- 2 Ağustos 2018
- 92
- 118
- 43
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tosbik3456listeye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir![]()
Tabiki düzelir cnm hiç canını sıkma sen ilk haftalar mide bulantısı halsizlik falan böyle hissetmen normal. Zaten araştırdıkça insanın kafası karışıyor. Böyle olman çok daha iyiBenim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorum
Ben deTabiki düzelir cnm hiç canını sıkma sen ilk haftalar mide bulantısı halsizlik falan böyle hissetmen normal. Zaten araştırdıkça insanın kafası karışıyor. Böyle olman çok daha iyi![]()
Tabiki düzelir cnm hiç canını sıkma sen ilk haftalar mide bulantısı halsizlik falan böyle hissetmen normal. Zaten araştırdıkça insanın kafası karışıyor. Böyle olman çok daha iyiBenim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorum
Ben de şubatta kürtaj oldum rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhBen ilk kez sizi şubat ayında gördüm burda kullanıcı adım başkaydı konuşmuştuk bende ozaman kürtaj olmuştum inşallah darısı bana sağlıkla bebek sahibi olurum![]()
Sağolun çok teşekkür ederim aminBen de şubatta kürtaj oldum rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhh
Cinsiyet belli mi sahi kaç haftalıktınızSağolun çok teşekkür ederim amin![]()
Benimde kızım 2017 doğumlu 2.hamileliğimBenimde ikinci çok heyecanlıyım 2017 doğumlu oğlum var sizin
Valla canım olabilir bencr git doktoraBen gün-de 6 kez kusuyorum. 2. Gebeliğim ve bunseferki zor geçiyor dr a gitmiyorum bulantı için elimde 2 farklı ilaç var ama tesir etmiyor. Gitsem serum yer miyim acaba?
Kese gördüm canım sadeceNe alemdesin cnm gördün mu keseyi bebeği
Evett ben de bi gün iyiyim bi gün kötüyüm neye göre bilemedimmmBenim sabahları bulanıyor. Yemesem midem kazınıp kasılıyor bulanıyor. Yesem yine midem yanıyor reflü gibi rahatsız ediyor. Sabah her kokudan midem bulanıyor. Ama diğer gebeliklerim gibi şimdilik istifra etmiyorum çok şükür. O daha beter![]()
Aşermeleriniz başladımı sizin, benim erken mi başladı ne, canım sürekli domates istiyo iki günde iki poşet yedim![]()