2021 Şubat Anneleri

Hayır canım süt gelmemesi sonradan gelmeyeceği anlamına gelmez. Benim de birinde gelmemişti göğsüm büyümemişti bile. Doğum sonrası süt geldi. Olumlu düşünelim emziricem,bebeğime bol bol süt vericem,insanın doğası bu benim neden olmasın ki deyin kendinize 🥰
Evet benim sütüm gelecek ve bebeğim bol bol emecek inşallah. Karnımızda 9 ayda bir bebek büyütüyoruz göğsümüzden su mu gelmeyecek dimi 🙈

Kizlar ben şöyle düşündüm herşeyden (kıyafet) ikişer ikişer koyayim. Eşimin inşallah yanımda olacak onun arabaya çarşaf, bez poşeti,gıda falan ne varsa doldurayim lazım olursa alırız🤭🤔

Kizlar ben şöyle düşündüm herşeyden (kıyafet) ikişer ikişer koyayim. Eşimin inşallah yanımda olacak onun arabaya çarşaf, bez poşeti,gıda falan ne varsa doldurayim lazım olursa alırız🤭🤔
Eşim malesef yanımda olamıcak cünkü devlet hastanesi :) hatta refakatçi bile olmayabilirmiş :KK43: koranaya bağlı olarak
Ama evim 15 dk arabaya koyup eşimin istediğimi direk bulmasını sağlayabilirim yoksa evde kendi bulamaz

Eşim malesef yanımda olamıcak cünkü devlet hastanesi :) hatta refakatçi bile olmayabilirmiş :KK43: koranaya bağlı olarak
Ama evim 15 dk arabaya koyup eşimin istediğimi direk bulmasını sağlayabilirim yoksa evde kendi bulamaz
Evet bulamazlar gözlerinin önünde bile olsa 🤦 Öyle yap bence de ben ilkten tecrübeliyim ya ondan böyle geldi aklıma 🤗🤭

Bende giç bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️🙈
Bu sütün geö geleceğine işaret mi veya bir sorun mu onu da bilmiyorum. Araştırım bakım dr'a yılbaşndna sonra gideceğim.

Zaten paniklemiş durumdayım.babam hastanede durumı kritik,annem refakatçi ve iyileşemedi. Ben tek başıma nasıl doğum yapacağım diyorum.eşim extra özen göstermesi gereken yerde beni delirtiyor. dün işyerimden ihtarname geldi hangi sorunla boğuşacağımı şaşırdım 🤷🏻‍♀️😭
Benim de annem dizden ameliyat oldu 2 aydır yatıyo eşim de annen baksın diye buraya taşındık annen yok ortada diyo valla geldi mi tüm aksilikler üst üste geliyor. Neden ihtar aldın işe gidiyor musun hala

Evet bulamazlar gözlerinin önünde bile olsa 🤦 Öyle yap bence de ben ilkten tecrübeliyim ya ondan böyle geldi aklıma 🤗🤭
Evet gözlerinin önlerini görmüyolar hele paniklerse yetiştirmem lazım diye herşeyi birbirine katar gelir 😂 ilk verilcek olarak bebek kiyafetlerini hazırladım belki 10 kere gösterdim ayrı bir torbaya bile koydum diğer herşeyi buzdolabı boşetlerine koydum.ayırt etsin diye birde yeşil torba yani hala hangisiydi diyo arada cantann yanına gidip

Bende bir takım eklesem mi acaba yada extra bi çanta yapıp arabaya mı koysam lazım olursa hemen getirirler
Nasıl olsa bavul gidicek içini doldurcam bi daha gel git olmasın hastanede yanımdaki için de zor olur. Kendime de 2 gecelik 1 pijama koyucam onlarda ilk doğumdan kalma yeni almadım. Çarşafla yastik kılıfı bide yüz havlusu koyucam.lohusa külotu ve emzirme atleti koyucam 2 çift. Aklıma gelenler bunlar :)

Nasıl olsa bavul gidicek içini doldurcam bi daha gel git olmasın hastanede yanımdaki için de zor olur. Kendime de 2 gecelik 1 pijama koyucam onlarda ilk doğumdan kalma yeni almadım. Çarşafla yastik kılıfı bide yüz havlusu koyucam.lohusa külotu ve emzirme atleti koyucam 2 çift. Aklıma gelenler bunlar :)
Ben bavulla gitmicem o yüzden ne kadar kücük canta bana o kadar rahatlık 😂 diğer saydklarınızı koydum 🤣 cantalarm taştı 🤣 en minimum halinde şuan herşey az 😂

Samimi bir akraba teyze hala kuzen vs kimsen yok mu 😔 İnşallah annen baban iyileşecek iyi düşünelim biz de dua ediyoruz hem ama her ihtimale karşı birinin yanında kalacağını bilmek seni rahatlatır inşallah ayarlayabilirsin. Eşin anlayışlı olması ne kadar önemli bu hassas dönemlerde. Acaba açık açık söylesen belki biraz gözyaşıyla acıtasyon yapsan seni anlama ihtimali olur mu?
İşyerin niye ihtarname çekti?
Acıtasyona ilgi gösteren eşlere hayranım. Benim gerçekten ağrım hastalığım olduğu halde eşim beni (annesi gibi)😬abartıyor sanıyor. Öyle görmüş çünkü

Ben bu geceliği aldım göğüs kısmı ipli hemen açılıyor. Herkes alıyor gecelik belki lazım olur. Pijama acıtırsa diye sezeryan olur da o yüzden alayım dedim.

Eklentiler

• 7481A4E3-EDB7-4371-B6A2-A67DA83BD1F8.webp
    7481A4E3-EDB7-4371-B6A2-A67DA83BD1F8.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 55
Temizleme pamuğu aldım o da pamukla aynı işi görür mü yoksa günlük kullanımdaki pamuklardan mı almak gerekir? Islak mendil de aldım. Hangisi ihtiyaç olur bilemedim 🤷🏻‍♀️ Ben de sleepy aldım inşallah ben de sorun yaşamam doğal olduğu için özellikle tercih ediyorum.
Kare pamuk tercih etsen daha iyi olur canım. Normal pamuk parçacıkları bebeklerin pipi ucunda tıkanıp enfeksiyon yapabilir diye biliyorum bir araştır istersen yanıltmayım.

Arkadaşlar bu takım kıyafetlerin icine ayaklı ayaksız pijama koydunuz mu yenidoğan oldukları için üşürler kendimizden bir kat fazla giydirmemiz lazım, bez günde rahat 10 tane gidiyor, birde kendiniz için hurma kayısı incir ayarlayın isterseniz

Arkadaşlar bu takım kıyafetlerin icine ayaklı ayaksız pijama koydunuz mu yenidoğan oldukları için üşürler kendimizden bir kat fazla giydirmemiz lazım, bez günde rahat 10 tane gidiyor, birde kendiniz için hurma kayısı incir ayarlayın isterseniz
Ayaklı ayaksız koyacağım ve birde çorap ne olur olmaz 🤭🤭

Ben de böyleyim. Gecelik konusunda çok git gel yaşıyorum alsam mı almasam mı diye. Kayınvalidem eski usül bir gecelik göndermişti bana en kötü kan olursa atarsın hiç uğraşma diye. Ama geceliği ameliyat sonrası giymem diye düşünüyorum öncesi için de arada kaldım.
Sezayende nasıl oluyor bilemiyorum ama normal doğum yapacak arkadaşlara ben gecelik tavsiye ediyorum. Epizyotomi olursa lavabo ihtiyacınızı daha kolay yaparsınız. Ben bir süre ayaküstünde hafif eğilerek ihtiyacımı giderebilmiştim dikişlerime hassas davranmak adına 😬Pijama yere değecek ya da temizlenirken kirlenecek tedirginliği olur lavaboda.

Back
X