2021 Şubat Anneleri

Tövbe tövbe. Insanlari böyle korkutmayin yahu yüzüne kadar cekmeyecegiz herhalde. Hareket etmiyorsa nasil bogulsun. Siz bebegi suratina kadar ortuyorsunuz herhalde muslin hava aldigi icin bogulmaz falan demissiniz boyle seyleri yazarken azcik dusunun karsidakini korkutur muyum diye. Kış günü napayim ortmeyip hepimiz sicak illerde , cok isinan evlerde oturmuyoruz malesef. Usuyen ustune kar yagar derler zaten.
Boyle korkutucu seyler yazacak arkdaslar bana yazmasin.
Ben korkutmak anlaminda demedim bir yakinimin basina geldigi icin soyledim yuzune kadar ortmemisti karnina kadar ortmus.bende anneyim merak etmeyin karsimdakini dusunerek konusuyorum.ortmek yerine 2 kat giydirebilirsinizde!!! Isteyen ortsun isteyen ortmesin ben soyliyeyimde.

Ben korkutmak anlaminda demedim bir yakinimin basina geldigi icin soyledim yuzune kadar ortmemisti karnina kadar ortmus.bende anneyim merak etmeyin karsimdakini dusunerek konusuyorum.ortmek yerine 2 kat giydirebilirsinizde!!! Isteyen ortsun isteyen ortmesin ben soyliyeyimde.
Valla gayet korkutucu surada yazdıgınız sey ki hala devam ediyorsunuz. Karnina kadar orttu ama boguldu diye. Neyseee.

Doğuma hazırlık, yalancı sancılardır. Tam belimin ortasında geçmeyen bir ağrı ve kasılmalarla geçirmiştim oğlumda son haftaları. Dinlenince geçiyorsa veya artan bir durum yoksa korktuğunuz gibi değildir inşallah.
Benim de bel ve sırt ağrılarım başladı 2 gündür. Zaten yatarken hangi yöne yatsam o tarafta kalçam omzum deli gibi ağrıyor bir de bel ve sırt ağrısından uzanmamakta başladım. Bana normal gibi geliyor bu dönemlerde. Bebişimiz ağırlaştı suyu vs opmultur sanırım 5-6 kg karnımız. Vücut zor taşıyor 🙈
Onlara da baktım çok pahali geldi 200 tl gibi bi fiyatı vardi :/
Baya pahalıymış gerçekten 😐 Katlanır olması fiyatına değer mi acaba 🤔

Valla gayet korkutucu surada yazdıgınız sey ki hala devam ediyorsunuz. Karnina kadar orttu ama boguldu diye. Neyseee.
Ama uyarması normal değil mi? Belli ki tanıdığının başına gelmiş kulaktan duymamış ve başkasının da başına gelmesin diye uyarıyor. Eminim başka yollar vardır sıcak tutmak için bebeği uyurken. Ben de ilk aylarda yün yorgan örtülmez diye duymuştum.

Benim de bel ve sırt ağrılarım başladı 2 gündür. Zaten yatarken hangi yöne yatsam o tarafta kalçam omzum deli gibi ağrıyor bir de bel ve sırt ağrısından uzanmamakta başladım. Bana normal gibi geliyor bu dönemlerde. Bebişimiz ağırlaştı suyu vs opmultur sanırım 5-6 kg karnımız. Vücut zor taşıyor 🙈

Baya pahalıymış gerçekten 😐 Katlanır olmadı fiyatına değer mi acaba 🤔
Eğer ilk bebeğiniz ve sonrasında tekrar bebek dusunuyosaniz alınabilir ama benim 2.bebegim olucak o yüzden çok teferruatli olsun istemiyorum işimi gorse yeter 😊

Doğuma hazırlık, yalancı sancılardır. Tam belimin ortasında geçmeyen bir ağrı ve kasılmalarla geçirmiştim oğlumda son haftaları. Dinlenince geçiyorsa veya artan bir durum yoksa korktuğunuz gibi değildir inşallah.
Oturup kalkınca bel ağrısı oluyor dinlenince ağrı gidiyor çok saolun rahatlattiniz beni

Bu arada çiçeksepetinden kapı süsü siparişi verenler geldi mi ürünleriniz?

Ben de sipariş vermiştim bugün geldi fakat hem kırık hem de rengi istediğim renk değil 😔 Çok mutsuzum 🥺

Ama uyarması normal değil mi? Belli ki tanıdığının başına gelmiş kulaktan duymamış ve başkasının da başına gelmesin diye uyarıyor. Eminim başka yollar vardır sıcak tutmak için bebeği uyurken. Ben de ilk aylarda yün yorgan örtülmez diye duymuştum.
Insanbul arkadas cok guzel kendince dogru olani söyledi misal ona bir sey demedim. Soylemek var söylemek var.
Baska yolu ne olabilir cok isinmayan evde misal ? Bazi evlerde ne kadar yakarsan yak isi kaybi fazla oluyor. Olsa zaten her anne bebegi icin en iyisini yapar.

