- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar artık 5. Aya geldik hepimiz bundan sonra alışverişte konussak mı. Mesela birisi indirimden bişi bulunca link falan paylaşsa. Bebek arabası, yatak, bez, kıyafet ne olursa.
Eki Görüntüle 2698449 Eki Görüntüle 2698450
Kızlar 9 ekim cuma bimde bunlar var. Ben yorgan, yatak ve müslin bez alıcam
Eki Görüntüle 2698449 Eki Görüntüle 2698450
Kızlar 9 ekim cuma bimde bunlar var. Ben yorgan, yatak ve müslin bez alıcam
[/QUOTE
İnşallah kalır bişiler alırız çok şey geliyomuş fazla kapışılır![]()
Bende geçen hafta tecrübeli annelerle konuşarak bebek arabası almaktan vazgeçmiştim. Sadece puset alim arabaya koyarım gittiğimiz yere de pusetle taşırız dedik. Szaten kış çocukları hem pandemi de bir anneme giderim diyorum. Sonra da git o zaman uyduruk bir şey al 1000 TL lik diyorum.Benim beklentim araç için koltuk olması ve 2,3 sene kullanabilir olmak.dediğinix araba bu mu sadece mavisi var ama fiyat olarak baya uygun
Bende geçen hafta tecrübeli annelerle konuşarak bebek arabası almaktan vazgeçmiştim. Sadece puset alim arabaya koyarım gittiğimiz yere de pusetle taşırız dedik. Szaten kış çocukları hem pandemi de bir anneme giderim diyorum. Sonra da git o zaman uyduruk bir şey al 1000 TL lik diyorum.
Aşırı gitgel yaşıyorum.
Evet resimdeki ürün canlı da gördüm kullanılarak da konuştum. Baktığımız mağazada da 2400 TL ydi fiyatı
Bende bundan istiyorum ebebekte var ve bir mağazada daha gördüm babyjem marka fiyatı daha uygun trendyola göre sanki . Trend yol dışındaki yerlere de bakıınBebek banyo seti olarak bundan düşünüyorum biraz indirime falan girse güzel olursizede fikir olsun kızlar
Evet ilk ev tek olacak inşallahsizn ilk bebk mi blmiyorm ama ben kardeş de düşündüğüm için aksilk olmazsa , o sebeple düşünüyorm ama kısmet yne de
Ben suanlik gri beşik aldım 1 1bucuk yasa kadar kullanılabilir diye düşünüyorum daha sonra beyazindan almayı düşünüyorum .bebek arabası olarakta gri sis de fikir olsun .
Bende bundan istiyorum ebebekte var ve bir mağazada daha gördüm babyjem marka fiyatı daha uygun trendyola göre sanki . Trend yol dışındaki yerlere de bakıın
Ayrıntılı ultrason a gittim prof a. Hıc konuşmadı sonucu verdi elime sorun olsa soylerdı heralde bıttı mı dedim herhangi bir ozellık yok dedi. O kadar gerildim ve sinirlendim ki dısarda kaymakam varmıs sırada o yuzden sanırım boyle oldu hakkım varsa haramzıkkım olsun
Kızlar merabalar umarım iyidir herkes. Ben az önce detaylı ultrasyon diye gittim dr ama en fazla on dk sürdü özel kliniğe gittim. Bir erkek bebişimiz olacakmış Allah ın izniyle12.haftada çıkıntı var dedi 16da emin değildi ama şimdi dr pipisini gösterdi verdi ultrason kagıdını
Her şey yolunda dedi çok şükür. 7 kilo aldığım için uyardı fazla dedi. Olması gereken sanırım 2-5..
Size söyleyeceğim geçenlerde yazmıştım hatırlarsanız vajinada hissediyorum çok aşagıda sanki dedim acaba burda bendede var diyen olmuştu. Dr a sordum bugun bebek ters yani ayakları aşagıda tekmesini vajinandan bile hissedersin dedi daha ben söylemeden duruş şekli nerde hissetiğinizi belirliyormuş. Allahım herkesin sağlıkla kucagına almasını nasip etsin . Amin