2021 Şubat Anneleri

Ben acil bölümüne gittim belki ondan mı vermedi bilmiyorum canım
Şuan gelmiyor zaten durdu gibi iyice rengi açığa döndü normal akıntı gibi inşallah grlmez bi daha
Bol bol su içip yatıyorum
Evim aldı başını gidiyor ama napayım😄😄
İyi hadi durur ins benim evde öyle lekenin geçmesini bekliyorum onun da mübarek geçeceği yok gibi

Bana da Dr kanamanın aspirin ile alakası yok dedi kanama alanı yok dedi kanaman olsada adpirini kesmiycez dedi proluton vuruluyorum 3. Aya kadar haftada bir yine de ona ragmen geliyor leke.bnde bulantı sabahları oluyor ama çıkarmıyorum kızımda da öyleydi bı de göğüslerim çok hassas
Goguslerimde pek fazla hassasiyet yok gibime geliyo benim hatta diyorum hic siskinlik yok yine yumusaklar elleyince midemde dun az bise varfi bulantim cikarmadim ama gecdi bugunde hic yok nerdeysd sadece acikdigim anda suan midem kazinir gibi oldu bulanti deilde

Allah bozmasın canım ya bizim de bu hafta sonu nişan var cici eltilerimle iyi oluruz inşallah benim kimseyle sorunum yok 5 temmuzda da diğer eltim gelecek yan binama hayırlısı diyoruz
Hayirlisi canim sana bulasmayan yilan bin yasasin bos ver evin ayri herseyin ayri kitle kapini oten kpoekler kapida kalir

Goguslerimde pek fazla hassasiyet yok gibime geliyo benim hatta diyorum hic siskinlik yok yine yumusaklar elleyince midemde dun az bise varfi bulantim cikarmadim ama gecdi bugunde hic yok nerdeysd sadece acikdigim anda suan midem kazinir gibi oldu bulanti deilde
Senin artık HCG yukselmistir ondan öyle olabilir

Arkadaslar progestan hap kullanip mide bulantisi yasayan var mi?

Back
X