- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
İnşallah güzel düşün güzel olsunYaa öylemi ayniyiz desene inşallah senin haftalarini gorurumde 2 kilo ustune cikar bizimkide
Oyy gözün aydınEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Paylasmasam sizleride kokitmim col kotu gecen bi dogumum oldu 3 gun suren bir dogum ve kemiklerime kadar yorulan ben bitkin haldeyim .Oyy gözün aydınsağlıkla büyüt kuzucuğunu. Sen ve bebiş nasılsınız?
Doğum hikayeni paylaş lütfen müsait olunca merak ederiz
Rabbim afiyet versin ikinize de... Kızlar aceleci oluyor geneldeEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Gözünüz aydın olsun maşallah sağ salim kavuşmuşsunuz bebişinize. İkiniz de iyisinizdir inşallah. Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsinEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Maşallah hayırlı olsun. En kısa zamanda evinize gidersiniz maaile. 2. Bebeğimizde geldiEvet cnm dogurdum tam 1 ay once geldi bugun dogdu 5subat yerine 5ocak oldu
Normal doğum da, aslında olmaması gereken bir normal doğum... şimdi ben de yeni okudum durum postlarını, fransada yaşıyor. Ah ah Allah bildiği gibi yapsın bu yabancı doktorları...Gözünüz aydın olsun maşallah sağ salim kavuşmuşsunuz bebişinize. İkiniz de iyisinizdir inşallah. Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsinNormal doğum mu oldu?
Benim de 5 Şubat gözüküyor ama henüz hareket yok
32de çalışabilir aldıysan 37ye kadar çalışamaz raporu alman gerekiyor canım. Ben 36da almayı düşünüyorum.32 çalışabilir raporunda analık izin başlangıç tarihi yazıyor. Tekrar çalışamaz raporu almamıza gerek var mı rapor bittiğinde?
Merhaba testin adını duymamıştım ama bi daha ki kontrolümde bu amaçla tahliş isteyeceğini söyledi doktorum, 35. haftada yani.Kızlar kullandığım hamilelik uygulamasında bugün b tipi streptokok testini yaptırın diyor normal doğumda bu bakteriler bebeğe geçerse tehlikeli diyor.
böyle bi test yaptıran ya da duyan var mı?
Yaa ben denk gelmemiştim hiç yazılarına. Rabbim cümlemizi iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsınNormal doğum da, aslında olmaması gereken bir normal doğum... şimdi ben de yeni okudum durum postlarını, fransada yaşıyor. Ah ah Allah bildiği gibi yapsın bu yabancı doktorları...
Cumartesi öğlene kadar çalışıyor ya çalışanlar hep o güne almak istiyorlar bende tam günüm o zaman oluyor 36+0 o yüzden öyle alıyorumbi daha kontrol hakkımın son günü giderim sonra da inşallah doğuma giderim diyorum
Benim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.Gözünüz aydın olsun maşallah sağ salim kavuşmuşsunuz bebişinize. İkiniz de iyisinizdir inşallah. Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsinNormal doğum mu oldu?
Benim de 5 Şubat gözüküyor ama henüz hareket yok
Benim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
En sondage dun aksam yani 04.01.2021ile 05.01.2021 baglayan gece cok dayanilmicak sekilde sanci Var ama acilma yok sonunda sanci alici igne vurdular onunla baya rahatladim,hic sancim olmadi.
Habire suni sanci verdiler acilma olsun diye sabah tam acilma oldu,doguma aldilar ama dogumda zor gecdi cocugun kafa buyukdu cikmadi destek amacli cekdirmeyle cekdirdiler,cekmenin hamlesiyle cocugun umuz kemigini cattlatilar.
En sonundada bana 10 tane dikis atti dogumu sonlandirdilar.
Ama bende bittim kizimda kuvezde bi kac gun gelisimine bagli iyi gelisimi olursa cikarcaklar yoksa bir sure daha tutacaklar
Ben de bunu merak ediyorum bir de çalışabilir raporunu müdüre verdim bunun tam olarak ne olduğunu anlamamış. İşlenmesi gerekiyor mu? Sadece dosyana koyacam dedi32 çalışabilir raporunda analık izin başlangıç tarihi yazıyor. Tekrar çalışamaz raporu almamıza gerek var mı rapor bittiğinde?
Öyle valla çok önemli bişey olmadıkça gitmem diyorum şu 3 hafta bi sağ salim bitseEvet valla bende esim.izinli ya cocugu bırakıyordum ya onunla geliyorduk bi bugun ekstra izin aldi 32 haftalik rapor için yol uzun olunca otobüste sefil olmim.istedi. Aynen ctesiden sonra ekstra bir muayne parası daha odemeden bitirsin insallahbu zam bizi mahfetti ben gittigimde hic kabalaligada denk gelmedim aslında 8-9 gibi belki kalabalik oluyodur yafa sansima denk gelmemisimdir
Allah bir ömür sağlıkla huzurla büyütmeler nasip etsin çok şükür almışsın kucağına gözünüz aydınBenim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
En sondage dun aksam yani 04.01.2021ile 05.01.2021 baglayan gece cok dayanilmicak sekilde sanci Var ama acilma yok sonunda sanci alici igne vurdular onunla baya rahatladim,hic sancim olmadi.
Habire suni sanci verdiler acilma olsun diye sabah tam acilma oldu,doguma aldilar ama dogumda zor gecdi cocugun kafa buyukdu cikmadi destek amacli cekdirmeyle cekdirdiler,cekmenin hamlesiyle cocugun umuz kemigini cattlatilar.
Ama bende bittim kizimda kuvezde bi kac gun gelisimine bagli iyi gelisimi olursa cikarcaklar yoksa bir sure daha tutacaklar
Ne kadar çok zahmet çekmişsiniz. Acılarınız günahlara kefaret olmuştur inşallah, doğumdan tertemiz çıkmışsınızdırBenim tarihle aynisiniz ozman.benim suyum birden geldi gece 2 subatin gecesi geldim acile 3 subat bekletiler sancilar hafif basladi 4 subat cok sidettlendi yine bekletiler acilma olmadigi icin hic.
Canınız sağolsun üzülme. Sonrasında mutlu huzurlu babasının hep yanında olduğu bir ömrü olsun. Doğum sonrası da sen her şeye yetersin Allah’ın izniyle. İnşallah uslu bir kuzu olurda kolayca dışarıda her işini halledersin.Yok canm.daha erken kabul etmedi
Cok.erken olur kuvoze girerse.uzulursn dedi
38+2de alicak ksmetse ama bakalm nasil olcak
Insallah sen de istedgn tarihte istedgn sekilde dogum yaparsin
Ya cok ama.cok tesekkur ederm.hepimiz innnsallahhh ailemzle birarada mutlu huzurlu yasayalimCanınız sağolsun üzülme. Sonrasında mutlu huzurlu babasının hep yanında olduğu bir ömrü olsun. Doğum sonrası da sen her şeye yetersin Allah’ın izniyle. İnşallah uslu bir kuzu olurda kolayca dışarıda her işini halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?