• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Şimdi geride ufak bi bebek var ve muhtemelen hastanede yanımda olacak. geçen kan verdim görmedi ama sonrasındaki yapıştırılan bandı kolumda evde gördüğünde kıyameti kopararak ağladı. Narkoz sonrası sersem gibi olucam belki de, bilmediğimden tam bayılmasammı diyorum.
Düşünmemeye çalış herşey kolay olacak inşalalh

Benim en başından beri hep haftası 2 hafta önde çıkıyordu zaten bundada kilosu 33 haftayla uyumlu dedi
Ama boyumuz 40 cm miş 30+2 yle uyumlu dedi inşallah boyuda uzar oğlumun 😅
İnşallah babasına çekmiştir 😄

İlk tahmini doğum tarihimiz 26 şubatla başlamıştı şuan usg kağıdında 12 Şubat gözüküyor 🙃

Basindan beri 2 hafta onde gidiyorsa muhtemelen üstüne gördün o zaman yani keseden itibaren ayniysa ama son bir kac haftadir boyleyse boyunu ilerki haftalara yetissin diye ugrastirmasi mantiksiz diye dedim ama usg boyu degisiyor kapatır arayi merat etme ☺️

Çarşamba günü 32+0 ım. Çalışabilir raporu alcam. En son 25te gördüm oğlumu. Çarşambayı iple çekiyorum. Çok özledim ve merak ediyorum oğluşumu.
Ben de en son 32+0 da gittim rapor almak niyetiyle. Bebişimin yüzü daha net hale gelmişti yüzünü gözünü sevdiğim 🤗 Sen de bayağı büyümüş ve netleşmiş göreceksin inşallah ❤🥰

Tecrübeli anneler acaba doğum öncesi hastanede gecelik giymek mi yoksa pijama takımı giymek mi daha mantıklı? Hem nst açısından hem de sürekli açıklık kontrolü yapıyorlarmış ya hangisi daha kullanışlı olur?

Tecrübeli anneler acaba doğum öncesi hastanede gecelik giymek mi yoksa pijama takımı giymek mi daha mantıklı? Hem nst açısından hem de sürekli açıklık kontrolü yapıyorlarmış ya hangisi daha kullanışlı olur?
Doğum olana kadar gecelik, ama üzerine sabahlık da olmalı bence. Açıklık kontrolü ve sancı esnasında rahat olur. Doğum anında genelde hastahane önlüğü üzerinde oluyor. Sonrasında da pijama takımı daha sıcak tutar👍🏻

Ben de bir şey sormak istiyorum; 2. çocuğum olduğunda(2015) bir uygulama vardı radyo bebek diye. Çok güzel dinlendirici parçalar olurdu. Uygulama yok olmuş. Daha önceden duyan oldu mu acaba, akibetini bilen biri çıkar belki. Spotify benzeri uygulamalarda hiç oradaki parçaları bulamıyorum.

İlk doğumum spinal sezeryan oldu 38+5 te.. belden iğne vuracakları an hic kıpırdama dediler, bende “ama bende panik atak var dedim , demeye kalmadan bitmişti bile. Normal iğne gibi değil incecik bişey... sonra hemn yatrdılar, hissediyor musun diye her sorduklarında evet dedim, halbuki bebege coktan ulaşmışlar yalan söylemişim o an panikten 🙈 kalp ritmim bşrwz hızlanıncada sakinleştirici yaptıkar . Odaya cıkar cıkmaz bi kustum önce. Sonrada makyaj yapıp foto cektrdm ☺️ İlk yürüyüş biraz sıkıntılı oda cok yürürsenşz alışırsınız, bol kahve ve su ayrıca iyi gelecektr.Gecelik giyinecekler altına bişeler giymeli yinede . Asla üşütmemek lazım . Dogumdan sonra öncelik bebek artık kendinizi düşünemiyorsunuz. Bol dua edelim. Allahın izniyle hersey yolunda gitsin . Allah yardımcımız olsun kızlar . Sonu cok güzel bir yol bu , Allahın izniyle. Normalde sezeryanda kimsenn gözü korkmasın herkesin dogumu kendşne has . Agrı eşiği farklı. Sacma Dogum hikayelerini okumayın. Güzel şeyler okuyun bu dönemde

