2021 Şubat Anneleri

Günaydın hanimlar bende subat annesi olacağım ins.
Sanırim daha oncede bu forma yazmıstım.ayy unutkanlik başladı 🙄
Gebelikte 8.haftamdayım 5.haftadan beri mide bulantisi ve afedersiniz çıkarmaktan ruh gibiyim.Bu 3.gebeliğım,yemek kokusu insan kokusu her koku midemi bulandiriyor limon fayda etmisti bir ara artik o da fayda etmiyor.ekşi elma biraz rahatlatiyor yedigim sadece ekmek arasi tuz peynir salatalık domates.

Canım aşerme mi bilmiyorum ama bende salatalık turşusuna dadandım 😋😋
Aman tatlış az ye turşu çok iyi değil diye biliyorum, bakalım daha neler aşercez ben geçen balık, etliekmek falan habire bişey istiyodum valla erken başladım heralde yada çocuğun üstüne atıyorum kendi açgözlülüğümü ahaha😂

Kızlar günaydınn. 7+2 oldum bugün itibariyle. Cuma günü biraz kanamam oldu açık pembe renkli . Hemen acile gitmemi söyledi doktorum ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışları vardı ama ara ara kanamam devam ediyor bazen koyu kahve bazen açık pembe. Benimle aynı günlerde olupta kanama yaşayan var mı devam ediyor mu. Progestan kullanıyorum bu arada. Kanama artacak diye aklım çıkıo yerimden hiç kıpırdamıyorum cumadan beri. Bu şekilde olması normal mi doktorum kanama tehlikeli demişti. Takvimime göre adet döngüsüne denk gelio bu aralar o sebebten mi oldu acaba. Kafamda deli sorular

Günaydın hanimlar bende subat annesi olacağım ins.
Sanırim daha oncede bu forma yazmıstım.ayy unutkanlik başladı 🙄
Gebelikte 8.haftamdayım 5.haftadan beri mide bulantisi ve afedersiniz çıkarmaktan ruh gibiyim.Bu 3.gebeliğım,yemek kokusu insan kokusu her koku midemi bulandiriyor limon fayda etmisti bir ara artik o da fayda etmiyor.ekşi elma biraz rahatlatiyor yedigim sadece ekmek arasi tuz peynir salatalık domates.

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inş. Benim bulantım ara ara oluo fakat öyle çok şiddetli bir bulantı yada kusma yaşamadım çok şükür. Benimde iştahıö çok açıldı herşeyi yemek istiyorum. Sürekli midem kazınıo. 7+2 yim bende. Allah kolaylıklar versin.tez zamanda bulantıların geçer inş.

Kızlar günaydınn. 7+2 oldum bugün itibariyle. Cuma günü biraz kanamam oldu açık pembe renkli . Hemen acile gitmemi söyledi doktorum ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışları vardı ama ara ara kanamam devam ediyor bazen koyu kahve bazen açık pembe. Benimle aynı günlerde olupta kanama yaşayan var mı devam ediyor mu. Progestan kullanıyorum bu arada. Kanama artacak diye aklım çıkıo yerimden hiç kıpırdamıyorum cumadan beri. Bu şekilde olması normal mi doktorum kanama tehlikeli demişti. Takvimime göre adet döngüsüne denk gelio bu aralar o sebebten mi oldu acaba. Kafamda deli sorular
Cnm leke bnde 4. Haftadan beri vardı ilk başlarda açık pembe kahverengi idi.canli kırmızıdan kork.proluton Depot vuruluyorum her hafta 12. Haftaya kadar kullancan dedi Dr şükür şimdi sadece sabahları peçeteye gelcek kadar var eğer kanama artarsa proluton u 3 günde bir kere vurun dedi bilgin olsun cnm

Demi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorum😂

Ay ne güzel canınız bir şeyler çekiyor. Ben çok çok iştahlı bir insandım ama 1 haftadır canım hiçbir şey demek istemiyor. En sevdiğim yemekleri bile mecburum diye yiyorum. Neyse ki kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Umarım geçer bir an önce

Cnm leke bnde 4. Haftadan beri vardı ilk başlarda açık pembe kahverengi idi.canli kırmızıdan kork.proluton Depot vuruluyorum her hafta 12. Haftaya kadar kullancan dedi Dr şükür şimdi sadece sabahları peçeteye gelcek kadar var eğer kanama artarsa proluton u 3 günde bir kere vurun dedi bilgin olsun cnm
Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız

Ay ne güzel canınız bir şeyler çekiyor. Ben çok çok iştahlı bir insandım ama 1 haftadır canım hiçbir şey demek istemiyor. En sevdiğim yemekleri bile mecburum diye yiyorum. Neyse ki kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Umarım geçer bir an önce
Benim de iştahım kapandı canım bulantı gibi midemde yanma bi tuhaf hisler oluyo bi domatese ayrıcalığım var başka da bişey istemiyorum hiç düzelir bir iki aya ama sıkma canını🙂

Kızlar gece 4’te/5’te mide kazınması ve mide yanmasıyla uyanıyorum. Eğer bir şey yemezsem bu sefer de midem bulanıyor. Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Çubuk kraker, leblebi yiyorum. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum 😣 İlaç filan başlar mı ki bana. O süre zarfına kadar ne yiyebilirim sizce?

Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız
Geçmiş olsun canım, benimde kahverengi akıntıyla başlamıştı kırmızıya döndü acile gittim progestanı fitil olarak verdi kullandım istirahat çok önemli dedi ilaçtan daha etkili ağır iş yapmayın dua edin ilişkiden uzak durun demişti doktor bana

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM:anneadayı:YAŞEn Büyük KKŞEHİR:KK5:KAÇINCI ÇOCUK:emir_bebek:CİNSİYET💙💗BEBEK İSMİ:anne:
@serguz30İzmir1
@insaatci28İstanbul1
@nazenin066627Ankara1
@sdemiroglu26Kastamonu1
distance distance 32İstanbul1
@Etnografya321
@Tosbik345626Diyarbakır2
@cilem3231Mardin3
@ikag2638Eskişehir2
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 24İstanbul1
Carpediemssss Carpediemssss 30Çorum2
@o0zge28İstanbul1