- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Şaka mı ya vallahi nickinizi şuana kadar İstanbul olarak okumuşum yaşlılık işte kusura bakma insanbuL canımDenedim ama sütunlar çok uzuyor bu defa kaydırmak gerekiyor.Sanırım daha fazla bilgi girişi yapamayacağım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı ya vallahi nickinizi şuana kadar İstanbul olarak okumuşum yaşlılık işte kusura bakma insanbuL canımDenedim ama sütunlar çok uzuyor bu defa kaydırmak gerekiyor.Sanırım daha fazla bilgi girişi yapamayacağım.![]()
Takvime de bebişini kocaman olmuş gibi eklemişsinbenim de 6+1suan 1 hafta var o zaman aramizda
Takvime de bebişini kocaman olmuş gibi eklemişsinbenim de 6+1suan 1 hafta var o zaman aramizda
Sutyen değişimine gectiniz mi ben şuan ici tamamen bos ve en hafif sutyenimi kullanabiliyorum diğerleri rahatsız ediyor. Sporcu sutyeni mi alsam diye düşünüyorum ama sis goguslerim ve sarkmaya sebep olur mu tel olmadigindan diye düşünüyorum. Cem yılmaz diyor ya her yerim şiş şiş![]()
Sizinde sindirim sorununuz oluyor mu ? Gaz kaynakli şişlik, hafif sertlik, karın ağrısı? Bende bulantı daha yok mide yanmasi oluyor genelde birde karın ağrısı ama daha çok gaz kaynakli gibi çünkü siskinlik var yürüyüş falan iyi geliyor daha cok bende 8 haftaligim.
Sizinde sindirim sorununuz oluyor mu ? Gaz kaynakli şişlik, hafif sertlik, karın ağrısı? Bende bulantı daha yok mide yanmasi oluyor genelde birde karın ağrısı ama daha çok gaz kaynakli gibi çünkü siskinlik var yürüyüş falan iyi geliyor daha cok bende 8 haftaligim.
İlk sayfaya bak canım:)
Bende kusma ogurme yok ama canım yemek istemiyor sadece aç olduğum için yiyorum çok sevdiğim şeylerin bile kokusu görüntüsü rahatsız ediyor. Ve sanki yediklerimi hazmedemiyorum. Böyle göğsümün tam ortasında yanma gibi bir şeyler oturmuş gibi rahatsız edici bir his.. Bunu hissetmediğim zamanlar da acıkmış oluyorum.Kızlar mideniz bulanıyor mu? Nasıl bulanıyor? Sadece sabahları mı yoksa gün içinde de bulanıyor mu?
listeye kendisini yazmayı unuttuğum ya da bilgileri eksik olan hamişlerimiz beni etiketleyip yazabilir![]()
Günaydın bu durum bende biraz daha bi değişik aç değilim ama sanki sürekli midem kazınıyor ya da mide suyu artık rahatsız ediyor bu sebeple sürekli midemi dolu tutmaya çalıyorum hafif şeylerle Ama akşamları açlık seviyem artıyor malesef kan şekeri düşüyor. Yemeklere hassasiyet özellikle sabahları var vide yağlı yemekleri düşündükçe bir hoş olup vazgeçiyorum :)Bende kusma ogurme yok ama canım yemek istemiyor sadece aç olduğum için yiyorum çok sevdiğim şeylerin bile kokusu görüntüsü rahatsız ediyor. Ve sanki yediklerimi hazmedemiyorum. Böyle göğsümün tam ortasında yanma gibi bir şeyler oturmuş gibi rahatsız edici bir his.. Bunu hissetmediğim zamanlar da acıkmış oluyorum.
Kiloyu karıştırmayalımSevgili hamişler liste bilgisayardan yapılabiliyormuş sadece. Tabloda nick, yaş, kaçıncı bebek, şehir, cinsiyet ve Bebeğin ismi olacak. Başka eklenecek bir şey var mı? Başlangıç kilosu felan yazanlar var ama ne diyorsunuz gerekli mi?
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ilk hamileliğimde bende öyleydim her sabah kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla takip eder yememe içmeme acayip dikkat ederdim. Ve cok araştırır okurdum. Ilkler başka oluyorBize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik![]()