2021 Şubat Anneleri

Şu dönem ağrılar bizi bayağı zorlayacak sanırım. Tüm gece en uzun uykum 15 dk sürdü. Sağ kalçamdan aşağı doğru deli bir ağrı ve nefes aldıkça yanma hissim vardı. Yattıkça arttı. Biraz masaj ve yürümek yanma hissini azalttı ama ağrı hiç kesilmedi. Sabahı zor ettim. Öğleye doğru anca hafifledi 😞 Çok geçmiş olsun size de. Geçmiştir inşallah ağrınız.
Allah razı olsun biraz daha iyiyim hamdolsun ama tam bir kesilme olmadı 🤦

Ayy evet ya Allah korusun su gelmesi fln insan panik olur o an. Insallah günlerini beklerler.Benim ilk dogumum 39+2 de olmuştu hiç sancim bir şeyim olmadı benim.
Bnm de 41 de oldu sancı ve açılma olmayınca sezeryan oldu.. hakkımızda hayırlısı yine de 36 dan sonra tedbirli olunmali

Canım selam, benim de detaylıda bir tarafta hafif direnç tespit etti doktorum, coraspin başladık, bu süreçte senin önereceğin, beslenmeye ve harekete dair de olabilir, bir şeyler varsa faydalanmak isterim, sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı 😊
Slm cnm. Amin inşallah🤲Bana başka bir şey önermediler,o yüzden extra bir şey yapmadım. Tekrr detaylıya girmeme de gerek görmedilerç Her gittiğimde de oğlum hep gününden ilerdeydi. Gelişimi geride olsaydı belki tkrr detaylı yaptırır extra bi şeyler önerirdi dr.

Bnm de 41 de oldu sancı ve açılma olmayınca sezeryan oldu.. hakkımızda hayırlısı yine de 36 dan sonra tedbirli olunmali
Senin de baya beklemiş ilk gebeliginde canım. Ben hep sanci beklemiştim sezaryen olacaksa da bebek kendi gelsin diye ama dr daha fazla bekletmemişti beni. Gebelik sekeri olunca riske atmayalım demişti.

Senin ilk mi canım benim ikinci sezeryan olduğu için 38. Haftada alıyorlar Ocak sonu Şubat başına denk geliyor..senin ilk işe 40 a kadar bekler o zmn
Ayy öyle bir şey var mı? Benim ilk doğumum normalde 38+3,4 gibi alırlar diyordum.anormal bi durum olmazsa 39 da alsın o zmn🙈 .babamlar da hastaneden çıkarlar o zmana hem🤲

Ayy öyle bir şey var mı? Benim ilk doğumum normalde 38+3,4 gibi alırlar diyordum.anormal bi durum olmazsa 39 da alsın o zmn🙈 .babamlar da hastaneden çıkarlar o zmana hem🤲
Tabi öyle hemen 38 de almıyorlar ilk sezaryen olsa bile. Özellikli bir durumun yoksa 39.haftanın bitmesini bekleyebilir doktorun. Bir de biz sezaryen olacaklar son haftalar kendimizi yormayalım fazla gezmeyelim ayakta.

Ya kizlar kimdi hatirlamiyorum
Bana foofooo oneren.kisiden Allah razi olsn cok tesekkur ederm bebek arabasni hakkaten cok ama.cokkk begendm
Ben değildim ama hatırlıyorum bu konunun geçtiğini. Güle güle güzel gunlerde kullanin... Ya bende de 2 tane araba var biri graco biri de mac laren baston tipi. Eşim arka balkona kaldırırken ne kutuya koymuş ne de üzerini kapatmış bir baktım ki toz içinde. Zaten 7 yıl önce almıştık. Valla moralim bozuldu kim temizleyecek şimdi. Tekstil kısmı çıkarılıp yıkanabiliyor bakalım napıcaz...

Slm cnm. Amin inşallah🤲Bana başka bir şey önermediler,o yüzden extra bir şey yapmadım. Tekrr detaylıya girmeme de gerek görmedilerç Her gittiğimde de oğlum hep gününden ilerdeydi. Gelişimi geride olsaydı belki tkrr detaylı yaptırır extra bi şeyler önerirdi dr.
Oh ne güzel, çok geçmiş olsun ikinize de, coraspini hala kullanıyor musun peki?

klbkbr klbkbr ailen nasıl oldu? seyyav seyyav sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışma, sancıların ne alemde? Birini bigün görmesem merak ediyorum artık...
SAğol canım sormuşssun bugün çalışabilr raporumu aldım ama bi haftadır çalışıyorum, müdürüm bizhafta erken ğöndericek izne, kasılmalarım çok oluyor böbrek yapıyor sanırım doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür, gene enfeksiyon çıktığı için artık romotojiye başvurdum pazartesi değerlendirme yapılacak, ilk hamileliğimde romatizmadan yana sıkıntım olmamıştı ama şimdi baya tutulmaya başladım

İkinci çocuğum olduğu halde utanarak soruyorum biz kacinci aydayiz? Takipledigim programa göre 8 e girdim 🤷

Ben de dün instagramda bir kadın doğum doktorunun postunun altındaki yorumları okuyunca panikledim. 34,35,36 haftada doğum yaptım diyen o kadar kişi vardı ki. Haftasını tamamlayan neredeyse yoktu.🤭
2021 Ocak ayı annelerine bakın orda da çoğunluk aralık ayında doğum yaptı. 40 lara ulaşan gerçekten giderek azalıyor nedendir bilinmez,🤷🏻‍♀️
Şu dönem ağrılar bizi bayağı zorlayacak sanırım. Tüm gece en uzun uykum 15 dk sürdü. Sağ kalçamdan aşağı doğru deli bir ağrı ve nefes aldıkça yanma hissim vardı. Yattıkça arttı. Biraz masaj ve yürümek yanma hissini azalttı ama ağrı hiç kesilmedi. Sabahı zor ettim. Öğleye doğru anca hafifledi 😞 Çok geçmiş olsun size de. Geçmiştir inşallah ağrınız.
Benimde sol bacağımın gövdemle birleştiği yer akşamları özellikle o kadar ağrıyor ki sol ayağımın üstüne basamıyorum. Annemde ben 7.aydan sonra sol ayağımla topallardım diyor. Ona mı çektim komple bilmiyorum ama beni zorluyor. E malum sola yatıyorum bir de uykular da haram oldu 🙄😭 Mg içmeye başladım her gün olmasa da. Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Oh ne güzel, çok geçmiş olsun ikinize de, coraspini hala kullanıyor musun peki?
Bir çok yerde 32.haftaya kadar kullanın diyordu. Hatta forumda da kullaanan bir çok kişiyle konuştum herkesin dr'u farklı söylüyor. Dr'um kullan 34 e kadar dedim.ama erken doğum fln olursa kanamayı durdrmak zorlaşır ben 30 dan sonra 2 veya 3 güne bir içmeye başladım. 1 haftadır da içmiyorum artık. Sizde sorun isterseniz dr'unuza

Aslında bı sıkıntı yoksa 39 a kadar beklenebilir ama Dr a da bağlı senin ilkmis normal doğum olsaydı 40 a kadar beklerdin de ilk ve sezeryan olunca nasıl olur bilemiyorum cnm

Back
X