- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Olan neyse o 1 numaraTüh keşke bende çocuk bezi alsaydım yaa kaç numara çocuk bezi aldınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan neyse o 1 numaraTüh keşke bende çocuk bezi alsaydım yaa kaç numara çocuk bezi aldınız![]()
Hehe o da olabilir bastırıyor minikler. Ben de oluyor idrar kaçırma. Hele hapşırıncaBen mantar için 3 tane fitil kullandim biraz azaldı şimdi yeniden su gibi başladı. Herhalde hormonlardan diyorum.
Bende 3 li fitil kullandım geçmişti dediğin gibi 1 hafta olmadan daha yoğun şekilde başladı nuran hanım a gidene kadar bende sirkeli su yapıyım bari sağol canım
Son 1 haftadır ayakta durdukça akıntı oluyor acaba idrar mı kaçırıyorum diyorum anlamadim![]()
He evet aynı gidiyoruz. Benim ilk bebek normal doğum bekliyoruz ama bakalım. Doğum kanalına girmemiş. Kafası sol kasığımın orda. Bol bol yürüyüş yap dedi doktor.Bende dun gitmiştim 2.600 gr olmus bebis, dogum tarihlerimiz ayniya yazayim dedim:) sezeryan miydi sizin?
Doktorum erkek bebekler daha çok yoruyor kızlardan dedi gerçekten kızımda böyle değildim uykusuzluğa şimdiden başladım doğunca zombi gibi gezerim artık sağlıkla doğsunlar da razıyız uykusuzluğaKızım böyle değildi hem erken doğmuştu bu haftada hemde zayıftı. Ama bu başka, oğlan cidden başka ... Daha zorluyor inanın yatmak başka kalkmak başka Rabbim tüm gebelre yardim etsin
Maşallah seninki de iyi hızlı gidiyor![]()
Bugün bende doktordaydım ya forumu hiç okuyamadım. Hayırlı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin minik kuşGünaydın 30 dklık nts sürecim başladı. Kordon hafif boynu kapatıyormuş haftasonu kötüydüm herhalde o gün oldu. Çok hareketli durmuyor ki hareket azalırsa hemen gel dedi. Ağrılarım yüzünden rahim içi yapışıklıktan süphelendi artık o yüzden mecbur spinal olacak eğer yapışıklık varsa temizlerek ameliyatı bitirecek. Şu an rahim duvarı 3e inmiş o da daha fazla inerse erken sezeryan sebebi dedi. Akciğer geliştirici vurmadan en erken 23 ocakta alırım dedi. Nstye göre daha net bi tarih belirlicez.
Hayırlı olsun canım gününüz darısı başımıza inşallah bizede 25 ocakta gün vermek için çağırdı bakalım ne zaman olacak hayırlısı olsun hepimiz içinGünaydın 30 dklık nts sürecim başladı. Kordon hafif boynu kapatıyormuş haftasonu kötüydüm herhalde o gün oldu. Çok hareketli durmuyor ki hareket azalırsa hemen gel dedi. Ağrılarım yüzünden rahim içi yapışıklıktan süphelendi artık o yüzden mecbur spinal olacak eğer yapışıklık varsa temizlerek ameliyatı bitirecek. Şu an rahim duvarı 3e inmiş o da daha fazla inerse erken sezeryan sebebi dedi. Akciğer geliştirici vurmadan en erken 23 ocakta alırım dedi. Nstye göre daha net bi tarih belirlicez.
Benim de bugün randevum var ama gecesi çok zor geçiyor çok sancım var aniden bıçak saplanmaları gibi ağrı da girip çıkıyor kasılıp kalıyorum. Alt tarafa doğru çok baskı var belimde çok ağrı var ama eminim nst ye girince yine hiçbir şey çıkmayacakBugün bende doktordaydım ya forumu hiç okuyamadım. Hayırlı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin minik kuş![]()
Ay gün ağrıları derler eskiler hep belimde benimde oluyor ağrı nst de bir şey çıkmadı doktor susuzlukta yapar kasılma bol bol su iç demiştiBenim de bugün randevum var ama gecesi çok zor geçiyor çok sancım var aniden bıçak saplanmaları gibi ağrı da girip çıkıyor kasılıp kalıyorum. Alt tarafa doğru çok baskı var belimde çok ağrı var ama eminim nst ye girince yine hiçbir şey çıkmayacak![]()
Ben de okudum onu susuzluk kasılma ve yalancı sancı yapabiliyormuş ama günde 2 litrenin altına düştüğüm yok hatta genelde 3 litreyi tamamlamaya çalışırım buna rağmen susuz kalıyor olabilir miyim acabaAy gün ağrıları derler eskiler hep belimde benimde oluyor ağrı nst de bir şey çıkmadı doktor susuzlukta yapar kasılma bol bol su iç demişti
Valla hiç öyle sancılarım olmadığı için anlayamıyorumBenim de bugün randevum var ama gecesi çok zor geçiyor çok sancım var aniden bıçak saplanmaları gibi ağrı da girip çıkıyor kasılıp kalıyorum. Alt tarafa doğru çok baskı var belimde çok ağrı var ama eminim nst ye girince yine hiçbir şey çıkmayacak![]()
Aynı ağrı bende de var ,pelvis pubis arası bi yerler. Çatı mı genişliyor ya da bebek kafasını mı kanala sokmaya çalıştığından oluyor acaba?
