2021 Şubat Anneleri

Şimdi sağlıklı ilerliyor dimi gebelik 🥰
Ben hic bisey icmedim kendiirademle gizliden kor aspirin icdim bebegim suan gayet saglikli dedi doktor kalp atislari hatta canlanmaya bile baslamis dedi 3 aylikdan sonra igneyide fazla gerekli bulamiyorum dedi ama bakalim nolcak oysaki benim 2 kaybim vardi kan pihtilasmasidan dolayi

Kızlar bide sürekli yediğiniz bişey varmı
Ben salatalık turşusuna taktım gidiyorum bi haftadır
Zararlı olmaz inşallah 🙄🙄

Ben hic bisey icmedim kendiirademle gizliden kor aspirin icdim bebegim suan gayet saglikli dedi doktor kalp atislari hatta canlanmaya bile baslamis dedi 3 aylikdan sonra igneyide fazla gerekli bulamiyorum dedi ama bakalim nolcak oysaki benim 2 kaybim vardi kan pihtilasmasidan dolayi
Sizin hangi genlerdi benim pai 4g 4g mthfr a1298c homozigot

Bu benimm 😄 Öyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli 😂 Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa

aynen bişey yapasım gelmiyor ağzımın tadı da değişti o da keyifsizlik yapıyor akşamları zaten yatarken mide bulantısıyla yatıyorum sabah azalmış oluyor gün içinde daha iyiyim.

Kızlar bide sürekli yediğiniz bişey varmı
Ben salatalık turşusuna taktım gidiyorum bi haftadır
Zararlı olmaz inşallah 🙄🙄
Şuan kendimi gördüm 😂😂🙈 hamileliğimi öğrendiğim ilk 2 haftasında çook yedim sonra herkes çok tuzlu abartma deyince gözüm korktu bıçak gibi kestim cnm aman sende dikkat et

Progestan verebilir bence gidin doktora benimde kahverengi lekeyle başladı akşamına kanama olarak acillik oldum
Gittim iyiymiş ama ne olur ne olmaz diye iğne verdi dediğin gibi. Dün işte biri canımı çok sıktı çok üzülmüştüm ondan oldu sanırım. Bi daha asla üzülmem. Üzüntü nasıl etkiliyormuş anladım şimdi. Herkes dikkat etsin bu duruma hiç bişeye üzülmesin,kafaya takmasın.
umarım iğne işe yarar🙏🏻
sağol canım

Bende bugün progestana basliyacagim geliyor sersemlik zamanları 😄

Back
X