2021 Şubat Anneleri

Kızlar selam ben mamas papas ocarro almıştım iki yıl önce kızıma. Çokta memnunum . İnanılmaz ergonomik. Şimdi de onu kullanacağım yepyeni zten. F27313C6-1802-4CCF-B570-074299E35C99.webp

Bebek arabası olarak bunu düşünüyoruz şu anlık değişmezse
Gittim gördüm sürdüm 😄
Araç koltuğu olması, pusetin bebek arabasına takılması, sürüşü falanda gayet iyidi fiyatı da bize göre makul çok yüksek fiyatlı değil çok düşük de değil bana göre ideal

Eklentiler

• Screenshot_2020-09-28-11-30-03.webp
    Screenshot_2020-09-28-11-30-03.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar artık 5. Aya geldik hepimiz bundan sonra alışverişte konussak mı. Mesela birisi indirimden bişi bulunca link falan paylaşsa. Bebek arabası, yatak, bez, kıyafet ne olursa.

Aynen çok güzel olur 😊
Büyük parça olarak alacağımız 2 şey var
Bebek arabası ve beşik geri kalanı hallolur gibi geliyor ama 😊

Kızlar merabalar umarım iyidir herkes. Ben az önce detaylı ultrasyon diye gittim dr ama en fazla on dk sürdü özel kliniğe gittim. Bir erkek bebişimiz olacakmış Allah ın izniyle ☺️ 12.haftada çıkıntı var dedi 16da emin değildi ama şimdi dr pipisini gösterdi verdi ultrason kagıdını 😊 Her şey yolunda dedi çok şükür. 7 kilo aldığım için uyardı fazla dedi. Olması gereken sanırım 2-5..
Size söyleyeceğim geçenlerde yazmıştım hatırlarsanız vajinada hissediyorum çok aşagıda sanki dedim acaba burda bendede var diyen olmuştu. Dr a sordum bugun bebek ters yani ayakları aşagıda tekmesini vajinandan bile hissedersin dedi daha ben söylemeden duruş şekli nerde hissetiğinizi belirliyormuş. Allahım herkesin sağlıkla kucagına almasını nasip etsin . Amin

Ben suanlik gri beşik aldım 1 1bucuk yasa kadar kullanılabilir diye düşünüyorum daha sonra beyazindan almayı düşünüyorum .bebek arabası olarakta gri sis de fikir olsun .

Eklentiler

• IMG_20200915_175049.webp
    IMG_20200915_175049.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20200909-215653.webp
    Screenshot_20200909-215653.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200814-170900.webp
    Screenshot_20200814-170900.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 40
Benim beklentim araç için koltuk olması ve 2,3 sene kullanabilir olmak.dediğinix araba bu mu sadece mavisi var ama fiyat olarak baya uygun
Bende geçen hafta tecrübeli annelerle konuşarak bebek arabası almaktan vazgeçmiştim. Sadece puset alim arabaya koyarım gittiğimiz yere de pusetle taşırız dedik. Szaten kış çocukları hem pandemi de bir anneme giderim diyorum. Sonra da git o zaman uyduruk bir şey al 1000 TL lik diyorum.
Aşırı gitgel yaşıyorum.
Evet resimdeki ürün canlı da gördüm kullanılarak da konuştum. Baktığımız mağazada da 2400 TL ydi fiyatı

Ayrıntılı ultrason a gittim prof a. Hıc konuşmadı sonucu verdi elime sorun olsa soylerdı heralde bıttı mı dedim herhangi bir ozellık yok dedi. O kadar gerildim ve sinirlendim ki dısarda kaymakam varmıs sırada o yuzden sanırım boyle oldu hakkım varsa haramzıkkım olsun