Bu arada çiçeksepetinden kapı süsü siparişi verenler geldi mi ürünleriniz?

Ben de sipariş vermiştim bugün geldi fakat hem kırık hem de rengi istediğim renk değil 😔 Çok mutsuzum 🥺
Ben kendim yaptim cok guzel oldu. Baya susledim bir de 😀 Geri iade yok diye biliyorum kisisel isimli vs urunlerde insallah kargoyu varken acip tutanak tutturmussunuzdur kirk olduğuna dair

Tövbe tövbe. Insanlari böyle korkutmayin yahu yüzüne kadar cekmeyecegiz herhalde. Hareket etmiyorsa nasil bogulsun. Siz bebegi suratina kadar ortuyorsunuz herhalde muslin hava aldigi icin bogulmaz falan demissiniz boyle seyleri yazarken azcik dusunun karsidakini korkutur muyum diye. Kış günü napayim ortmeyip hepimiz sicak illerde , cok isinan evlerde oturmuyoruz malesef. Uyuyan ustune kar yagar derler zaten.
Boyle korkutucu seyler yazacak arkdaslar bana yazmasin.
Bende ilk zamanlar bebek çok kalın örtülmez diye bilirim canım. Hareket etmezse nasil bogulsun demişsin zaten hareket edemediği için tehlikeli olabilir ilk zamanlar emzirirken de temkinli olmakta fayda var uykuya yenik düşmemek lazım. Korkmaktan ziyade temkinli olunmalı ilk 6 ay bence . Belki örnek korkutmuştur sizi ama yadirgamayın .

Eğer ilk bebeğiniz ve sonrasında tekrar bebek dusunuyosaniz alınabilir ama benim 2.bebegim olucak o yüzden çok teferruatli olsun istemiyorum işimi gorse yeter 😊
İlk bebeğim evet kısmet olursa sonrasında bir bebeğim daha olsun istiyorum yaş aldı başını gidiyor 😅 O zaman benim işime yarar katlanır olması. Hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim ☺️

Bende ilk zamanlar bebek çok kalın örtülmez diye bilirim canım. Hareket etmezse nasil bogulsun demişsin zaten hareket edemediği için tehlikeli olabilir ilk zamanlar emzirirken de temkinli olmakta fayda var uykuya yenik düşmemek lazım. Korkmaktan ziyade temkinli olunmalı ilk 6 ay bence . Belki örnek korkutmuştur sizi ama yadirgamayın .
Yadirgamakla korkmak ayni cumle icinde gecemez ki. Biri beni korkutma boyle yazarken neyi yadirgayabilir?
Evet emzirirken bebeğinin ustune yatip uyuya kalan yanlışlıkla bogan annelerde var ama ben böyle bir konu acilmasa bunu asla dile getirmezdim. En duyguların pik yaptigi donemde. Cogu kişinin burda 2. 3. Cocugu ilk cocugu olanlar daha korkabilir ona göre konusmak lazim. Ya da yapmak zorunda olan olabilir bogmak degil de insanbul arkds gbi bir kere soylersin baktin karsindaki ortmek zorunda uzatmazsin yani

Ben kendim yaptim cok guzel oldu. Baya susledim bir de 😀 Geri iade yok diye biliyorum kisisel isimli vs urunlerde insallah kargoyu varken acip tutanak tutturmussunuzdur kirk olduğuna dair
Erkek bebek benimki o yüzden böyle çok cicili bicili değil de ahşap bişey olsun daha ağır durur diye düşündüm, fiyat da çok uygundu hani. Evet iade yok instagramını buldum yazdım satıcının. İletişim bilgilerini de buldum ama geç oldu diye aramadım. Yarın arayıp görüşücem. Pakette hasar yoktu. Covid nedeniyle hemen açmıyoruz kargoları önce kolonya yağmuruna tutup birkaç saat bekletiyoruz öyle açıyoruz. O yüzden tutanak da yok 😞

Neden kullanilmasin ki ?cogu gebe tum hamilelik boyu kullaniyor. Doktorunuza bir sorun icinize sinmezse
2 ay önce kullanmistim magnesiyum bitince almamıştım başka geçenlerde eczaneden alayım dedim belirli aydan sonra alınmıyor doktora danışın dedi vermediler bende başka eczaneden aldim doktoru aramadim

Back
X