İki pijama takımı alın kan olabiliyor. Sabahlık yada hırka olmalı mutlaka yataktan cıkınca çorap ve hırka sabahlık türü giyiliyor. Atlet ,hasta bezi ,terlik, göğüs pedi, ikisi birarada nescafe, kağıt havlu, poşet, makyaj malzemesi kullanacak olanlar , bebek esyaları. Ve bebişe biz bide zemzem ve hurma değdirirdk damagına..

İlk doğumum spinal sezeryan oldu 38+5 te.. belden iğne vuracakları an hic kıpırdama dediler, bende “ama bende panik atak var dedim , demeye kalmadan bitmişti bile. Normal iğne gibi değil incecik bişey... sonra hemn yatrdılar, hissediyor musun diye her sorduklarında evet dedim, halbuki bebege coktan ulaşmışlar yalan söylemişim o an panikten 🙈 kalp ritmim bşrwz hızlanıncada sakinleştirici yaptıkar . Odaya cıkar cıkmaz bi kustum önce. Sonrada makyaj yapıp foto cektrdm ☺️ İlk yürüyüş biraz sıkıntılı oda cok yürürsenşz alışırsınız, bol kahve ve su ayrıca iyi gelecektr.Gecelik giyinecekler altına bişeler giymeli yinede . Asla üşütmemek lazım . Dogumdan sonra öncelik bebek artık kendinizi düşünemiyorsunuz. Bol dua edelim. Allahın izniyle hersey yolunda gitsin . Allah yardımcımız olsun kızlar . Sonu cok güzel bir yol bu , Allahın izniyle. Normalde sezeryanda kimsenn gözü korkmasın herkesin dogumu kendşne has . Agrı eşiği farklı. Sacma Dogum hikayelerini okumayın. Güzel şeyler okuyun bu dönemde
Ne güzel anlatmışsın valla çok basit gibi geldi🤪😀. İnş öyle olur bizimkiler de. Bu iğneden sonra Hemen uyuşuyor ozmn bebek 5 dk da çıkar sanırım.😉

Kızlar şampuan olarak ne aldınız? Ve pişik kremi için? İçeriği temiz olan.
Günaydın herkese ☀️ Fransız ürünlerini boykot ettiğimiz için biz bu markadan aldık.
Amerika’nın ödüllü markası Trukid ve temiz içeriği var.

Eklentiler

• 2F064654-E6E9-403E-AA5C-A9DBBACC295B.webp
    2F064654-E6E9-403E-AA5C-A9DBBACC295B.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 25
C6B566FE-484A-4A5B-BABF-4CC9744B9F39.webp
Merhaba, bu ara nerden geldiyse bu tarz geceliklere taktim foto cekimi icin alsam mi gereksiz mi bilemiyorum

Ne güzel anlatmışsın valla çok basit gibi geldi🤪😀. İnş öyle olur bizimkiler de. Bu iğneden sonra Hemen uyuşuyor ozmn bebek 5 dk da çıkar sanırım.😉
Evet bebek cabuk cıkıyor. Annenin dikişi falan derken anne daha gec cıkıyor. Ama toparlanma süreci sezeryanın normale göre biraz daha uzun.. Ağrı eşiği çok önemli aynı dr a bende arkadaşımda olduk birimiz ikinci gün ayaklandık iyi hisettik digerimiz 5.gün. Yani kendimizi birazda bırakmamamız lazım.. Benim tek pişmanlıgım önce bir normali deneseydim keşke olmuyorsa sezeryana basvursaydık. Bu bi secim olmamalıydı aslında. Adı üstünde normal varken ben amelyatı tercih ettim. Hayırlısı artık. Şimdide devlette mi olsam , özelde mi sorusu kafamda. Özelden gelince eminşm 4bin vermeseydim keşke aynı şey sonuçta diyecem :)) hayırlısı artık

Back
X