- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi cok var ki bu durumda olan malesef gec evlenip bi de ustune kayiplar yasayinca ikinci cocuga ancak sira geldi bi de calisiyorumay ne guzel ileri yas gebelik diye stres yapiyolar.insana halbuki ne cok akranimiz var![]()
Aynen kahvaltıda yumurta yiyemiyorum maalesef küçük bir tost ve domates salatalık yedim ona rağmen şuan yemek borumda inanılmaz rahatsız edici bir yanma hissi var. Tavuk vs mide bulandırıcı geliyor hafif sebze yemeklerini yoğurtla yiyorum.Günaydın bu durum bende biraz daha bi değişik aç değilim ama sanki sürekli midem kazınıyor ya da mide suyu artık rahatsız ediyor bu sebeple sürekli midemi dolu tutmaya çalıyorum hafif şeylerle Ama akşamları açlık seviyem artıyor malesef kan şekeri düşüyor. Yemeklere hassasiyet özellikle sabahları var vide yağlı yemekleri düşündükçe bir hoş olup vazgeçiyorum :)
Bir de o şişlik ve sindirememe problemleri bende de mevcut akşam sanki yemek borusuna kadar dayanmış mideden taşıyor sabah ilerleme minnacık... E açlık hissin var ama yemeye yer yok bir kısır döngü
Bende ne güzel bulanmıyo diye dolanıyodum sabah eşime kahvaltı hazırlarken çıkarttımBrnde midem bulanmıyo bulanmıyo dedim bi hevesle yumurta yaptım ama yiyemedim süt içeyim dedim çok zor içtim
Kaç gündür sadece peyniri bol bol yiyen ben peynir burnuma inek gibi koktu![]()
Hangi şehir canıminsanbuL yaşım 26 ilk çocuk inşallah :)
İlk sayfaya tablo yapıldı canım.ne yapildiinsanbuL beni de ekleyin yoksam yas 36 ikinci cocuk bir kizim var istanbulda yasiyorum.
Bende ilk hamileliğimde öyleydim. Sabahları erken kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla okur yememe içmeme çok dikkat ederdim. Çok okuyup araştırırdım. Ilkler ayrı bi güzel oluyorSeni çok iyi anlıyorum çünkü ilk hamileliğimde bende öyleydim her sabah kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla takip eder yememe içmeme acayip dikkat ederdim. Ve cok araştırır okurdum. Ilkler başka oluyorşimdi de heyecanlıyım ama ilki gibi çok okuyup araştırmıyorum. Tatlı heyecanlar
Bende 2 hafta sonra kontrole gidecem insallah bebişi görüp kalp atışlarını duyarız
Bize de 3 hafta sonra kalp atışı dedi doktor ama henüz 1 haftası geçti. O kadar garip ki işe odaklanamıyorum. daha 30 küsur hafta var. Sabahları heyecandan erkenden uyanmalara başladım böyle bir gariplik![]()
Benim sabahları bulanıyor. Yemesem midem kazınıp kasılıyor bulanıyor. Yesem yine midem yanıyor reflü gibi rahatsız ediyor. Sabah her kokudan midem bulanıyor. Ama diğer gebeliklerim gibi şimdilik istifra etmiyorum çok şükür. O daha beterKızlar mideniz bulanıyor mu? Nasıl bulanıyor? Sadece sabahları mı yoksa gün içinde de bulanıyor mu?
özellikle yazmamıştım ama :)Hangi şehir canım
Tamam canım unuttun sanmıştımözellikle yazmamıştım ama :)
Bende ne güzel bulanmıyo diye dolanıyodum sabah eşime kahvaltı hazırlarken çıkarttımhalada kendine gelemedi midem zar zor bişeyler yedim yumurtaya bayılan günde 2 tane yiyen ben 1 taneye bile tahammülüm yok 3-4gündür
Benim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorumBende ilk hamileliğimde öyleydim. Sabahları erken kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla okur yememe içmeme çok dikkat ederdim. Çok okuyup araştırırdım. Ilkler ayrı bi güzel oluyorşimdi de heyecanlıyım tabi ama ilk başka.
Ben de 2 hafta sonra kontrole gideceğim. Inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız.![]()
Benim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorumBende ilk hamileliğimde öyleydim. Sabahları erken kalkar bugün bebeğimin neresi gelişiyor falan bi heyecanla okur yememe içmeme çok dikkat ederdim. Çok okuyup araştırırdım. Ilkler ayrı bi güzel oluyorşimdi de heyecanlıyım tabi ama ilk başka.
Ben de 2 hafta sonra kontrole gideceğim. Inşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız.![]()
Tabiki düzelir cnm hiç canını sıkma sen ilk haftalar mide bulantısı halsizlik falan böyle hissetmen normal. Zaten araştırdıkça insanın kafası karışıyor. Böyle olman çok daha iyiBenim ilk gebeliğim ama hiç heyecan yok, hiç araştırmak istemiyorum bebekle ilgili seyler okumak beni çok sıkıyo,. Zamanla düzelir mi çok üzülüyorum