Ben de son zamanlarda horluyorum.hissediyorum.eşimde aynı salona kaçıyorArkadaşlar nefes darlığı bende de tekrar çoğaldı. Otururken kendi nefes sesime şaşırır oldum. Yemek yiyemiyorum resmen. Kalp atışlarım öyle düzensiz geliyor ki yemeği yarıda bırakıp soğuk havaya atıyorum kendimi. Üstelik hormalaya da başladımgeceleri bi bakıyorum eşim yastığı alıp kaçıyor yanımdan
Bi arkadaşım nefes darlığı çoksa sezaryen de yapabilirler dedi. Normal doğum nefes kontrolüyle çünkü.
Yurtdışında doktorların normal doğum inatları var sanırım bu hikayeler yazılıyor hep forumda. Türkiye’de öyle değil. Gebenin isteğini her zaman ön planda tutuyorlar. Çok geçmiş olsun bundan sonrası için her şey güzel olacak eminim. Sağlıkla büyütün.Benim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
En sondage dun aksam yani 04.01.2021ile 05.01.2021 baglayan gece cok dayanilmicak sekilde sanci Var ama acilma yok sonunda sanci alici igne vurdular onunla baya rahatladim,hic sancim olmadi.
Habire suni sanci verdiler acilma olsun diye sabah tam acilma oldu,doguma aldilar ama dogumda zor gecdi cocugun kafa buyukdu cikmadi destek amacli cekdirmeyle cekdirdiler,cekmenin hamlesiyle cocugun umuz kemigini cattlatilar.
En sonundada bana 10 tane dikis atti dogumu sonlandirdilar.
Ama bende bittim kizimda kuvezde bi kac gun gelisimine bagli iyi gelisimi olursa cikarcaklar yoksa bir sure daha tutacaklar
Çok geçmiş olsun bebişinle sana canım. Hayırlı olsun. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah. Allah analı babalı büyütmek nasip etsinBenim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
En sondage dun aksam yani 04.01.2021ile 05.01.2021 baglayan gece cok dayanilmicak sekilde sanci Var ama acilma yok sonunda sanci alici igne vurdular onunla baya rahatladim,hic sancim olmadi.
Habire suni sanci verdiler acilma olsun diye sabah tam acilma oldu,doguma aldilar ama dogumda zor gecdi cocugun kafa buyukdu cikmadi destek amacli cekdirmeyle cekdirdiler,cekmenin hamlesiyle cocugun umuz kemigini cattlatilar.
Ama bende bittim kizimda kuvezde bi kac gun gelisimine bagli iyi gelisimi olursa cikarcaklar yoksa bir sure daha tutacaklar
Allah analı babalı büyütsün inşallah.çok geçmiş olsun.Benim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
Tsklr aldim evet darisi herkezin basina artikAllah bir ömür sağlıkla huzurla büyütmeler nasip etsin çok şükür almışsın kucağına gözünüz aydın
Cok tsk ederim ne guzel dua etmissiniz allah razi olsunNe kadar çok zahmet çekmişsiniz. Acılarınız günahlara kefaret olmuştur inşallah, doğumdan tertemiz çıkmışsınızdırİnşallah ikiniz de tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz, çabucak evinize çıkarsınız. Bebişinizin kokusunu çekince içinize Rabbim unuttursun hepsini çok geçmiş olsun
Tsklr darisi sizin basiniza insallah allahim kolaylikla kurtarsin sizlerideÇok geçmiş olsun bebişinle sana canım. Hayırlı olsun. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Evet nüfus yaşlı olduğu için herkes çok çocuk doğursun istiyorlar. Bir de sağlık hizmetleri konusunda hükümetler çok bütçe ayırmak istemiyor. Hamilelikte toplam 3 kez usg kontrolü yapılıyor diye biliyorum. Valla benim çalıştığım kurumda dünya kadar kesinti yapılıyor maaşımdan.Yurtdışında doktorların normal doğum inatları var sanırım bu hikayeler yazılıyor hep forumda. Türkiye’de öyle değil. Gebenin isteğini her zaman ön planda tutuyorlar. Çok geçmiş olsun bundan sonrası için her şey güzel olacak eminim. Sağlıkla büyütün.
Keşke bizde de sağlık bütçesi azaltilsa çünkü batacak diye korkuyorum. Hatta sağlık sektörünün güçlü olduğunu bildikleri için ne zamandır başta bakan olmak üzere tüm sağlık sistemine saldırıyorlar.Evet nüfus yaşlı olduğu için herkes çok çocuk doğursun istiyorlar. Bir de sağlık hizmetleri konusunda hükümetler çok bütçe ayırmak istemiyor. Hamilelikte toplam 3 kez usg kontrolü yapılıyor diye biliyorum. Valla benim çalıştığım kurumda dünya kadar kesinti yapılıyor maaşımdan.
