin rahatsa o zaman nacizane fikrim ayrıntılına kadar sabret, Allahın izniyle güzel şeyler duyarsın gibi geliyor o zamanayrıntılıda burnuna avuç içlerine omuzlarına kalbine bakılıyor ve yine ense ölçümü yapıyor dr
Çok kararsız aşırı kararsız biri de ben :) bugün baktığımda yarın baktığımı beğenmiyorum şunu alayım artık deyip yok ya bu olmaz diyip karar değiştiriyorum en sonunda kapa gözünü al yapıcam nasıl olursa olsun deyip :)Allahaşkına daha çok bebek arabası paylaşımı alalım çok kararsız anneler olarak beklemedeyiz
Buz kompleksi uygulamanızı tavsiye ederim hemşire morarma veya şişme olursa buz tut demişti. Ateşlenmemek içinde bol su tüketmek gerekliymiş.Aşı oldunuz mu kolum morardı ağrı olduğu gibi morarmada oldu kızımda olmamıştı böyle ağrısı baya zorladı parol içtim
Beni hiç uyarmadı teşekkür ederim verdiğin bilgi için sağol canımBuz kompleksi uygulamanızı tavsiye ederim hemşire morarma veya şişme olursa buz tut demişti. Ateşlenmemek içinde bol su tüketmek gerekliymiş.
Bugun bunu yakaladım %40 indirimli kullanan arkadas var mı yada duyanAllahaşkına daha çok bebek arabası paylaşımı alalım çok kararsız anneler olarak beklemedeyiz
Ben de öyle oldum canım 3 gün acıdı kolumun üstüne yatamadım benim de kızımda bu kadar acimamisti biz görmeyeli sanırım asi nin icerigi degistiAşı oldunuz mu kolum morardı ağrı olduğu gibi morarmada oldu kızımda olmamıştı böyle ağrısı baya zorladı parol içtim
Bugun bunu yakaladım %40 indirimli kullanan arkadas var mı yada duyan
Bunlar Yenidoğan için kullanılabiliyor mu yada port bebe oluyor mu?Bugun bunu yakaladım %40 indirimli kullanan arkadas var mı yada duyan
Evet evet 3 lü travel olanlardan öneri istiyorum ben deeeAllahaşkına daha çok bebek arabası paylaşımı alalım çok kararsız anneler olarak beklemedeyiz
Prego Quattro VIP i çok öneriyorlar. Pregonun yatağını felan alanda çok etrafımda.benm de çevremde herkes joie al diyo bana joie litetrax4
Joie burdan duydum, arkadaslarım chicco almış onu önerdiler. Valla tıkandım bulamıyorum araba almıcam en sonundabenm de çevremde herkes joie al diyo bana joie litetrax4
Benim beklentim araç için koltuk olması ve 2,3 sene kullanabilir olmak.dediğinix araba bu mu sadece mavisi var ama fiyat olarak baya uygunPrego Quattro VIP i çok öneriyorlar. Pregonun yatağını felan alanda çok etrafımda.
Joie ebebek'in kendi markası ve 2 yıl garantisi var diye biliyorum.
Bir de memnuniyet çok göreceli bir konu. Herkesin beklentisi,kullanımı farklı çünkü
O konuları ben hiç bilmiyorum galiba içine ana kucağı gibi bişi almak gerekiyo. Be safe ile uyumlu diyo. Onlara da baktım 1000-1500 TL civarıBunlar Yenidoğan için kullanılabiliyor mu yada port bebe oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?