2021 Şubat Anneleri

Kızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi

Eklentiler

• 08A3671F-2C6F-43D0-924C-2D859737AF2B.webp
    08A3671F-2C6F-43D0-924C-2D859737AF2B.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 44
İşte en son salı vermişsin ya bugğn cuma daha vermedin mi ondan sonra dedim ☺☺ Yanlış mı anladım acaba
1390 dan sonra hastane almaya gerek yok dedi doktor da tabi. İki kat ilerliyor hep yeterli , salı günü muayeneye gel dedi :dua:

Merhabalar kızlar, bat 4 gün varken bhcg sonucum 64,7 çıktı, Ebe haftaya günüm geçince tekrarlamam gerektiğini söledi. Değerim normal değil mi kızlar?

Kızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
Ciddi bir şeyi hiçbir doktor senden saklayamaz ki. Fazla ehvam sana zarar, evrene az olumlu mesaj yollamaya bak, kötü şeyleri tasavvur dahi etme😉yat dinlen yorulma derken doktorun psikolojik olarak da yorulmaman gerektiğini belirtseydi. Bazı düşünceler insana dünyana işlerinden daha ağırdır. Dikkatli ol.🙏🙏

Ciddi bir şeyi hiçbir doktor senden saklayamaz ki. Fazla ehvam sana zarar, evrene az olumlu mesaj yollamaya bak, kötü şeyleri tasavvur dahi etme😉yat dinlen yorulma derken doktorun psikolojik olarak da yorulmaman gerektiğini belirtseydi. Bazı düşünceler insana dünyana işlerinden daha ağırdır. Dikkatli ol.🙏🙏
Ah can çıkar huy çıkmaz demişler yaaa... keşke ben de rahat olabilseydim ☺️ Sağlıklı olsun da ben hep böyleydim 😂

Bnde pzt kese görmeye gidicem iki yıldır uğraşıyoruz ins bu sefer görürüm🤲
İnşallah canım bizde 1.5 senedir istiyoruz ve eşimle farklı şehirlerde yaşıyoruz maalesef. Olursa benim için can yoldaşı olacak bebeğim. Allahım annelik duysunu yaşamayı nasip etsin bizlere inşallah 🤲🏻 Ellatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Cogu gebelıkye hamılelıgın basında yerlesmeyle beraber olablr cnm bnlar lendını cok yorma dınlen, eger cok olsaydı zaten kanama bolgen progestan verrdı demekkı kucuk bı alan ve zamanla gecıcek ıns

Canım arkadaşımın hamileliğinin başlarında da aynı şekilde kanama alanı var demişti, çok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğurdu🙏🏻 İnşallah seninde sıkıntın olmaz doktor önemsemediyse sende kafana takma

Cogu gebelıkye hamılelıgın basında yerlesmeyle beraber olablr cnm bnlar lendını cok yorma dınlen, eger cok olsaydı zaten kanama bolgen progestan verrdı demekkı kucuk bı alan ve zamanla gecıcek ıns
Ay inşallah kuzum ya zaten baştan beri progestan vajinal jel kullanıyorum

Canım arkadaşımın hamileliğinin başlarında da aynı şekilde kanama alanı var demişti, çok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğurdu🙏🏻 İnşallah seninde sıkıntın olmaz doktor önemsemediyse sende kafana takma
Sağol kuzum benim inşallah bir sıkıntı olmaz 🙏 çok önemsemedi doktor zaten

Kızlar merhaba ben adet olacağım gün kan tahlili de 113 çıktı 2 gün sonra 183 tekrar 2 gün sonra istedi doktor 312 çıktı 2 katı artmıyor ilk artış yüzde 60 2.artış yüzde 70 bu şekilde olup sağlıklı gebeliği olan varmı acaba

Back
X