2021 Şubat Anneleri

Kendisinin dediği bebeğin aneztexiye maruz kalması, annenin geç uyanma olasılığı yüksek olduğundan genelde mama takviyesi yapıldığını söyledi, iyileşme sürecinin daha spinalde genele göre daha kısa olduğunu söyledi🙂
Anestezi olayını duymuştum canım ama o geç uyanma biraz anestezistin iyi olup olmadığına da bağlı gibime geliyor . Ameliyathaneye gittikten 1 saat sonra odamdaydım çok şükür sütüm de geldi oğlumu emzirdim . Iyilesmemde kısa sürdü ameliyat sonrası hiç sersemlik olmadı bende 😊 ama tabi belden uyusturmanin da avantajları var tentene temas yapabiliyorsun, bebeğini ilk sen görüyorsun, anesteziye maruz kalmıyor gibi ben heyecanlı bi tıp olduğum için sakinlestiricisiz yapamam herhalde 😊

Ya arkadaş nedir bu insanların sürekli birbirini kendi doğumları üzerinden korkutmaları anlamıyorum! Ay şöyle zordu böyle zordu. Boş yere beynimizi şartlandırıyorlar. Kimsenin bedeni, tıbbi geçmişi, genetik yatkınlığı, o anki koşulları, acı eşiği, taşıdığı bebeğin özellikleri vs birbirinin aynısı değil. Ne kadar çok değişken var baksanıza.
Şekli nasıl olursa olsun bir insanın hayata gelmesine vesile oluyoruz ki bu insan bizim canımız kanımız. Doğumların hepsinde acı olacak belki ama sonsuza dek sürmeyecek ☺️

Ya bide bişey dicem sol yana yatın diyolar hep kan akışı için ama ister istemez dönüyo insan sağa da tek taraflı asla yatamam ben sağa döndüğüm zaman zarar mı veriyorum ballı lokumuma acaba

Ben pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.

Öncelikle sorduğun için sağol cnm💐
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi 😭😱
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım🤷🏻‍♀️😱😭
Çok üzüldüm çok. Rabbim tez şifa versin sağlıkla atlatsınlar inşallah 😔 ne kadar zor bir dönemde hamile kaldık. Sevdiklerimizle de sınanıyoruz. İnşallah hemen atlatırlar

Kızlar bide çok afedersiniz ilişki sıklığınız kaç gün

Bu haftalarda riskli mi acaba
İlişki mi neeeey biz en son 6. Ayda yaptıydık, o zamana kadar da toplasan 3 kere falan, son 3 ay ilişki iyi değilmiş youtubedaki doktorlardan duymuştum ben rahim kasılmalarına sebep oluyomuş o da erken doğuma, göğüs uyarılması bile bunu tetiklermiş, biz baya kanka olduk eşimle

Anestezi olayını duymuştum canım ama o geç uyanma biraz anestezistin iyi olup olmadığına da bağlı gibime geliyor . Ameliyathaneye gittikten 1 saat sonra odamdaydım çok şükür sütüm de geldi oğlumu emzirdim . Iyilesmemde kısa sürdü ameliyat sonrası hiç sersemlik olmadı bende 😊 ama tabi belden uyusturmanin da avantajları var tentene temas yapabiliyorsun, bebeğini ilk sen görüyorsun, anesteziye maruz kalmıyor gibi ben heyecanlı bi tıp olduğum için sakinlestiricisiz yapamam herhalde 😊
İkisininfe artısı eksisi vardır bence, maşallah güzel geçmiş senin, bende panik atak vardı ama o anı kaçırmak istemedim zaten kalp atımını kontrol edip sakinleştirici verebiliyorlae

Ben pentiden 1 siyah 1 beyaz aldım denedim gayet beğendim cnm.

Öncelikle sorduğun için sağol cnm💐
Babam kanser hastası olduğu için biraz nefes nefese kalıyordu. Bir de enfeksiyon değeei yüksekti,yice panik yaptı 2 gündür hastaneye gidim diyordu. Bugün götürdüler şimdi yoğun bakımda ama serviste hiç yer olmadığı için. Ciğerlere inmiş covid. Oksijen bağladıkları için nefesi fln da iyi. Annem evde perişan ağlayıp duruyor moralimiz baya bozuk. Kendini helak etti corona değilmiş gibi 😭😱
Babama gidemiyorum, anneme destek olamıyorum böyle çaresizce kalakaldım🤷🏻‍♀️😱😭
Geçmiş olsun cnm inşallah bı an önce sağlıkla atlatirlar sen de üzme kendini malesef bu hastalık böyle bişey

Gün derken? 🤣 Libido artmış ikimizde gelip gelip mecbur gidiyoruz ama icraate geçmek zor 😥 e 4. aydan beri koronadan tırstığımıza sonra bi deneyelim deyip hafif de olsa idrar yolu enfeksiyonu geçirince zor anam zor bi de vücut kaldırmıyor böyle şeyleri 😂
😂alemsiniz ama çok doğru. Bi hantallık oluyor insanda.
Ben adapte olamıyorum bebeğim ne zaman yatma vakti geliyor o zaman hareketlenmeye başlıyor.

