İnş canımCanım cok geçmiş olsun allahım aratmasın inşallah hemen olsun peşine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canımCanım cok geçmiş olsun allahım aratmasın inşallah hemen olsun peşine
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun
Kuzum bende de kanama alanı var progestan jel kullanıyorum. Kendini asla yorma ve cinsel birleşmeden uzak dur doktorun bana söyledikleri. Hemen doktoruna git tedbir amaçlı korkma Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah ama için rahatlamış olurKızlar merhaba. 6+0da doktora gittiğimde, doktor kanama bölgesi gördüğünü ve kahverengi lekelenmem olabileceğini söylemişti ve progestan verdi. Bugün sabah pembe bir lekelenmem oldu. Az önce lavobaya gitiiğimde ince günlük pedimi dolduracak kadar kahverengi leke vardı ama hafif pıhtı da vardıRandevum çarşamba günü. Doktorumu aradım ama ulaşamadım. Ne yapsam acaba?
Ahhh kuzum yaa Allahım yardımcın olsun bir dahaki sağlıklı hayırlı bir gebelik olur inşallah. Çok geçmiş olsunKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
çok geçmiş olsunKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Bı doktora gidin bencede inşallah bir sıkıntı yokturKızlar merhaba. 6+0da doktora gittiğimde, doktor kanama bölgesi gördüğünü ve kahverengi lekelenmem olabileceğini söylemişti ve progestan verdi. Bugün sabah pembe bir lekelenmem oldu. Az önce lavobaya gitiiğimde ince günlük pedimi dolduracak kadar kahverengi leke vardı ama hafif pıhtı da vardıRandevum çarşamba günü. Doktorumu aradım ama ulaşamadım. Ne yapsam acaba?
Canım çok üzüldüm dediğin gibi Rabbimin bir bildiği vardir..Kızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
çok geçmiş olsun, Rabbim evladınıza uzun ömür versin... tez vakitte sağlıklı bir şekilde yeniden yaşarsınız bu süreci inşallah.Kızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
çok geçmiş olsun canım.rabbim inşallah sağlıklı evlat nasip etsin tekrar sanaKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Aynen canımCanım çok üzüldüm dediğin gibi Rabbimin bir bildiği vardir..
Amin canım inşçok geçmiş olsun canım.rabbim inşallah sağlıklı evlat nasip etsin tekrar sana
İnş canım. Ben 4+2 de değerim 1872 Di 4+4 de keseyi görmüştüm canım ikinciye gittiğimde de yolk sac oluşmuştu Bi sıkıntı yoktuAhhh kuzum yaa Allahım yardımcın olsun bir dahaki sağlıklı hayırlı bir gebelik olur inşallah. Çok geçmiş olsunSenin bthcg tam 2 katı artmıyodu sanırım yanlış hatırlamıyorsam dimi?
Guzel haberlerle gelıcek sın canm ınanıyorum lutfen ıcını ferah tutKızlar günaydın
Bütün gece sancım vardı ve kanamam oldu benim için dua edinbirazdan doktora gidicem İnş kötü haberlerle dönmem
![]()
Guzel haberler ver canm ınsBnde bugün Dr a gideceğim 2 düşükten sonra ilk defa gorebilirsem düzgün bir kese göreceğim kendimi çokta kaptirmiyorum sonu kötü olunca çok üzülüyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Rabbım hayrlı zamanda tekrr nasıp etsın ıns cnmKızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Eee yolk sacı bile görmüşsün sorun neydi acaba kanaman var mıydı ?İnş canım. Ben 4+2 de değerim 1872 Di 4+4 de keseyi görmüştüm canım ikinciye gittiğimde de yolk sac oluşmuştu Bi sıkıntı yoktu
Hemen bı doktora gıt cnm ıcını rahatlatKızlar merhaba. 6+0da doktora gittiğimde, doktor kanama bölgesi gördüğünü ve kahverengi lekelenmem olabileceğini söylemişti ve progestan verdi. Bugün sabah pembe bir lekelenmem oldu. Az önce lavobaya gitiiğimde ince günlük pedimi dolduracak kadar kahverengi leke vardı ama hafif pıhtı da vardıRandevum çarşamba günü. Doktorumu aradım ama ulaşamadım. Ne yapsam acaba?
Canım çok üzgünüm. Sağlıksız olduğu için senden ayrılmış olmalı. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.Kızlar malesef düşük yaptım. Çok üzülmedim çünkü hazırlıklı gittim hissetmiştim düşük yapıcağımı rabbimin bir bildiği vardır demekki sağlıksız gebelikti doktorumda aynısını söyledi. Umarım bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız![]()
Ahhh çok geçmiş olsun canım benim yaaKızlar maalesef günün ikinci kötü haberi, bebeğimin kalbi durmuş. Her işte bir hayır vardır. İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız