2021 Şubat Anneleri

Sutyen değişimine gectiniz mi ben şuan ici tamamen bos ve en hafif sutyenimi kullanabiliyorum diğerleri rahatsız ediyor. Sporcu sutyeni mi alsam diye düşünüyorum ama sis goguslerim ve sarkmaya sebep olur mu tel olmadigindan diye düşünüyorum. Cem yılmaz diyor ya her yerim şiş şiş 😃😃

Benimde her yerim şiş sanki
Acıtıyor resmen çanaşırlarım 1 haftadır böylr
Hayır aniden kilo almış olama heralde 😄

Sizinde sindirim sorununuz oluyor mu ? Gaz kaynakli şişlik, hafif sertlik, karın ağrısı? Bende bulantı daha yok mide yanmasi oluyor genelde birde karın ağrısı ama daha çok gaz kaynakli gibi çünkü siskinlik var yürüyüş falan iyi geliyor daha cok bende 8 haftaligim.

Canım benimde daha ço sabahları midem çok yanıyordı
Ama bi kaç gündür iyi gibi
Şişkinlik bendede çok var bide afedersij kabızlık çekiyorum
Aniden ağrı giriyor 🙄

Bugün göğüslerime dokunamadım aman Allahımm acayip hassaslaştı bugün dokununca acıyor

Sizinde sindirim sorununuz oluyor mu ? Gaz kaynakli şişlik, hafif sertlik, karın ağrısı? Bende bulantı daha yok mide yanmasi oluyor genelde birde karın ağrısı ama daha çok gaz kaynakli gibi çünkü siskinlik var yürüyüş falan iyi geliyor daha cok bende 8 haftaligim.

Aynen önceki sayfalarda yazdım gaz benim de cok buyuk dertlerinden biri malesef

Kızlar mideniz bulanıyor mu? Nasıl bulanıyor? Sadece sabahları mı yoksa gün içinde de bulanıyor mu?
Bende kusma ogurme yok ama canım yemek istemiyor sadece aç olduğum için yiyorum çok sevdiğim şeylerin bile kokusu görüntüsü rahatsız ediyor. Ve sanki yediklerimi hazmedemiyorum. Böyle göğsümün tam ortasında yanma gibi bir şeyler oturmuş gibi rahatsız edici bir his.. Bunu hissetmediğim zamanlar da acıkmış oluyorum.

Bende kusma ogurme yok ama canım yemek istemiyor sadece aç olduğum için yiyorum çok sevdiğim şeylerin bile kokusu görüntüsü rahatsız ediyor. Ve sanki yediklerimi hazmedemiyorum. Böyle göğsümün tam ortasında yanma gibi bir şeyler oturmuş gibi rahatsız edici bir his.. Bunu hissetmediğim zamanlar da acıkmış oluyorum.
Günaydın bu durum bende biraz daha bi değişik aç değilim ama sanki sürekli midem kazınıyor ya da mide suyu artık rahatsız ediyor bu sebeple sürekli midemi dolu tutmaya çalıyorum hafif şeylerle Ama akşamları açlık seviyem artıyor malesef kan şekeri düşüyor. Yemeklere hassasiyet özellikle sabahları var vide yağlı yemekleri düşündükçe bir hoş olup vazgeçiyorum :)
Bir de o şişlik ve sindirememe problemleri bende de mevcut akşam sanki yemek borusuna kadar dayanmış mideden taşıyor sabah ilerleme minnacık... E açlık hissin var ama yemeye yer yok bir kısır döngü

Günaydın hanımlar.. İstanbul lulara selam olsun bnde doğma büyüme Üsküdar liyim :KK200:tayin sebebiyle Çorum'da ikamet ediyoruz..çok halsizlik var bende yiyince gözüm açılıyor biraz kan ilacı kullanan var mı aranızda

Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik :confused:
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ilk hamileliğimde bende öyleydim her sabah kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla takip eder yememe içmeme acayip dikkat ederdim. Ve cok araştırır okurdum. Ilkler başka oluyor 🙂 şimdi de heyecanlıyım ama ilki gibi çok okuyup araştırmıyorum. Tatlı heyecanlar 🥰
Bende 2 hafta sonra kontrole gidecem insallah bebişi görüp kalp atışlarını duyarız :KK24:

Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik :confused:
[/QUOTE]
Bende ilk hamileliğimde öyleydim. Sabahları erken kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla okur yememe içmeme çok dikkat ederdim. Çok okuyup araştırırdım. Ilkler ayrı bi güzel oluyor 🙂 şimdi de heyecanlıyım tabi ama ilk başka. 🥰
Ben de 2 hafta sonra kontrole gideceğim. Inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız. :KK24:
[/QUOTE]
Benim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorum

Back
X