2021 Şubat Anneleri

Ben iğneyi bulamayınca Dr 0.6 da olur demişti iyi bı dr bulmak lazım canim genelde iğneye keseyi gördükten sonra ya da kalp atımıni duyduktan sonra başlıyorlar ama yanlış zaten dusukte keseyi görene kadar gerçekleşiyor o yüzden erkenden başlamak lazım tedbiren de coraspin kullanmistim bn
Yani aynen öyle canim benim.allah korusun igne yetmez ise yine dusuk oluyor

Kızlar alt ne demek bilen var mi

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-29-23-51-39-502_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2020-06-29-23-51-39-502_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
Valla cihaz bozuk olunca kalp atımını gördüm azcikta duydum sonra dedi ki Dr daha 1 cm dedi çok küçük ordan aklımda kaldı kesemde değişik varsa özelden atar mısın ultrason fotoğrafını
Canım bende 7+1 de gittim benimkiside 1 cmdi minnoşum benim ♥️ 🧿 bu hafta üzüm olduk 8+2 yiz bugün.. 🍇 🤰🏼normalde 9+2 olmam gerekiyordu ancak düzensiz adet gördüğüm için geç döllenme olmuşuz ama ileride tarihini yakalıyormuş. Hepimiz İçin hayırlısı olsun🙏🏻♥️🤲🏻

Canım bende 7+1 de gittim benimkiside 1 cmdi minnoşum benim ♥️ 🧿 bu hafta üzüm olduk 8+2 yiz bugün.. 🍇 🤰🏼normalde 9+2 olmam gerekiyordu ancak düzensiz adet gördüğüm için geç döllenme olmuşuz ama ileride tarihini yakalıyormuş. Hepimiz İçin hayırlısı olsun🙏🏻♥️🤲🏻
Amin cnm bnde bugün 7+1 din alt değerim biraz yüksek çıkmış sanırım karacigerde yağlanma dan kaynakliymis progestan in yan etkisi olabilir mi acaba

Kızlar alt ne demek bilen var mi
Karaciğer enzimlerin yüksek çıkmış.
fazla et ve mantar tüketimi, çok yağlı beslenmek ve ilaç tüketimi bunu tetikliyor.
karaciğer yağlanmaya başlamış olabilir.
bunların bebeğine Zararı olmaz. Ancak doktoruna danışırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırsın, neticede uzman olan onlar :)

Kızlar 5 hafta 6 günden ultrasyonda bebeğin kalp atışı duyulur mu acaba? Yarın kontrolüm var ama acaba kalp atışı duyulur mu ya. Doktor 30 hazirana randevu vermiş 🤔🤔 1 temmuzda tam 6 haftalık olcaktım acaba 1 gün için bir değişkenlik olur mu
5+6da gittim duyamadı benimkini perşembe günü 7+2 olacağım Allah nasip ederse inşallah duyarım kalp atışını

Karaciğer enzimlerin yüksek çıkmış.
fazla et ve mantar tüketimi, çok yağlı beslenmek ve ilaç tüketimi bunu tetikliyor.
karaciğer yağlanmaya başlamış olabilir.
bunların bebeğine Zararı olmaz. Ancak doktoruna danışırsan daha sağlıklı bilgilere ulaşırsın, neticede uzman olan onlar :)
Canim hiç mantar yemem et normal yemeklere katarım yağlı da yemem sanırım ilaçlardan kaynaklı bakalım ne diycek dr

Kızlar şu sonuçlara bakar mısınız? Nedir bunlar aranızda yaptıran vardır?

Eklentiler

• 20200630_020626.webp
    20200630_020626.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 88
  • 20200630_020554.webp
    20200630_020554.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 72
Bebek iyi şükür bı sıkıntı yok canım haftası ile uyumlu bnde girfum kalp atımını falan lekem de kesildi çok şükür daha rahatım şimdi bnde de var ara ara sulu geliyordu Dr kanamanın coraspin ile alakası yok dedi proluton keser merak etme 12. Haftaya kadar kullancakmisim bn
Ay ne güzel inşallah benim de kesilir kanamam ve bebeğim iyi olur. Senin de mi sulu kanaman olmuştu? İyi şeyler duymaya okadar ihtiyacım varki

Dün çok açık kırmızı ve sıvıydı bugün koyu bordo kahveye dönmüş ve kıvamı koyulaşmış. Bu iyi bişeymidir?
Çok canlı kırmızı tehlikeli canım bı yerini kesersin de kanar ya o canlı kırmızı asıl tehlikeli olan benim de senin gibiydi çamur gibi çok açık pembe ve kahverengi den bişey olmaz Dr kanaman artarsa 3 günde bir proluton demişti bana sıkma canını ilaçlarını kullan dinlen bişey olmaz inşallah leke hemen kesilmez ilaçlar fayda eder ben 2 düşük yaşadım ikisinde de kese ilaç sayesinde düşmedi kürtajla temizlendi

Canim hiç mantar yemem et normal yemeklere katarım yağlı da yemem sanırım ilaçlardan kaynaklı bakalım ne diycek dr
Baharatlı yemek de sebep olabilir, tatlı yemek de. Bu enzimler genelde karaciğer yağlanmasında yüksek çıkar. Ki genelde de öyledir. Bir ihtimal de hepatit b. Ama ona da bakılıyor zaten hamileliklerde, doğumlarda o yüzden o değildir😁bebeği etkilemez bol bol enginar yiyin karaciğerin için mevsimi de...

Back
X