- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Bende de olmadı canımKızlar merhaba ben bişey soracağım kafama takıldı yerleşme kanaması oldumu sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de olmadı canımKızlar merhaba ben bişey soracağım kafama takıldı yerleşme kanaması oldumu sizde
Beta bu kadar düşükken kese gözükmez canım. Ben 6+0 da keseyi görebildim.Kizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum![]()
Maşallah ne güzel doğal yolla hamile kalmışsınız. Yumurtlama geç olmuş olabilir. Daha yeni yükseliyordur değer inşallah. Olmazsa da hemen hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. %96 diye okumuştum bir yerde.Kizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum![]()
Progestan bebeğin düşmesini engeller değerin güzel benim kimyasal oldundan bakmışlardı 10 mu ne cıkmıstı dr biz 15 in üstü olsun isteriz demişti o yüzden endişe etmeKızlar Merhaba doktorm benden progesteron testi istedi sanırım progesteron testide bebeğn sağlıklı yerleşip yerleşmediğini gösteriyormş tam net bir bilgi bulamadm doktorumada gidemedm anlayan arkadaşlar yardımcı OlablrmiDeğerim 40 çıktı?
Doktora sordun mu yada sordun mu. Lekelen e olursa gel demişti bana. Benimde karın ağrım hiç geçmedi uuyandımhala ağrıo ve gögüslerimde şiş değillerler küçülme olmuş. Sanki adet olucakmışım gibi hissediyorumBnde ,5+0 im bugun bndede leke başladı yine ne güzel durmuştu![]()
Senin kaç haftalık bence biz kuruyoruz suan herkesin belirtisi farklı benimde ara ara adet olcakmış gibi ağrım var ve göğülerim dolgun ama hassasiyet falan yok 6+1 im suanDoktora sordun mu yada sordun mu. Lekelen e olursa gel demişti bana. Benimde karın ağrım hiç geçmedi uuyandımhala ağrıo ve gögüslerimde şiş değillerler küçülme olmuş. Sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum
İlk gün gitmiştim cnm ins ilaç ve iğne kullaniyorum geçmişti ne guzelde azcik iş göreyim hemen geliyor neyse devamı yok Allah'tan akıntı seklinde..herhangi bi sıkıntı olsa kanaman olur canım içini ferah tutDoktora sordun mu yada sordun mu. Lekelen e olursa gel demişti bana. Benimde karın ağrım hiç geçmedi uuyandımhala ağrıo ve gögüslerimde şiş değillerler küçülme olmuş. Sanki adet olucakmışım gibi hissediyorum
Bugün yapKızlaar aranıza katılmayı çok istiyorum ❤ Son bir hafta. Ne zaman test yapsam kii![]()
Cevabına ilgine çok teşekkür ederm danm Allah tazı olsn yani bir nevi kimyasal yada başka bir problem olmadğnı gösteren bebeğn Allahın izniyle rahim içine yerleşyğni gösteren bir testmiProgestan bebeğin düşmesini engeller değerin güzel benim kimyasal oldundan bakmışlardı 10 mu ne cıkmıstı dr biz 15 in üstü olsun isteriz demişti o yüzden endişe etme
Ama senin kendini hiç yormaman gerek kuzum hiç iş yapma bırak kalsın bi kaç ay uzan hep. Doktor bana dedi kendini yorarsan ya da cinsel birleşme olursa kanama alanı harekete geçer diye ben yatıyorum sürekliİlk gün gitmiştim cnm ins ilaç ve iğne kullaniyorum geçmişti ne guzelde azcik iş göreyim hemen geliyor neyse devamı yok Allah'tan akıntı seklinde..herhangi bi sıkıntı olsa kanaman olur canım içini ferah tut
Kızım var cnm bı tane o yüzden sürekli yatamam elimden geldiğince kendime dikkat ediyorum gerisi Allah a emanet artık önceki dusuklerde hiç kalkmadan yattım yinede düştü yiyecek ekmeği varsa gelir ins tedbir benden takdir Allah'ınAma senin kendini hiç yormaman gerek kuzum hiç iş yapma bırak kalsın bi kaç ay uzan hep. Doktor bana dedi kendini yorarsan ya da cinsel birleşme olursa kanama alanı harekete geçer diye ben yatıyorum sürekli
Dört gözle heyecanla umutla bekliyorum bebeğimmmm
Bak orası çok doğru doktorlar da diyo sizin yaptığınız hiçbir fiziksel hareketle bebek düşmez diye. Allahım sana bağışlasın inşallah minnoşunuKızım var cnm bı tane o yüzden sürekli yatamam elimden geldiğince kendime dikkat ediyorum gerisi Allah a emanet artık önceki dusuklerde hiç kalkmadan yattım yinede düştü yiyecek ekmeği varsa gelir ins tedbir benden takdir Allah'ın
Amin cnm hepimizinkini insssBak orası çok doğru doktorlar da diyo sizin yaptığınız hiçbir fiziksel hareketle bebek düşmez diye. Allahım sana bağışlasın inşallah minnoşunu![]()
Benim şöyle olmustu değerim 1100 dü ama düzenli atmamıştı dr desi progestan bakalım 11 mi 10 mu ne çıktı biz 15 in üstü isteriz bebeğin tutunmasını sağlar progesteron demiştiCevabına ilgine çok teşekkür ederm danm Allah tazı olsn yani bir nevi kimyasal yada başka bir problem olmadğnı gösteren bebeğn Allahın izniyle rahim içine yerleşyğni gösteren bir testmi
2 güne bi tekrarlayın testinizi eğer düzenli artış var ise geç döllenme olmuş olabilir. Leke kahverengi ise korkulacak bişe olduğunu sanmıyorum. Beta değeriniz kese görünmesi için çok erken.Kizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum![]()
Anladm kuzum hayırlısı Allahtan çok sağolBenim şöyle olmustu değerim 1100 dü ama düzenli atmamıştı dr desi progestan bakalım 11 mi 10 mu ne çıktı biz 15 in üstü isteriz bebeğin tutunmasını sağlar progesteron demişti