2021 Şubat Anneleri

Ben de son zamanlarda horluyorum.hissediyorum.eşimde aynı salona kaçıyor benim aşırı tombikliğin sonu ..boğazım tıkalı gibi.

Yurtdışında doktorların normal doğum inatları var sanırım bu hikayeler yazılıyor hep forumda. Türkiye’de öyle değil. Gebenin isteğini her zaman ön planda tutuyorlar. Çok geçmiş olsun bundan sonrası için her şey güzel olacak eminim. Sağlıkla büyütün.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bebişinle sana canım. Hayırlı olsun. Bundan sonrası çok güzel geçer inşallah. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün inşallah.çok geçmiş olsun.

Cok tsk ederim ne guzel dua etmissiniz allah razi olsun

Evet nüfus yaşlı olduğu için herkes çok çocuk doğursun istiyorlar. Bir de sağlık hizmetleri konusunda hükümetler çok bütçe ayırmak istemiyor. Hamilelikte toplam 3 kez usg kontrolü yapılıyor diye biliyorum. Valla benim çalıştığım kurumda dünya kadar kesinti yapılıyor maaşımdan.

Keşke bizde de sağlık bütçesi azaltilsa çünkü batacak diye korkuyorum. Hatta sağlık sektörünün güçlü olduğunu bildikleri için ne zamandır başta bakan olmak üzere tüm sağlık sistemine saldırıyorlar.

Bende de gittikçe artıyor nefes darlığı. 3.katta oturuyorum aylardır asansör kullanmıyor eher katta dinlene dinlene çıkıyordum.ama artık maskeyle merdiven çıkamıyorum resmen nabzım benmde arada bir yükseliyor.bayılacak gibi hissediyorum
pandemi bizi çok yordu ya
Evet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Yaa gözünüz aydın öncelikle tebrik eder minnoş kızınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım. Umarım kızında sen de bir an önce toparlarsınız.

Bu topiğin 2. Bebek denmiş. Ben ilk bebeği kaçırdım mı? Biz şubat anneleri de hep Ocakta doğuracağız zaten

Nst de kimse yoktu ben gittigimde ctesi belki olur ama oda baya ferah zaten iki kisilik de olsa baya uzak birbirine eger hersey yolunda giderse nst odasindaki kizla 30 dakkada anlasirsiniz bende dayanamadim.belim agridi agrida gozukmeyince dedim biraz indirim.yap 30 dakkada anlasalim

Merhaba canım bebeğinin toparlanmasına sevindim bende de şeker varda meyvelerden özellikle muz yasak dedi bana diyetisyen nasıl yedin sen süt yulaf ezmesi muz karışımı yapsam mı diyorum bende arada tabi yarım muzla

Evet bizde de sağlık hizmeti çok aşırıya kaçmış durumda, ama faydasını pandemide gördük. Diğer ülkeler yaşlı hastaları ölüme terkederken bizdeki hastaneler yine herkesi tedavi etti. Yoğun bakım ünitelerimiz ve hastanelerimiz çok iyi. Ben eğitim sisteminin hep özel okula dönmesinden ve özel hastanelerin pahalı olmasindan şikayetçiyim. Maaşımızı resmen özel okula yatırıyoruz. Başka çare de yok işten çıkış saatlerimiz mecburi kılıyor özel okula göndermeyi.

Hanım özel hastanede hasta yatış bölümüne gidip doğuma gelirken yanınızda neler getireceğinizin yazılı olduğu bi liste veriyorlar. Aklınızda bulunsun isteyen alsın.

geçen gece alınan herseyi yıkayıp kurutma makinasının hijyen bölümünde kuruttum 6 saat sürdü yıkanması kurutması ütülenmsi yerleşmesi cidden yordu ama deydi.

Bu arada bilgisi olanlara bi sorum olacaktır. Çocuk için 2 beşik aldık bitanesi joie park yatak biride cibinlikli yuvarlak sepet beşiklerden. Doğal olarak iki adette yatak aldık biri yaylı yatak biri ise yumuşak pamuklu ilk önce eve geldiğimizde hangisinde yatıralım yaylı yatak sert ama pamuklu yatakta çok yumuşak ?

Günümü aldım kızlar kısmetse 27 sinde doğuma giricem 38+3 te haftaya nst ye giricem bu hafta da sokmadı bebek 2650 gr hayırlısı bakalım
Ocak 27 mi hadi gözün aydın bı dahaki kontrolde de bana gün verecek nasip olursa

Maalesef eğitim sistemimiz çok beter de keşke devlet bu yöne daha çok yönelse. Yine özel hastanenin yerine devlet hastaneleri büyük bir lütuf ama maalesef özel okullar çok büyük bir yara. Devlet okullarının hepsi aynı değil.

Baya zorlamislar canım geçmiş olsun

Yeni doğum yapan anneler hastanede nelere daha çok ihtiyaç duydunuz bizimle de paylaşır mısınız Feminas S Semos
Ben suan en cok bebegin altini temizlemek icin kotona ihtiyac duyuyorum diyer yandan,hastanede ne kadar kalcagin belli deilse eyer cocuga ne kadar elbise alirsan okadar iyi cunku geri cikiyo cocuk,deyisirken bi bakmissin isemis,en onemlisi bez deyisirken bile yapiyolar bebekler veyada deyistin bezi bantladin tmm bitti dedin bi bakdin bidaha yapmis.
Birde eyer emzircekseniz même uclariniza krem alin ben almadim ama hastaneden verdiler cok aci veriyo kanama oluyo.
Sutunuzden bir damla akitip ucuna surun dediler bana iyi geliyomus oyle onu deniyorum kremde verdiler birde onu surucem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…