Bende de gittikçe artıyor nefes darlığı. 3.katta oturuyorum aylardır asansör kullanmıyor eher katta dinlene dinlene çıkıyordum.ama artık maskeyle merdiven çıkamıyorum resmenArkadaşlar nefes darlığı bende de tekrar çoğaldı. Otururken kendi nefes sesime şaşırır oldum. Yemek yiyemiyorum resmen. Kalp atışlarım öyle düzensiz geliyor ki yemeği yarıda bırakıp soğuk havaya atıyorum kendimi. Üstelik hormalaya da başladımgeceleri bi bakıyorum eşim yastığı alıp kaçıyor yanımdan
Bi arkadaşım nefes darlığı çoksa sezaryen de yapabilirler dedi. Normal doğum nefes kontrolüyle çünkü.
Yaa gözünüz aydınEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Öyle valla çok önemli bişey olmadıkça gitmem diyorum şu 3 hafta bi sağ salim bitsebende çok kalabalığa denk gelmedim ama bu hafta nst ye girerim bakalım nasıl olucak bide 40 dk istiyo yandım nasıl durucam
Merhaba canım bebeğinin toparlanmasına sevindimBende bugün haftalık kontrole gittim çok şükür geriden gelen ara açılmıyor 2130 dedi kilosuna iyi toparlamis 15 günde 630 gram almış görünüyor ölçümleri 32 haftayla uyumlu sorun yok şimdilik dedi. Benim şekerim olduğu için 37 içinde alırız böyle giderse 3 kilo civarı doğar dedi. Bu iki haftada bol bol kırmızı et kabak çekirdeği ve muz yedim onlar sanırım iyi geldi. 2000 gramı geçmesine çok sevindim aşırı rahatladım çok gergindim kaç gündür.
Evet bizde de sağlık hizmeti çok aşırıya kaçmış durumda, ama faydasını pandemide gördük. Diğer ülkeler yaşlı hastaları ölüme terkederken bizdeki hastaneler yine herkesi tedavi etti. Yoğun bakım ünitelerimiz ve hastanelerimiz çok iyi. Ben eğitim sisteminin hep özel okula dönmesinden ve özel hastanelerin pahalı olmasindan şikayetçiyim. Maaşımızı resmen özel okula yatırıyoruz. Başka çare de yok işten çıkış saatlerimiz mecburi kılıyor özel okula göndermeyi.Keşke bizde de sağlık bütçesi azaltilsa çünkü batacak diye korkuyorum. Hatta sağlık sektörünün güçlü olduğunu bildikleri için ne zamandır başta bakan olmak üzere tüm sağlık sistemine saldırıyorlar.
Ocak 27 mi hadi gözün aydın bı dahaki kontrolde de bana gün verecek nasip olursaGünümü aldım kızlar kısmetse 27 sinde doğuma giricem 38+3 te haftaya nst ye giricem bu hafta da sokmadı bebek 2650 gr hayırlısı bakalım
Gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsunEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Maalesef eğitim sistemimiz çok beter de keşke devlet bu yöne daha çok yönelse. Yine özel hastanenin yerine devlet hastaneleri büyük bir lütuf ama maalesef özel okullar çok büyük bir yara. Devlet okullarının hepsi aynı değil.Evet bizde de sağlık hizmeti çok aşırıya kaçmış durumda, ama faydasını pandemide gördük. Diğer ülkeler yaşlı hastaları ölüme terkederken bizdeki hastaneler yine herkesi tedavi etti. Yoğun bakım ünitelerimiz ve hastanelerimiz çok iyi. Ben eğitim sisteminin hep özel okula dönmesinden ve özel hastanelerin pahalı olmasindan şikayetçiyim. Maaşımızı resmen özel okula yatırıyoruz. Başka çare de yok işten çıkış saatlerimiz mecburi kılıyor özel okula göndermeyi.
Baya zorlamislar canım geçmiş olsunBenim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
Ben suan en cok bebegin altini temizlemek icin kotona ihtiyac duyuyorum diyer yandan,hastanede ne kadar kalcagin belli deilse eyer cocuga ne kadar elbise alirsan okadar iyi cunku geri cikiyo cocuk,deyisirken bi bakmissin isemis,en onemlisi bez deyisirken bile yapiyolar bebekler veyada deyistin bezi bantladin tmm bitti dedin bi bakdin bidaha yapmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?