Olur mu öyle şey, anestezi şekli belden aşağısı uyuşuyor sadece
Epidural belden aşağı uyuşma diye biliyordum yanlış mı biliyorum 🙈
Bende kullanıyorum hamile yastığı ama ona rağmen bel ağrısı uyutmuyo bu ara, epiduralsiz olandan kork asık canım o acının tarifi yokmuş valla benim yemiyo epidralsiz doğum😄 hurma bende aliyim koyiyim yanıma iyi oldu bunu bildiğim
Yatıştan olabilir genelde sola yatıyorum ben bir saat sonra falan sol kolum ve kaba etim çürümüş gibi ağrıyor. Ağrı uyandırıyor sağa dönüyorum bir saat sonra yine aynısı. Bütün gece dön dön çıldırıyorum bazen.

Epidural, spinal ne karışık işler ya. Bir de prenses doğum varmış 🙈

Sezeryanda kustum... Arkadaş normal doğumda kusmuş anladığım kadarıyla. Bilmiyorum herkese oluyor mu olmuyor mu... Psikolojik mi narkozdan mı merak ettiğim bi konu.
Benim normal doğumdu suni sancı verilirken kustum. Çok ilginç ama benim kusma belirtim yokken plastik bir kusma kabını getirip başucuma bıraktılar. Demek ki genel olarak kusuluyor 🤢

İlişki mi neeeey biz en son 6. Ayda yaptıydık, o zamana kadar da toplasan 3 kere falan, son 3 ay ilişki iyi değilmiş youtubedaki doktorlardan duymuştum ben rahim kasılmalarına sebep oluyomuş o da erken doğuma, göğüs uyarılması bile bunu tetiklermiş, biz baya kanka olduk eşimle
YAnlış bilmiyorsam korunmasız ilişki yaşarsanız kasılmaya sebep oluyor, gögüs uyarılması öyleymiş, normal doğuma katkısı çokmuş ama

Epidural belden aşağı uyuşma diye biliyordum yanlış mı biliyorum 🙈

Yatıştan olabilir genelde sola yatıyorum ben bir saat sonra falan sol kolum ve kaba etim çürümüş gibi ağrıyor. Ağrı uyandırıyor sağa dönüyorum bir saat sonra yine aynısı. Bütün gece dön dön çıldırıyorum bazen.

Epidural, spinal ne karışık işler ya. Bir de prenses doğum varmış 🙈
Epidural spinal ikiside belden uyuşma, aralarında ufak detay var hiç kafa yormayın bence:) prenses doğumda normal doğumda epidural uygulamasına diyorlar

Kızlar ben iki doğumumu da normal yaptım ilkinde suni sancı verdiler ikinci de sancıyı evde çekip gittim yarım saate doğuma aldılar kendi sancımla doğum çok daha rahattı inşallah bunda da kendi sancımla Doğum yapabilirim bu sefer hastane iki saat uzaklıkta evde bekleyemem sanırım

Ya arkadaş nedir bu insanların sürekli birbirini kendi doğumları üzerinden korkutmaları anlamıyorum! Ay şöyle zordu böyle zordu. Boş yere beynimizi şartlandırıyorlar. Kimsenin bedeni, tıbbi geçmişi, genetik yatkınlığı, o anki koşulları, acı eşiği, taşıdığı bebeğin özellikleri vs birbirinin aynısı değil. Ne kadar çok değişken var baksanıza.
Şekli nasıl olursa olsun bir insanın hayata gelmesine vesile oluyoruz ki bu insan bizim canımız kanımız. Doğumların hepsinde acı olacak belki ama sonsuza dek sürmeyecek ☺️
Evet her doğum farklıdır. Hiç bir sıkıntı yaşamadan kolay doğum yapan da var ama kötü tecrübe yaşayan da... bu bir gerçek. ama şöyle bir şey var gerçekten unutuluyor yoksa ikinci üçüncü çocuğa kimse cesaret edemez. Hep diyorum ya ben de o anlar hep flu. Sancı atakları geldikçe ayetel kürsi okuduğumu ve aralarda uyuduğumu hatırlıyorum.

Merhaba bende öğretmenim, 28 aralıkta çalışabilir almayı düşünüyorum. Alıp aktarsak bile haziranı tamamlamıyor, en az iki üç hafta açık kalıyor, raporla seminer dönemine kadar idare edebilirim belki diye düşünüyorum. Önümüzdeki hafta okula gidip müdürle görüşmeyi düşünüyorum. Sınavlarında yüz yüze yapılacağı duyuruldu bugün, oda durdu durdu bizim başlayacağımız haftayı buldu.
Aaa inşşalah çağırmazlar öyle bir şey olursa .bende 28 aralıkta alacağım aynı gün demekki bizim. Evet haziranı kapatamıyoruz . Aşı etkili olursa ki inşşalah öyle olur okullar açık olur ozanan gibi gelıyor bana. Rapor şart gözüküyor. Müdürle ne konuşacaksın bende konuşayım :))))

Ya bide bişey dicem sol yana yatın diyolar hep kan akışı için ama ister istemez dönüyo insan sağa da tek taraflı asla yatamam ben sağa döndüğüm zaman zarar mı veriyorum ballı lokumuma acaba
İlla ki dönülüyor. Sadece sağa döndüğünde bebeği besleyen damar baskı görmesin diye sola yatılmalı deniliyor. Bi sıkıntı olmaz merak etmeyin🤗

Back
X