2021 Şubat Anneleri

Eşim evden çalışıyo ama mutfaktan anlamıyo o yüzden ben hazırlıyorum yemek seçmez Allahtan ne koysam önüne yer. İdare etcez artık böyle çok zorlanıyorum evi bile derleyip toplayamadım iki gündür gözüme batıyo bi çamaşır yıkayıp astım o kadar
Sağ salim kucağımıza alalımda bu günleri unuturuz :)

Bulantı varken yemek işini nasıl çözüyosunuz kızlar benim eşim hiç anlamıyo yemek işinden 😔 buzdolabını açtıkça öğürmeye başladım
Bu aralar soğan doğramakta Ve kavurmakta zorlanıyorum. Ama yapmasamda olmuyor deli acıkıyorum. Eşim hiç girmez mutfağa. Onu beklesem zaten açlıktan ölürem :)

Sağ salim kucağımıza alalımda bu günleri unuturuz :)

Evet evet unutuluyo ilk bebeğimden biliyorum 🙈 sağlıkla gelsin minikler
Bu aralar soğan doğramakta Ve kavurmakta zorlanıyorum. Ama yapmasamda olmuyor deli acıkıyorum. Eşim hiç girmez mutfağa. Onu beklesem zaten açlıktan ölürem :)

Benim ki de öyle sağolsun 🙈 evide pok götürse hiç demez ki şunu da ben kaldırayım 👊🏻 12 yıl nasıl tek yaşamış anlamıyorum 😂

İlk bebeğine hamile olanlar bişiler aldınız mı hiç 😉 can atıyorum almak için erken olduğunu bilsem de 😂

İdr
Yeşil akıntı varsa bence testlerinizi yeniletin. Benim de akıntı beyazdı şimdi koyu sarı oldu ama yanma var. hastanedeyim idrar kültürü yaptırıcam.
İdrar kültürü sonucunu bugün aldım temiz çıktı. Ama 2 kere o yeşil akıntıdan geldi. Doktora söyledim vajinal enfeksiyon çıkmazmış kültürde. Vaninal sürüntü testi vermek lazımmış. Doktor onada baktı akıntı yok ki dedi. Eve geldim yeşil akıntı. Valla yicem kafayı artık o kadar bunaldım ki. Bu sancılar bebekten mi enfeksiyondan mı anlamadım gitti

Eşim evden çalışıyo ama mutfaktan anlamıyo o yüzden ben hazırlıyorum yemek seçmez Allahtan ne koysam önüne yer. İdare etcez artık böyle çok zorlanıyorum evi bile derleyip toplayamadım iki gündür gözüme batıyo bi çamaşır yıkayıp astım o kadar
Siz yine iysiniz ben yurt disinda bide edime sabah canta koyarim yemek gpturuyo burada bole o sabahki halimle nadil koydugumu bile bilmiyorum arada bi oluyoki daha dayanamayip esime diyorum ben hazirladim sen cantana koy kendimi direk yataga atip az bise uyusam gecer diyorum

Kızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
Bende cok sevinmisdim 3 gun falan belki biraz daha fazla gun kesilmisdi bulantim ve bidaha basladi eskisinden daha beter oldu tabi bu sefer 😂

Kızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
İçinin rahat etmesi için doktora git istersen bi kaç gündürse benim göğüslerim şişmişti şişliği geçti yumuşadı ama acıması devam ediyo

Benimde çıktı ama ben gaz diye düşünüyorum bu kadar erken cıkmaz herhalde kiloda almadım
Gaz olunca tartıda da kilo fazla olmaz mı ki ya benim bir iki kilo fazla var bu kadar çabuk nasıl alayım hem dikkat de ediyorum

Gaz olunca tartıda da kilo fazla olmaz mı ki ya benim bir iki kilo fazla var bu kadar çabuk nasıl alayım hem dikkat de ediyorum

Tuvalette çıkışlarınız normal mi ödem de oluyo üstelik göğüsler de büyüyo regl dönemlerinde bile 1-2 kilo dark ederdi benim şuan +1 kilo gözüküyor tartıda

Back
X