Bende geçen hafta tecrübeli annelerle konuşarak bebek arabası almaktan vazgeçmiştim. Sadece puset alim arabaya koyarım gittiğimiz yere de pusetle taşırız dedik. Szaten kış çocukları hem pandemi de bir anneme giderim diyorum. Sonra da git o zaman uyduruk bir şey al 1000 TL lik diyorum.
Aşırı gitgel yaşıyorum.
Evet resimdeki ürün canlı da gördüm kullanılarak da konuştum. Baktığımız mağazada da 2400 TL ydi fiyatı

sizn ilk bebk mi blmiyorm ama ben kardeş de düşündüğüm için aksilk olmazsa , o sebeple düşünüyorm ama kısmet yne de

Ben suanlik gri beşik aldım 1 1bucuk yasa kadar kullanılabilir diye düşünüyorum daha sonra beyazindan almayı düşünüyorum .bebek arabası olarakta gri sis de fikir olsun .

Gri beşik çok güzelmiş sağlıcakla kullanın inşallah :) ben daha küçük zannediyodum bunları ama bi arkadaşım da kullanıyor anca 6.aya kadar bunda yatırabilirsin dedi o yüzden beşik konusunda çok kararsızım

Bende bundan istiyorum ebebekte var ve bir mağazada daha gördüm babyjem marka fiyatı daha uygun trendyola göre sanki . Trend yol dışındaki yerlere de bakıın

E bebekte kova ve maşrapası olanından görmedim canım ben hepsi iç içe geçsin istiyorım yerim yok çünkü e bebekte ki de 190 200 tl civarı diye aklımda kalmış babyjeme de bakayım oraya bakmadım

Ayrıntılı ultrason a gittim prof a. Hıc konuşmadı sonucu verdi elime sorun olsa soylerdı heralde bıttı mı dedim herhangi bir ozellık yok dedi. O kadar gerildim ve sinirlendim ki dısarda kaymakam varmıs sırada o yuzden sanırım boyle oldu hakkım varsa haramzıkkım olsun

Çok şükür bişey yokmuş canım takma kafana tabi anlatsa daha güzel olurdu insan merak ediyor 🙄

Kızlar merabalar umarım iyidir herkes. Ben az önce detaylı ultrasyon diye gittim dr ama en fazla on dk sürdü özel kliniğe gittim. Bir erkek bebişimiz olacakmış Allah ın izniyle ☺️ 12.haftada çıkıntı var dedi 16da emin değildi ama şimdi dr pipisini gösterdi verdi ultrason kagıdını 😊 Her şey yolunda dedi çok şükür. 7 kilo aldığım için uyardı fazla dedi. Olması gereken sanırım 2-5..
Size söyleyeceğim geçenlerde yazmıştım hatırlarsanız vajinada hissediyorum çok aşagıda sanki dedim acaba burda bendede var diyen olmuştu. Dr a sordum bugun bebek ters yani ayakları aşagıda tekmesini vajinandan bile hissedersin dedi daha ben söylemeden duruş şekli nerde hissetiğinizi belirliyormuş. Allahım herkesin sağlıkla kucagına almasını nasip etsin . Amin

Merhaba canım çok şükür sağlıcakla bunuda atalttın sıra bizlerde 😊
Bizimde 15 haftalıkda erkek dedi ama netleşmedi detaylıda net belli olur inşallah 😍
Bu arada bende kilo aldım baya 😐 bir haftadır tartıya çıkmaya korkuyorum ve iştahım açıldı sanki inşallah çok abartmadan doğurabilirim
71 le hamile kaldım en son 76 ydım bi 77 yi görür gibi oldum şimdi de tartılmıyorum 😣😣

Kızlar ağır hantal bebek arabalarina bakmayın kolay taşınabilen ileriki yaşlarda da kullanabileceği bir bebek arabası bakın bastonlular arabada yer kaplamiyor onların da iyi olanları var yüksekte olanları bence almayın yarın bir gün çocuk büyüdüğünde indirip bindirmesi zor olur bir de tehlikeli bence bir de ayak kısımlarına dikkat edin kapalı olmasın çocuk ayağını uzatamiyor ileriki yaşlarda sıkıcı oluyor bu durum

Back
X