- 13 Mart 2019
- 16.000
- 61.857
- 598
Bacışlar napıpdurunuz bildirim gelmiyince sayfayı bulamıyorum kız ben![]()
Aynen bende bulamıyorum bazen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacışlar napıpdurunuz bildirim gelmiyince sayfayı bulamıyorum kız ben![]()
Evett ben de bi gün iyiyim bi gün kötüyüm neye göre bilemedimmm
Valla öyle keşke yatsamm ama mecbur çalışıyoruz ve gaddar insanlarla çalışmak çoook zorAynen bende öyleyim bi gün çok halsizim diğer gün daha enerjik
Ama hep yatsam gocunmam yanii
Ben yatıyorum ama hiç de iyi değilim.artık agliyorum dayanamiyorum diye cunku gercekten mide bulantisindan wc yi beklemekten hatta kendimden yoruldumAynen bende öyleyim bi gün çok halsizim diğer gün daha enerjik
Ama hep yatsam gocunmam yanii
Aman tatlış az ye turşu çok iyi değil diye biliyorum, bakalım daha neler aşercez ben geçen balık, etliekmek falan habire bişey istiyodum valla erken başladım heralde yada çocuğun üstüne atıyorum kendi açgözlülüğümü ahahaCanım aşerme mi bilmiyorum ama bende salatalık turşusuna dadandım![]()
Günaydın hanimlar bende subat annesi olacağım ins.
Sanırim daha oncede bu forma yazmıstım.ayy unutkanlik başladı
Gebelikte 8.haftamdayım 5.haftadan beri mide bulantisi ve afedersiniz çıkarmaktan ruh gibiyim.Bu 3.gebeliğım,yemek kokusu insan kokusu her koku midemi bulandiriyor limon fayda etmisti bir ara artik o da fayda etmiyor.ekşi elma biraz rahatlatiyor yedigim sadece ekmek arasi tuz peynir salatalık domates.
Benimde canım domates çok istiyor ya ferah ferah böyleAşermeleriniz başladımı sizin, benim erken mi başladı ne, canım sürekli domates istiyo iki günde iki poşet yedim![]()
Demi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorumBenimde canım domates çok istiyor ya ferah ferah böyle
Cnm leke bnde 4. Haftadan beri vardı ilk başlarda açık pembe kahverengi idi.canli kırmızıdan kork.proluton Depot vuruluyorum her hafta 12. Haftaya kadar kullancan dedi Dr şükür şimdi sadece sabahları peçeteye gelcek kadar var eğer kanama artarsa proluton u 3 günde bir kere vurun dedi bilgin olsun cnmKızlar günaydınn. 7+2 oldum bugün itibariyle. Cuma günü biraz kanamam oldu açık pembe renkli . Hemen acile gitmemi söyledi doktorum ağlaya ağlaya acile gittim. Çok şükür kalp atışları vardı ama ara ara kanamam devam ediyor bazen koyu kahve bazen açık pembe. Benimle aynı günlerde olupta kanama yaşayan var mı devam ediyor mu. Progestan kullanıyorum bu arada. Kanama artacak diye aklım çıkıo yerimden hiç kıpırdamıyorum cumadan beri. Bu şekilde olması normal mi doktorum kanama tehlikeli demişti. Takvimime göre adet döngüsüne denk gelio bu aralar o sebebten mi oldu acaba. Kafamda deli sorular
Demi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorum![]()
Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırızCnm leke bnde 4. Haftadan beri vardı ilk başlarda açık pembe kahverengi idi.canli kırmızıdan kork.proluton Depot vuruluyorum her hafta 12. Haftaya kadar kullancan dedi Dr şükür şimdi sadece sabahları peçeteye gelcek kadar var eğer kanama artarsa proluton u 3 günde bir kere vurun dedi bilgin olsun cnm
Benim de iştahım kapandı canım bulantı gibi midemde yanma bi tuhaf hisler oluyo bi domatese ayrıcalığım var başka da bişey istemiyorum hiç düzelir bir iki aya ama sıkma canınıAy ne güzel canınız bir şeyler çekiyor. Ben çok çok iştahlı bir insandım ama 1 haftadır canım hiçbir şey demek istemiyor. En sevdiğim yemekleri bile mecburum diye yiyorum. Neyse ki kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Umarım geçer bir an önce
Ahahhaha kesinlikle yaaaDemi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorum![]()
Geçmiş olsun canım, benimde kahverengi akıntıyla başlamıştı kırmızıya döndü acile gittim progestanı fitil olarak verdi kullandım istirahat çok önemli dedi ilaçtan daha etkili ağır iş yapmayın dua edin ilişkiden uzak durun demişti doktor banaBenimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız
Canım tabloyu sen mi dolduruyorsun?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 distance
32 İstanbul 1 @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 Gonulmeyvesi
24 İstanbul 1 Carpediemssss
30 Çorum 2 @o0zge 28 İstanbul 1 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 @Otuken 31 Ankara 2 @sucelik 37 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 @Berenerva 35 İstanbul 2 Whiteswan34
34 İstanbul 2 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @burcusami 31 Bursa 1 S Storycan @mobidikK @Bahar2930 @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night crassicauda
@kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm @1sadekahve 23 1 @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @seyyav 2