Ohhh çok şükür darısı kalp atışınaaGittim canim sıkıntı yok bebeği de gördük çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh çok şükür darısı kalp atışınaaGittim canim sıkıntı yok bebeği de gördük çok şükür
Kalp atımını gördü doktor ama çok küçük old için duyamazsiniz dedi vajinalde gerek yok dedi ki bnde istemezdim 2 hafta sonra çağırdı darısı sana insOhhh çok şükür darısı kalp atışınaa ❤![]()
İnşallahhhhhKalp atımını gördü doktor ama çok küçük old için duyamazsiniz dedi vajinalde gerek yok dedi ki bnde istemezdim 2 hafta sonra çağırdı darısı sana ins
5+1 canimİnşallahhhhhkaçıncı haftadaydın
Canim seninle aynıyız bende 4+3 um. Su içerken bile metal tadı alıyorum midem hep karışık çok erken değil miKaç haftalıksın canımmm? Benimde ağzımda bugün iğrenç bir tat başladı arkadaşımda mide bulantın olcak olabilir dedi biiii tırsmadım değillll. Ben 4+3’teyim
gecen hafta bende oyle idim progestani vajinal kullandim bide igne verdi 3 gundur sukur bise yok。 progestani yutunca karacigerde emzimlenirken %45 vucut atiyomus oyle demisti dr。 dikkat et bi cogumuzda oluyo korkmaKızlar merhaba. 6+0da doktora gittiğimde, doktor kanama bölgesi gördüğünü ve kahverengi lekelenmem olabileceğini söylemişti ve progestan verdi. Bugün sabah pembe bir lekelenmem oldu. Az önce lavobaya gitiiğimde ince günlük pedimi dolduracak kadar kahverengi leke vardı ama hafif pıhtı da vardıRandevum çarşamba günü. Doktorumu aradım ama ulaşamadım. Ne yapsam acaba?
Canım normaldir ama şiddetli olursa doktora git mutlakaKızlar kasık ağrısı ve bel ağrısı var bende de bugün ya korkuyorum bir şey olacak diye dua edin bana bir şey olmaz inşallah
Bizdede oluyo ara ara adet olacskmışız gibi bence panik yapmaŞiddetli değil ara ara vuruyor ilk hamileliğimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum Allah yardımcımız olsun haftaya pazartesi randevum devam ederse erken gitcem herhalde
Yaa bende anlamadım canım metal değil ama acı bi tad geliyor bana da. Napsam geçmediiiiiCanim seninle aynıyız bende 4+3 um. Su içerken bile metal tadı alıyorum midem hep karışık çok erken değil mi![]()
İnşallahhhhh![]()
Vajinal alınca da hep dışarı bcikiyor bı de kaşıntı yapıyor bnde daha da arttırmisti lekeyi ağızdan alınca durdu tabi proluton un da etkisi vargecen hafta bende oyle idim progestani vajinal kullandim bide igne verdi 3 gundur sukur bise yok。 progestani yutunca karacigerde emzimlenirken %45 vucut atiyomus oyle demisti dr。 dikkat et bi cogumuzda oluyo korkma❤
Benn benMerhaba kızlar, hamilelik öncesi sigara içen var mı? Beklenmedik gebelik oldu benimkisi daha doktora gitmedim evde gördüm testi ama sigarayı bırakmak çok zorladı beni. Başka yaşayan var mı bu durumu
keseyi gördük herhangi bir problem görünmüyor 2 hafta sonra da kalp atışına gidicez bakalım :)Canım yükselmen çok normal maşallah çok sağlıklı artıyor hatta. Bebişin seninle2 günde bir 2 katına artıyor değer
Hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınız kaçta gördünüzkeseyi gördük herhangi bir problem görünmüyor 2 hafta sonra da kalp atışına gidicez bakalım :)
teşekkür ederim beta hcg oranı 1820'lerdeydi gördük keseyi çok şükür :)Hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda duyarsınız kaçta gördünüz
Kızlar doktordan geldim şükür kese iyi,bebeği de gördük Dr kalp atımı var dedi ama çok küçük olduğu için duyamazsiniz iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı iğnelere devam Rabbim herkese mutlu haberler versin iki yıldır bunu duymak için ugrasiyorduk şükür nasip oldu
Hadi hayırlı olsun aramızda bir gün var bende önümüzdeki salı gidicem inşallah duyariz kalp atisinikeseyi gördük herhangi bir problem görünmüyor 2 hafta sonra da kalp atışına gidicez bakalım :)
Yaparlar muhtemelen ben direk gidip verdim tahlil aile hekimineSlm kizlar.Bende idar testinde ikinci cizgiyi goreli 5 gun oldu.Reglim geceli de 5 gun oldu.Bugun aile hekiminden randevu almaya calistim ancak alamadim.Randevusuz gidince test yapiyorlar mi bilginiz var mi acaba?
Cok tesekkur ederimYaparlar muhtemelen ben direk gidip verdim tahlil aile hekimine