Yazayım canımaaa bize de yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazayım canımaaa bize de yazarmısınız
Adanadamisiniz, ne güzel hangi doktora gidiyorsunuz ben de AdanadayimBende kendi kendime nazar değdireceğim diye çok korkuyorum.sonra halsizlik ve gaz problemine şükret daha kötü geçirenler var diye kendimi motive ediyoeum.
Bende ıhlamur yapıp ballı propolis sıkıyordum içine geçen hafa öğrendim bitki çayları düşük/erken doğum tehlikesi yaratıyormuş.
Bana da ateş basması oluyor. Çorapsız gezmiyorım. Adana`da bu sıcakta çok zor olsa da ..![]()
Ben aile hekiminde yaptirmistim canimNeden Zeynep Kamilden hoşlanmadığım bugün Bi daha hatırladım kızlar. Doktorum toksoplazma rubella testlerini istemişti. Ücretsiz izne ayrıldığımdan artık her kuruşun önemi var diye devlete randevu aldım. Gittim Dr yok her zamanki gibi suratsız asistan, bi önceki gebenin serili havlu kaldığını bile kaldırmadan uzan dedi.Mecbur uzandık, testleri sordum onları gebelikten önce yaptırıcaktınız Bi anlamı yok dedi. Velevki önce yaptırdım negatif ama bir şeye dokundum bulaştı gebeyken napıcam dedim. Aynı mantıkla zaten ikili üçlü dörtlüye de gerek yok dedim çıktım. Önceki gebeliğimde ankarada Zübeyde Hanımda yaptırdım gebeyken. Devlette yaptıran varsa gebeyken bu testleri beni yeşillendirirse sevinirim. Ona göre şikayet edicem.
Bende anadolu yakasındayım devlete gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum istersen özelden yazayım
ben de aynı durumdayım doktor arıyorum
bana arkadaşlaırmdan sunulan seçenekler
avicenna tülin hanım
central hospital fatmanur hanım
medipol sema hanım ama araştırdım ve içime sindi mi hayır napıcam bilmiyorum
Ayaklarına sıcak su torbası koy bi kaç gün. Gaz sıkışması oluyor kabızlıktan sanırım,sancısı beni mahvetti.Geçiyor inşallah. Kabızlık oldu bende de. Kuru kayısı hoşafı deneyebilirsin.
Ay ben cuma gidemicem yaa esim nöbette olacak pazartesi de gidemicem yine eşimin nöbetine denk geliyo sali da gidemicem sabah işten 9 da geliyo ve saat 7.30 da gidip sira almak gerekiyo çarşamba günü sabah gidip sira alcam mecburCanım hoşgeldin
Kız o zaman benmde gözükür mü acep
Bende paxartesi gitmeyi düşünüyodum![]()
Ay ben cuma gidemicem yaa esim nöbette olacak pazartesi de gidemicem yine eşimin nöbetine denk geliyo sali da gidemicem sabah işten 9 da geliyo ve saat 7.30 da gidip sira almak gerekiyo çarşamba günü sabah gidip sira alcam mecbur![]()
İstanbul Anadolu yakasındaysanız ben Çamlıca medipole gidiyorum :) Nur Betül Demirel doktorum çok memnunum instagramı da varÇok sağol canım
Sabahlaro midem çok kötü oluyor yaa yani bulanmıyorda ama sanki mideye bişey dokunır ya ağrır aynı öyle yanıyo ağrıyo yemek borum yanıyo![]()
Canım benim asmde yapılmıyor. Asmdeki ebemize anlattım o da şaşırdı Zeynep kamilde gebeyken çok yaptıran hastam oldu ne saçmalamış o dedi.Ben aile hekiminde yaptirmistim canim
Ben de oraya gidiyorum ama dr um başka:)İstanbul Anadolu yakasındaysanız ben Çamlıca medipole gidiyorum :) Nur Betül Demirel doktorum çok memnunum instagramı da var
Üsküdar bendeAnadolu yakasında kim nerede bende beykozdayım
Zeynep hanıma gidiyo çoğunlukBen de oraya gidiyorum ama dr um başka:)
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim özellikle uzak durmak istedi benden tutunma aşamasında zarar görmesin diye bende aynı fikirdeydim zaten önce bi doktora gidelim danışalım dedik doktorum ben müsade ettiğim sürece bi problem olmadığını perhize gerek duymadığını söyledi bunun üzerine sadece 1 kere ilişkiye girdik Ve hafif lekelenme bende de oldu ama hemen geçti bence siz de doktorunuza danışınKızlar bi sorum var
İlişkiye şu dönem nasıl yaklaşıyorsunuz
Benim başta kanama ve leke olduğu için tedirginim iki gün sürdü sonra bitti
Eşime de açıklıyorum ama çok zorlamasa da biraz tripli bu konuda
![]()
Ayşe Hanıma gidiyorum arkadaşım sıkıntılı bi gebelik yaşamıştı, çok memnun kalmıştı doktorundan illa ona git dedi, ben de memnunum şu an.Zeynep hanıma gidiyo çoğunluksiz hangisine gidiyorsunuz