Selam kızlar hastane çantasına kaç tane iç çamaşırı koymak lazım
Bide hastabezi aldırdım eşime ama aşırı büyük kenarlarını falan kestim hatta ortadan kestim
Sizler nasıl hastabezi alıyorsunuz bu ortaboy 77 kg üzeri içinmiş
Kızlar doğum çantasını hazırladım eksik olan birsey varmı acaba?
Kendim için ve genel ;
1 resim çekilmek icin sabahlık
3 pijama takımı
3 takım ic çamaşırı alt üst
2 emzirme sutyeni niyetine sütyen
1 triko Hırka
3 çift çorap
Terlik
Göğüs pedi
Cerrahi Maske
Tuvalet kağıdı
Lohusa pedi (ben bebek bezi kullanıyorum oğlumda baya iş görmüştü :) )
Bebek için;
2 takım battaniyeli hastahane çıkışı
3 tane altli üstlü takim
Eldiven
Ağız bezi
Şapka
Çorap
Emzik
1 muslin pattaniye
1 kalın hastahane cikisi kullanmak icin battaniye
18 tane bebek bezi
Islak mendil
biberon koymadım bitek lazim olmaz diye ama onuda ekleyeyim olmadı
inşallah arkadaşım, hayırlı haberler al sende o gün.Hayırlı olsun canım gününüz darısı başımıza inşallah bizede 25 ocakta gün vermek için çağırdı bakalım ne zaman olacak hayırlısı olsun hepimiz için
amin hepimizin ki inşallah, çıktı mı tahlillerin ilaca başlattı mı seni.Bugün bende doktordaydım ya forumu hiç okuyamadım. Hayırlı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin minik kuş![]()
Doğum için her zaman son adet tarihi baz alınır canım ileri yada geri olması bebeğin yapısı ile ilgili diyor benim doktor. Önemli olan zat a göre haftanArada bir gelen sancılarım dün gece nerdryse 15 dk da bir gelmeye başladı 30 40 saniye sürüp geçiyodu dedim acaba doğum mu bu
Kıyafetleri paketlemiştim ama çantaya koymamıştım gece sancılar uyutmadı kalktım herşeyi yerleştirdim nolur nolmaz diye
Bir yandan 20 lik diş ve kırılmış diş ağrısı da eklendi ağrılarıma
Birazdan sağlık ocağına gidicem
Benim adet tarihime göre ilk 25 Şubat gözükmüştü doğum sonra gitgide 12 şubata indi usg kağıdında
Şuan 34 haftalığız ama doktorda 1 2 hafta önde çıkıyor hep en başından beri
Şimdi Allah korusun doğum falan olursa hangisi baz alınır acaba
Haberdar et canım inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın. Usg ölçümleri doğum için baz alınmıyor diye biliyorum yanlışta olabilir.Arada bir gelen sancılarım dün gece nerdryse 15 dk da bir gelmeye başladı 30 40 saniye sürüp geçiyodu dedim acaba doğum mu bu
Kıyafetleri paketlemiştim ama çantaya koymamıştım gece sancılar uyutmadı kalktım herşeyi yerleştirdim nolur nolmaz diye
Benim adet tarihime göre ilk 25 Şubat gözükmüştü doğum sonra gitgide 12 şubata indi usg kağıdında
Depend marka kilot gibi bir ped çıkmış gördünüz mü hiç. Bedeninize göre ondan alırsanız yeterli. Ben sadece atlet aldım, terleme olur diye onun dışında alt çamaşır almadımSelam kızlar hastane çantasına kaç tane iç çamaşırı koymak lazım
Bide hastabezi aldırdım eşime ama aşırı büyük kenarlarını falan kestim hatta ortadan kestim
Sizler nasıl hastabezi alıyorsunuz bu ortaboy 77 kg üzeri içinmiş
Arada bir gelen sancılarım dün gece nerdryse 15 dk da bir gelmeye başladı 30 40 saniye sürüp geçiyodu dedim acaba doğum mu bu