Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 homozigot 1 heterozigot mutasyonlarım var. Aslında hangi geninizde olduğu sormak istemiştim. Mesela faktörv leiden homozigotsa tartışmasız direkt veriliyor çok önemli bi gen. Benim pai serpine 4g/4g homozigot mhtfrc677t heterozigot . Bu genlerle kimi dr gerekli kimi dr gereksiz diyor. Kıyaslma yapmak adına sormuştum arada kalmak çok kötü bi durumBen homozigotum şimdi ecopirin ilaç kullanıyorum bu hafta iğneye başlama olasılığım çok yüksek ancak iğne fobim olduğu için doktorum erteledi yoksa en başında verecekti
Evet canım karından baktı elimden gelse her gün gidicem doktoraBende merakkk içindeyimmm acabaaa ne durumda karından mı görüldü kuzum?
Siz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤![]()
Evet bu aralar bende hep yoğurtlu şeyler yiyesim geliyor mideme iyi geliyor
Bulantı yok ama yanma çok var
Rabbim sağlıkla afiyetle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin❤❤❤
Benim ikinci olacak ins. Çok heves ediyorum alışveriş yapmak için ama cinsiyeti belli olmayınca alasim gelmiyor.Siz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤![]()
Gunaydın kızlar, sabah 8de baslayan ıs hayatı maskeli gecen gunler yorucu ve sıkıcı malesef,
Ne yalan söyliyim ben de güvenemiyorumOğluşların adını ben koydum. Bunu eşim ben koyucam dedi. Hiçte güvenemiyorum bu konuda ama söz verdik artık.
Pai 4g/5g sanırım biri diğeri de homozigot tam detay hatirlayamadim suanBenimde 1 homozigot 1 heterozigot mutasyonlarım var. Aslında hangi geninizde olduğu sormak istemiştim. Mesela faktörv leiden homozigotsa tartışmasız direkt veriliyor çok önemli bi gen. Benim pai serpine 4g/4g homozigot mhtfrc677t heterozigot . Bu genlerle kimi dr gerekli kimi dr gereksiz diyor. Kıyaslma yapmak adına sormuştum arada kalmak çok kötü bi durum![]()
Bnmki mthfr1298c homozigot,pai4g/4g bı tane kızım var onda hicbiseyim yoktu sonrasında 2 kürtaj geçirdim coraspin+oksapar 0.4mg kullanıyorum her gün şimdilik bı sıkıntı yok çok şükür Dr riske atmadı benim gibi olan bütün hastalarıma kullandirdim sağlıkla kucaklarına aldılar dediMerhaba hangi genlerinizde mutasyon vR sizin?
H hayatyolcusuyum merhaba sizde sanırım kn sulandırıcı iğnw ve hap kullanıyorsunuz ? Benimse mutasyonlrım var da . Kızımda mutasyonlrı bilmemie tağmen gitmiş olduğum prof ipne hap kullandırmadı ve sağlıklı bi şekilde kızımı dünyaya getirdim. Şimdi başka bi dr a gidiyorum. O iğne w hap kullanmalısın diyor. Rapor çıkRtmK için gittiğim dr gerel yok neden kullancaksın diyor. Kafam karıştı iyice sizilerin mutasyonlarınız neler acaba?
Sorma bak bak bitiremiyorum :) eşim de şimdiden bişeyler almaya çalışıyo diyorum daha erken dur :) ikimizde dayanamıyoruzSiz de bebek kıyafetlerine beşiklere vs bakıyor musunuz? Benim çok hoşuma gidiyor ❤![]()
Kalp atışını soracaktım akşam uyudum kaldımkalp atışından bahsetmişti Storycan. Siz mi soruyorsunuz nasıl oluyor ultrason kağıdında mı yazıyor. İlkinde de bunda da gittiğim hiçbir doktor birşey söylemedi. Ben de bu durumu kalp atışı kız bebeklerde daha fazlaymış diye bir söylenti var o yüzden merak ediyorum bu defa
![]()
Ben sordum kuzum dakikada kaç atıyor normal mi galan diye. Bir arkadaş burda bana çok evham yapıyosun falan demişti bilip bilmeden insanlara boş kefeden sallamam çok kolay geliyo. Ben bir önceki düşüğümde kalp atışını duymuştum çok iyiydi. Duyduktan 2 gğn sonra ölmüş içimde ben de herşey normal diye 2 hafta doktora gitmemiştim benek içimde 2 hafta ölü kalmıştı. Ve içimde sulanmıştı kürtajda çok zorlanmışlardı. Maalesef bunları yaşayınca insan korkuyor. Ama kimsenin ne yaşadığını bilmeyen çok bilmiş insanlar kafalarına göre sallayabiliyor. Ben buraya soru yazıyorum bana cevap vermek isteyen anneler ne güzel yazıyor eğer vermek istemezse zafen vermezlerKalp atışını soracaktım akşam uyudum kaldımkalp atışından bahsetmişti Storycan. Siz mi soruyorsunuz nasıl oluyor ultrason kağıdında mı yazıyor. İlkinde de bunda da gittiğim hiçbir doktor birşey söylemedi. Ben de bu durumu kalp atışı kız bebeklerde daha fazlaymış diye bir söylenti var o yüzden merak ediyorum bu defa
![]()
Ben sordum kuzum dakikada kaç atıyor normal mi galan diye. Bir arkadaş burda bana çok evham yapıyosun falan demişti bilip bilmeden insanlara boş kefeden sallamam çok kolay geliyo. Ben bir önceki düşüğümde kalp atışını duymuştum çok iyiydi. Duyduktan 2 gğn sonra ölmüş içimde ben de herşey normal diye 2 hafta doktora gitmemiştim benek içimde 2 hafta ölü kalmıştı. Ve içimde sulanmıştı kürtajda çok zorlanmışlardı. Maalesef bunları yaşayınca insan korkuyor. Ama kimsenin ne yaşadığını bilmeyen çok bilmiş insanlar kafalarına göre sallayabiliyor. Ben buraya soru yazıyorum bana cevap vermek isteyen anneler ne güzel yazıyor eğer vermek istemezse zafen vermezler ☺
Doktorunuz 2 hafta da 1 mi çağırdı bana 1 ay sonra gel dedi şimdi stroycan ın okuyunca 1 ay beklememelimiyim diye düşündümatsa bile ölebilyomu yani çok üzüldm gerçekten çok.. ben de pazar gittim doktora duydum neyse 2 hafta gitmiyim dedim ultrason kağıdında bişiler yazıyo ama hiçbişler anlamadm
Bencede daha cok gidin ilk zamanlar nolur nolmaz. Benim doktorum her hafta çağrıyo gerçi benim riskli gebelik o yüzden ama yine de en fazla 2 haftada bir gidinDoktorunuz 2 hafta da 1 mi çağırdı bana 1 ay sonra gel dedi şimdi stroycan ın okuyunca 1 ay beklememelimiyim diye düşündüm